Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
Інший сценарій навряд чи мав би місце. Втратити таку можливість попіаритись Янику було б тупо.Dj Os;57042 пише: Яник таки заветував новий кодекс, але в четверг після змін подадуть ще один. До речі накінець знайшов кодекс, раджу всім почитати
Просто за новим законодавством єдинщики можуть оформити не більше 2 чоловік на роботу,а я знаю багато єдинщиків які мають по 5-7 людей,і що виходить,їм виганяти по 3-5 людей,і куда вони підуть,на біржу....Так що,тут палка двух кінців,просто треба робити це все поступово,а не кординальною.....Це моя думка:be:LuK;57056 пише: Допис від LuK
Не знаю хто мітингував у Києві та інших містах.Скажу за наше місто.Чесно кажучи мене прикололи деякі особистості мітингуючих місцевих бізнесменів.Знаючи їхні мільйонні обороти (а насправді вони є платниками єдиного податку і показують оборот не більше 500000:bj:),важко повірити у те що новий податковий кодекс путисть їх "по миру":bm: у крайньому випадку на один раз менше поїдуть у Турцію,Єгипет чи Європу....Мабуть поприкалуватись вийшли.....:ag:![]()
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua