- Дописи: 92
- Подяка отримана: 1
Теперішній "оптимізують", як реґіониші всю економіку. Вони оптимізацією називають скорочення. Оптимізували підприємство, всіх звільнили, а прийняли на роботу лише тих, хто вступив до партії реґійонів...LuK;74127 пише: а теперішній форум буде якось прив"язаний до нового порталу,чи буде створено новий?
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
Зараз на сайті виключені всі кеші та оптимізації. Коли роботу над сайтом буде закінчено, тоді роботу сайту буде оптимізовано. Більше немає зауважень? Хто готовий зайнятись перекладом?ARTIST;74133 пише: Новий портал дуууже повільний =(
Ну, що я казав?! І тут оптимізація. Тре’ переходити на Судилківський сайт...Admin;74134 пише: Зараз на сайті виключені всі кеші та оптимізації. Коли роботу над сайтом буде закінчено, тоді роботу сайту буде оптимізовано. Більше немає зауважень? Хто готовий зайнятись перекладом?
Додано о 20:19
Попереднє повідомлення було написане в 20:19
Щодо форуму то я звичайно хотів би запустити новий, який буде максимально інтегрований до сайту, але на цей рахунок пізніше пораджусь з вами всіма, користувачами.
А що минулого разу?...LuK;74136 пише: Можу спробувати перекласти (з російської на українську)але боюсь щоб не було так як минулого разу.
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua