КТС - Мережа якості?
- muko
- Елітний учасник
Менш
Більше
- Дописи: 231
- Подяка отримана: 37
17 лист. 2013 04:39 #88204
від muko
Відповідь від muko у темі КТС - Мережа якості?
Чувак з боку я тобі скажу це виглядає як маня велічія...а твої 2 випадки якісь не переконливі...одна взагалі набрехала шо на голову не налазить...а інше судячи з поста морковки якій я вірю було трохи не так як описав твій знайомий. Якщо чесно то обидва твоїх знайомих мені здається просто хтіли показати шо вони шось знають більше за інших.
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- lamer85
- Автор теми
- Платиновий учасник
Менш
Більше
- Дописи: 637
- Подяка отримана: 194
17 лист. 2013 11:05 #88206
від lamer85
ps. Те що на "голову не налазять" - ну це вже в кого яка голова. Не моя вина ж, що стались такі випадкі які "не налазять" на ВАШУ голову. Яких вам треба?
Відповідь від lamer85 у темі КТС - Мережа якості?
А це вже не важливо. Важливо як на це відреагували представники іншої сторони. А рекація була трішки неадекватна. От і все. Заголовок теми уважно прочитайте - там знак запитання стоїть. Потрібно було розібратись. Ми розібрались. Все. Причому тут, як ви виразились, "маня велічія", то взагалі не зрозуміло.muko пише: Чувак з боку я тобі скажу це виглядає як маня велічія...а твої 2 випадки якісь не переконливі...одна взагалі набрехала шо на голову не налазить...а інше судячи з поста морковки якій я вірю було трохи не так як описав твій знайомий. Якщо чесно то обидва твоїх знайомих мені здається просто хтіли показати шо вони шось знають більше за інших.
ps. Те що на "голову не налазять" - ну це вже в кого яка голова. Не моя вина ж, що стались такі випадкі які "не налазять" на ВАШУ голову. Яких вам треба?
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
Час відкриття сторінки: 0.066 секунд