Що робити з пам"ятником Леніну?
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
В ніч на 6 грудня в Шепетівці, на батьківщині Миколи Островського, був понівечений пам’ятник Володимиру Іллічу Леніну. Нічний розбій на пам’ятник зробили молоді виродки, послідовники Гітлера та його українських посіпак з Тернопільської області. Фашистські молодчики прибули на автомобілі. За наявною інформацією в цих сучасних вандалів була карта із позначеними пам’ятниками Леніну у кількох районах Хмельницької області. Порушників було затримано, і згодом відпущено. Відкрито кримінальну справу.Вони все ж встигли поглумитися над пам’ятником, спотворили обличчя монумента. Тоді ж було здійснено акт вандалізму і над пам’ятником Леніна в Ізяславі, є всі підстави вважати, що тією ж бандою. Проте, силами Ізаславського райкому Компартії та, віддамо належне, місцевої адміністрації, наслідки діяльності нічних потвор були швидко ліквідовані. Це вже не перший випадок, коли фашисти із Заходу роблять свої набіги на Хмельниччину.Потомки прислужників біснуватого Гітлера підняли руки на Людину ХХ століття, яким визнала його Організація Об’єднаних Націй. Причому, прийшли вони з регіону, який зусиллями радянських людей за радянської влади було витягнуто із мороку середньовіччя на шлях прогресу, перетворено із забитого і зачуханого краю австрійської клаптикової імперії, із Польщі «Б» на процвітаючі області Радянської України. Проте, сьогодні, в результаті капіталістичної реставрації, ми знову маємо середньовічний морок, українську Вандею, звідки виходять лиш ті, хто здатен лише на одне – на війну з пам’ятниками, на війну з минулим, бо в них назавжди згасла іскорка творення, іскорка будівництва. Про них, як колись, про германське плем’я вандалів, будуть згадувати лиш як про варварів, що нищили твори мистецтва та культури. Бо рівня розвитку їхнього не вистачає, щоб піднятися вище болотяної жаби або гнойових хробаків.Переконані, що це справа не лише фашистських недобитків, а наслідки політики президента Ющенка, який відроджує в Україні фашистську ідеологію, ставить її в ранг державної політики. Вандали вчинили наругу над пам’ятником Вождя на вимогу Ющенка – знищувати пам’ятники радянської епохи. Матеріальну базу, яку їм залишила Радянська Україна, вони практично вже знищили, залишилися ще вже поріділі пам’ятники видатним діячам Комуністичної партії і Радянської влади.Ці випадки разом із зафіксованими раніше нападами на агітаційні намети Комуністичної партії, Блоку лівих та лівоцентристських сил змушують серйозно задуматися над майбутнім нашої країни. Фашистські звірі піднімають голову на нашій землі. Трагічні наслідки того людиноненависницького дурману, який поєднувався із печерним антикомунізмом, світові добре відомі. Нас не залякати. Ніколи комуністи не боялися сил мракобісся. Завжди сонце, яке сходить, розганяло пітьму, а червоний прапор, як відомо, символізує саме це сонце. Тому і з фашизмом все зрозуміло, він приречений…
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- admin
- Адміністратор
- neodix
- Елітний учасник
- trolik
- Молодший учасник
- Дописи: 31
- Подяка отримана: 0
- Відвідувач
На святое замахнулись. Антихристьі!!!neodix;45970 пише: А я тільки сьогодні побачив його в чохлі, але зразу зрозумів чого його сховали.
- Dentist
- Адміністратор
- IIIkinep
- Платиновий учасник
- Відвідувач
Тема вічна, бо Він жив, Він живе, Він буде жити...IIIkinep;46038 пише: знову тему відкрили.......
- trolik
- Молодший учасник
- trolik
- Молодший учасник
а в кого питав дозволу лєнін коли підігрівав громадянську війну на Україні та посилав війська Муравйова?КТО ДАВАЛ ИМ ПРАВО ЛОМАТЬ ПАМЯТНИК
1) згідно мереживого етикету нік співбесідника не транслітерується, а пишеться як є .. це виявляє неповагу. Будь-ласка, не провокуй2) Я "деми" розглядаю як графічний вираз думки.. тобто замість 2-х речень я вставляю картинку.. наглядніше, так би мовити.Тролик, ты к демам относишься серьезно?
- оперативно навели довідку на рахунок мого ніку в асі. Наче це має відношення до теперішньої розмови.І я би радив не розводити "хохлосрач", в мережі є багато дипломованих спеціалістів в погонах для подібних речей. Є якісь доводи в користь лєніна (напр. "лєнін забрав в мого діда корову: я б поступив так само, я ним горжусь")- пишіть, обговоримо. А по-дитячому до слів чіплятись всі можуть.прошерстили