Сайт міста Шепетівка v.2
- Міхалич
- Учасник-експерт
- Дописи: 92
- Подяка отримана: 1
Теперішній "оптимізують", як реґіониші всю економіку. Вони оптимізацією називають скорочення. Оптимізували підприємство, всіх звільнили, а прийняли на роботу лише тих, хто вступив до партії реґійонів...LuK;74127 пише: а теперішній форум буде якось прив"язаний до нового порталу,чи буде створено новий?
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- LuK
- Адміністратор
- ARTIST
- Платиновий учасник
- admin
- Автор теми
- Адміністратор
Зараз на сайті виключені всі кеші та оптимізації. Коли роботу над сайтом буде закінчено, тоді роботу сайту буде оптимізовано. Більше немає зауважень? Хто готовий зайнятись перекладом?ARTIST;74133 пише: Новий портал дуууже повільний =(
Додано о 20:19
Попереднє повідомлення було написане в 20:19
Щодо форуму то я звичайно хотів би запустити новий, який буде максимально інтегрований до сайту, але на цей рахунок пізніше пораджусь з вами всіма, користувачами.
- LuK
- Адміністратор
- jaruto
- Платиновий учасник
- Дописи: 939
- Подяка отримана: 24
- LuK
- Адміністратор
- Міхалич
- Учасник-експерт
- Дописи: 92
- Подяка отримана: 1
Ну, що я казав?! І тут оптимізація. Тре’ переходити на Судилківський сайт...Admin;74134 пише: Зараз на сайті виключені всі кеші та оптимізації. Коли роботу над сайтом буде закінчено, тоді роботу сайту буде оптимізовано. Більше немає зауважень? Хто готовий зайнятись перекладом?
Додано о 20:19
Попереднє повідомлення було написане в 20:19
Щодо форуму то я звичайно хотів би запустити новий, який буде максимально інтегрований до сайту, але на цей рахунок пізніше пораджусь з вами всіма, користувачами.
Додано о 21:39
Попереднє повідомлення було написане в 21:24
А що минулого разу?...LuK;74136 пише: Можу спробувати перекласти (з російської на українську)але боюсь щоб не було так як минулого разу.
- Immortal
- Платиновий учасник
- LuK
- Адміністратор