Релігійні секти
- Алої3
- Платиновий учасник
- Дописи: 521
- Подяка отримана: 154
Не зв'язуйся, бо ці єговісти такі зануди, що потім не відмажешся - доведеться бити по мордє ліца.Dentist пише: Міш, я до тебе ходжу як до сервісного центру, захочу до тебе сходити як до свідки, завітаю в вашу церкву
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- pan_volodymyr
- Платиновий учасник
- Дописи: 384
- Подяка отримана: 107
І не тільки в Росії.
- 259051213422@odnoklassniki.com
- Платиновий учасник
- Дописи: 839
- Подяка отримана: 133
Тільки не забувай, що вони одні з небагатьох хто може й здачі датиВасиль пише: доведеться бити по мордє ліца.
Ти думаєш мії нейролінвістичний вплив disabled коли я на роботі? Я завжди думав, що уже як зазомбіровали - то це уже 24 часа в суткиМіш, я до тебе ходжу як до сервісного центру
Прекрасний приклад Ще у Північній Кореї і іже з нею.В Росії ця сєкта давно заборонена
- Dentist
- Адміністратор
- Symbioz
- Платиновий учасник
Dentist пише: Міш, а у вас пожертви на храм?
Так Міша не признається - напише, що всі все дають добровольно для інсування/будівництва/підтримки. Ти блог подивись - вже 4 дні на питання не відповідає. Їм напевно заборонено відповідати на компрометуючі запитання)
Спор на форуме - это всё равно, что олимпиада среди умственно отсталых. Даже если ты победил - ты всё равно......умственно отсталый.
- Платиновий учасник
А в блог зараз зайду. Просто не звертав уваги.
...
Тю, я думав там справді уже провокаційних запитань набралось.
- Алої3
- Платиновий учасник
Згідно з біблією, всі мають платити десятину на церкву. Ісус також радив давати десятину, "дабы в доме Отца Моего всегда была писча". Князь Володимир на зібрану десятину збудував у Києві Десятинну церкву, яку монголо-татари зруйнували.LuK пише: За всіх не скажу,але в одній такій секті у нашому місті (то знаю точно!!!) "членські внески" -10% від місячного доходу!щомісячно!!!
- Алої3
- Платиновий учасник
Вони щонеділі п'ють кров православних младєнцев і закусюють їхньою плоттю. Мені очевидиця з ОРТ розповідала.Symbioz пише:
Dentist пише: Міш, а у вас пожертви на храм?
Так Міша не признається - напише, що всі все дають добровольно для інсування/будівництва/підтримки. Ти блог подивись - вже 4 дні на питання не відповідає. Їм напевно заборонено відповідати на компрометуючі запитання)
- Платиновий учасник
- kredit
- Платиновий учасник
- Дописи: 382
- Подяка отримана: 87