Новий податковий кодекс заветовано
- KrOt
- Платиновий учасник
- Дописи: 485
- Подяка отримана: 149
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- LuK
- Адміністратор
- ZzZ
- Елітний учасник
- Дописи: 281
- Подяка отримана: 0
Ви, байстрюки катів осатанілих, не забувайте виродки, ніде:-Народ мій є! В його гарячих жилах Козацька кров пульсує і гуде!:am::am::am:[SIGPIC][/SIGPIC]
- LuK
- Адміністратор
- ZzZ
- Елітний учасник
- Дописи: 281
- Подяка отримана: 0
Ви, байстрюки катів осатанілих, не забувайте виродки, ніде:-Народ мій є! В його гарячих жилах Козацька кров пульсує і гуде!:am::am::am:[SIGPIC][/SIGPIC]
- GoBLin
- Платиновий учасник
- Все возможно :)
- Дописи: 1290
- Подяка отримана: 231
- Lego
- Платиновий учасник
- odin
- Адміністратор
арифметика елементароно проста:більші податки >> більше перейшовших в тінь >> а) менше надходження в бюджет, б) більші хабарі податківцямGoBLin;57398 пише: очень много кто ставит плюсы, и доводы дают не плохие в плане плюса в казну шикарный, в плане первого шага в выводе экономики с тени, путём более тчательного контроля оборота.
а порівняно з Зімбабве в нас взагалі рай.Lego пише: что по сравнению с российским НК нынешний украинский намного благосклонен... Но не стоит забывать, что по простоте ведения бизнеса Россия далеко не в ажуре...
- Lego
- Платиновий учасник
Что ж ты дальше не продолжил? От штафов станут выходить из тени?odin;57444 пише: арифметика елементароно проста:більші податки >> більше перейшовших в тінь >> а) менше надходження в бюджет, б) більші штрафи податківцям
Хочешь сказать в Зимбвабве невероятно жесткая налоговая политика? Сомневаюсь)))odin;57444 пише: а порівняно з Зімбабве в нас взагалі рай.
- odin
- Адміністратор
Я дико вибачаюсь. Думав про хабарі, а написав про штрафи.Lego;57478 пише: Что ж ты дальше не продолжил? От штафов станут выходить из тени?
Я думаю в них щось типу: Не заплатив вождю "податок" - тобою пообідали І не потрібно робити вигляд, що ми не розуміємо іронії - малось на увазі: нєфіг до Росії рівнятись, а рівнятись до Австралії, США, Швейцарії.Lego;57478 пише: Хочешь сказать в Зимбвабве невероятно жесткая налоговая политика? Сомневаюсь)))