Сайт міста Шепетівка v.2
- Filini
- Платиновий учасник
- Дописи: 425
- Подяка отримана: 79
Цікаво кого ви маєте на увазі? Можливо себе? Ви готові витрачати цю годинку?Щодо сайту то хотілось би більш зручний інструментарій мати для додавання фото та відео, хотілось би інтерактивну карту, а ще хотілось би щоб були обмеження для гостей, а то сайт відвідує чимало шепетівчан, але в житті сайту беруть участь одиниці.Віддайте сайт людині яка дійсно хоче приносити користь!!!
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- igga
- Старший учасник
- Дописи: 53
- Подяка отримана: 0
Саш, да я тобі добра бажаю, чо ти тут... ))) Якщо б у мене був зайвий час, я б давно нормальний шепетівський сайт новин запустив. І фінансування у знайомих підприємців тищонку-дві на місяць би знайшов.Просто мене цей місцевий цирк вже не цікавить і я давно іншим займаюсь.У тебе абсолютно нормальне бажання розкрутити сайт, але ти хочеш це зробити руками інших людей. А для чого іншим людям треба витрачати на нього свій час?Якщо ти не хочеш чи не можеш витратити дві-три години на тиждень написати 5-10 коротких новин по 200 знаків з місцевих газет, то чого ти це просиш у інших?А функції сайту ці додаткові: конвертер валют там, інтерактивна карта... те все не те. На Гугл Мепс все одно кручє.Люди хочуть читати місцеві новини, а їх тут майже немає.От дивись, регіональні кримські сайти: news.allcrimea.net/ e-crimea.info/ www.kianews.com.ua/ Всі вони мають збоку стрічку місцевих нових, як і на Українській Правді, і на УНІАН, і на інших сайтах.Чому такої стрічки новин немає тут?Ми бачимо якісь "Панель користувача", "Хто онлайн" і подібну нікому не потрібну фігню.Просто поки ніша місцевого сайту незайнята і цей сайт тут тіпа самий крутий. Але якщо комусь в голову прийде витратити час і гроші на створення нормального шепетівського сайту, то...Dj Os;72158 пише: А ви хлопята вже задрали тут нюняти, не нравится сайт - зробіть свій краще і викладуйте туди рерайт.
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
Якщо не цікавить то навіщо тут ці нюні? Займайся своїми справами, якщо крім пустої балаканини допомогти нічим. Краще б тих підприємців звів з адміном раз на те пішло. Був би хоч якийсь толк.А так тикати в приклад кримські сайти які описують події цілого автономного округу на противагу сайту який описує події 45 тисячного містечка як на мене не дуже коректно.Якщо б у мене був зайвий час, я б давно нормальний шепетівський сайт новин запустив. І фінансування у знайомих підприємців тищонку-дві на місяць би знайшов.Просто мене цей місцевий цирк вже не цікавить і я давно іншим займаюсь.
- igga
- Старший учасник
- Дописи: 53
- Подяка отримана: 0
- Lego
- Платиновий учасник
- Эвген
- Елітний учасник
- Дописи: 170
- Подяка отримана: 4
Да да да ..... просто як було вище написано хтось хоче виїхати на чужих стараннях!!! P.S. даже силу репутації мені вже зняли до 0 !!!! це як адмін мстить чи як ? звісно це дрібниця і вона мене не цікавить,але ж відповідати такими діями на критику .... це низько, а тим паче для адміна....Dj Os;72237 пише: Повір таких героїв як ти з Євгеном тут було вже чимало, тільки чомусь жоден з їхніх сайтів так і не зміг стати альтернативою цьому.
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- LuK
- Адміністратор
розклад руху поїздів.оновлений.бо у тому що зараз є - половина поїздів відмінено:ac:Admin;71919 пише: Які функції хотіли б ви бачити на новій версії сайту. .
- admin
- Автор теми
- Адміністратор
- T-S
- Платиновий учасник
- Дописи: 1360
- Подяка отримана: 131
Додано о 15:17
Попереднє повідомлення було написане в 15:16
Якшо поїзд потрібен не приміський, то зареєструйся на e-kvytok.com.ua. Там навіть побачиш які місця в якому вагоні вільні... :bm:LuK;72731 пише: розклад руху поїздів.оновлений.бо у тому що зараз є - половина поїздів відмінено:ac: