Сайт міста Шепетівка v.2
- LuK
- Адміністратор
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- admin
- Автор теми
- Адміністратор
Згодом її буде замінено як і логотип сайтуjaruto;74064 пише: Іконку для вкладки змініть на таку як зараз в форумі,бо там стандартна джумловська
Не зовсім зрозумів про що ви? Які ще квадратики? Якщо можна покажіть на скріншотіТі букви в заголовках (квадатиками) виглядають нємножка па-дєбільному, проше пана...Чесно. Читати ті кубики дуже незручно - очі втомлюються.
- Міхалич
- Учасник-експерт
- Дописи: 92
- Подяка отримана: 1
Слава Богам!!! Люка, там таке понаписували, що я аж повірив.LuK;74068 пише: не можу зайти з свого логіна.пише що хибний.А колір ще буде змінюватись?Бо трошки криваво на білому фоні виглядає)))
Додано о 21:02
Попереднє повідомлення було написане в 20:59
Букви заголовків написані квадратиками. Особливо це помітно на кривих лініях. Таке враження, що у Вас дизайнером Малевич.Admin;74069 пише: Згодом її буде замінено як і логотип сайтуНе зовсім зрозумів про що ви? Які ще квадратики? Якщо можна покажіть на скріншоті
Додано о 21:04
Попереднє повідомлення було написане в 21:02
Що таке URL сайту?
- admin
- Автор теми
- Адміністратор
Знаю за цю проблему, багато хто не може зайти з свого логіну. Це повязано з тим що кодування форуму і сайту різні. Мабуть що доведеться вимкнути інтеграцію і реєструватись всім по новому.не можу зайти з свого логіна.пише що хибний.
Кольорів на сайті аж 6, їх ви можете змінювати натиснувши на відповідні кольорові крапочки в самому низу сайту.А колір ще буде змінюватись?
- LuK
- Адміністратор
- admin
- Автор теми
- Адміністратор
Додано о 21:06
Попереднє повідомлення було написане в 21:05
Дивно, в мене в жодному з браузерів такого не спостерігається. Яким ви користуєтесь браузером?Мабуть Махалич мав на увазі ці квадратики?
- Міхалич
- Учасник-експерт
Зроблю із задоволенням якщо ви мені скажете, що це таке?:ag:Admin;74075 пише: Міхалич я вас прошу, зробіть будь ласка скріншот.
- LuK
- Адміністратор
- Міхалич
- Учасник-експерт
- admin
- Автор теми
- Адміністратор
Так, то у вас така проблема як на скріні у користувача Люк ?Лисичка у вогні - це браузер?