Релігійні секти
- Morkovka
- Адміністратор
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Nastynya
- Автор теми
- Платиновий учасник
- Dentist
- Адміністратор
спс, хотя всё-таки я думаю где я пишу, там всегда обо мну не оч хорошего мнения...хотя я привык к критики в свою сторону................. был малый 1 раз мну затащили соседи на 1 такое засидание, мну тогда лет 5 было=)) книгу подарили вроде не плохой народ всё-таки, хотя мурашки ишли)))) до сих пор помню этот день........Dentist, ні в якому разі)) вище сказане тебе зачіпало тільки до перших 6 слів, далі йдуть думки щодо теми взагалі.[/b]
- Viktor S.
- Новачок
интересно!!! Молодёж так сильно увлечена!!!??? wow Удивительно!!! молодцы. рад знать что люди ищут правды, конечно невсегда во правельном месте но и это есть прогрес.Сьогодні в Україні діють понад 1 тис. осередків новітніх рухів і сект. понад 51% – становить молодь віком від 20 до 29 років, більшість із них мають досить значний освітній рівень.[/b]
Тут был Я!
- Nastynya
- Автор теми
- Платиновий учасник
Vicuha річ іде про секти негативного впливу на людей а особливо на молодь (сатаністи, біле братство, адвентисти і т д.)Це скоріше всього регрес а не прогресинтересно!!! Молодёж так сильно увлечена!!!??? wow Удивительно!!! молодцы. рад знать что люди ищут правды, конечно невсегда во правельном месте но и это есть прогрес.[/b]
- GoldenMan
- Новачок
- Anykey
- Платиновий учасник
- Дописи: 1171
- Подяка отримана: 318
Як на мене - цілковите безглуздя написано. З такими речами не шуткують. Особливо якшо ви при своєму розумі. З Осом цілком згідний...Ваше відношення до релігійних сект?Це завжди весело, це завжди нові ігри і нові знайомства, новий мікроклімат.Якщо ви при своєму розумі - то з сект можна винести купу досвіду.Але чи багато суб’єктів при своєму розумі? Тому виносять саме їх.Не агітую за секти, не агітую проти - потрібно ж чимось урізноманітнювати життя (а робити це можна на кількох рівнях).[/b]
- Dentist
- Адміністратор
хм, вроде реклама и агитация 2 разные вещи............Ваше відношення до релігійних сект?Це завжди весело, це завжди нові ігри і нові знайомства, новий мікроклімат.Якщо ви при своєму розумі - то з сект можна винести купу досвіду.Але чи багато суб’єктів при своєму розумі? Тому виносять саме їх.Не агітую за секти, не агітую проти - потрібно ж чимось урізноманітнювати життя (а робити це можна на кількох рівнях).Це повідомлення відредагував Dj Os: Сьогодні, 15:13 :: Причина: реклама [/b]
- GoldenMan
- Новачок
А ви при своєму розумі? А ви впевнені, що ви при своєму розумі на всі 100%? Та хоча б на 50%, куди там про 100% говорити?Ті, чий розум стійкий і сформований взагалі не мають таких проблем, але якщо він належить не вам - будьте готові, що вас "зачеплять".Власне більшість людей вже давно "висять", просто ниточок не бачать. І не обов’язково до цього мають пряме відношення секти.<div class='quotetop'></div>Як на мене - цілковите безглуздя написано. З такими речами не шуткують. Особливо якшо ви при своєму розумі. З Осом цілком згідний...[/b]
І я вас розумію. Куди краще жити нормальним життям, ходити чесно на роботу, потрахувати часом свою жінку (якщо вона у вас є), ну на курорти кілька разів в рік їздити - поки не зкопитишся. Правда?"Работа, работа, работа, зарплата, усмешка, виселица..."Більшість людей живуть в сурогаті ідилії, про яку мріяли і яку наче б то вважали своєю. І здихають зі страхом чи жалістю по жалюгідному життю. І наче б то у цьому була мета. А ви задумувались чи існувала власне сама людина? Чи може це був просто "продукт обставин" (якщо хтось допре до суті сказаного).В творі "Бійцівський Клуб", якщо хто читав, чи принаймні переглядав картину - головний герой ходив на різноманітні клуби підтримки урізноманітнюючи своє життя...У своєму бутті народ часто травиться хибними уявленнями про себе рівно як і думками про те, ким би вони могли бути (які не рідко всі в купу насадженні телебаченням чи літературою).Так чи інакше у різної масті сектантів від відперто "паршивих" до самих "безобидных", нерідко є якась ціль у житті, до якої вони тяжіють, нехай і сама абстрактна, нехай нав’язана і наче б то не їхня, але для них окремо видима і наче б то об’єктивна до якої вони сунуть. Щастя не завжди формується грошима, живістю рідних навколо, чи кількістю сексу, щастя в тому, що воно взагалі може ФОРМУВАТИСЬ. Інша особа в дранті і лайні більш щаслива за "успішних індивідів".А хто взагалі сказав, що ви - нормальні люди чимось кращі за тих же сектантів. Що крім своїх уявлень норми чи міркувань про порядок ви можете поставити? Ви приносите більше добра у цей світ? Чи ви хоча б розумієте, що таке добро?Більшість людей, їхній розум, ще з самого дитинства продукт промивання мізків починаючи з самої колиски і до самої ями, яка для приготована "нормальних".Окремі "зазомбовані" індивіди по життю ще більш непробивні ніж "добропорядні громадяни".Dentist - "Dj Os" мій пост відредагував за те що я вказав посилання на статтю на іншому Шепетівському форумі, на що має повне право; а не за те що я агітував за якусь секту.Як на мене - цілковите безглуздя написано.[/b]
- Anykey
- Платиновий учасник
- Дописи: 1171
- Подяка отримана: 318