Що робити з пам"ятником Леніну?
- trolik
- Молодший учасник
- Дописи: 31
- Подяка отримана: 0
а в кого питав дозволу лєнін коли підігрівав громадянську війну на Україні та посилав війська Муравйова?КТО ДАВАЛ ИМ ПРАВО ЛОМАТЬ ПАМЯТНИК
1) згідно мереживого етикету нік співбесідника не транслітерується, а пишеться як є .. це виявляє неповагу. Будь-ласка, не провокуй2) Я "деми" розглядаю як графічний вираз думки.. тобто замість 2-х речень я вставляю картинку.. наглядніше, так би мовити.Тролик, ты к демам относишься серьезно?
- оперативно навели довідку на рахунок мого ніку в асі. Наче це має відношення до теперішньої розмови.І я би радив не розводити "хохлосрач", в мережі є багато дипломованих спеціалістів в погонах для подібних речей. Є якісь доводи в користь лєніна (напр. "лєнін забрав в мого діда корову: я б поступив так само, я ним горжусь")- пишіть, обговоримо. А по-дитячому до слів чіплятись всі можуть.прошерстили
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Dentist
- Адміністратор
trolik;46082 пише: а в кого питав дозволу лєнін коли підігрівав громадянську війну на Україні та посилав війська Муравйова?
Отвечать вопросом на вопрос, не дав ответзгідно етикету
це виявляє неповагу
Раньше ты как-то на это не смотрел, а тут на тебя зацепили... и про этот твой этикет первый раз слышу..1) згідно мереживого етикету нік співбесідника не транслітерується, а пишеться як є .. це виявляє неповагу. Будь-ласка, не провокуй
ЯБВДУЛ!!! :bm::bm::bm:2) Я "деми" розглядаю як графічний вираз думки.. тобто замість 2-х речень я вставляю картинку.. наглядніше, так би мовити.
- Domenic
- Учасник-експерт
Не зрозумів до чого Гайдамаки до бунтарства?Що до Леніна, то давно вже пора було б його демонтувати, а так як грошей у влади немає, то люди зробили корисну справу=)ИМХОХай краще Шевченку пам'ятник дороблять, займуться облагородженням центру міста та боротьбою зі сміттям, а не реставрацією Ульянова.Dentist;46036 пише: Даже в аське ник *Гайдамака*, бунтарь типо?))))
Ненавиджу осінь, коханку смерті і маргиналів...
- IIIkinep
- Платиновий учасник
- Dentist
- Адміністратор
Почитай про них немного)))) а про Ленина, прочитай всю тему, может поймешь, как был выше вопрос задан, на какой так и не дали ответ, *КТО ДАВАЛ ИМ ПРАВО ЛОМАТЬ ПАМЯТНИК*Domenic;46053 пише: Не зрозумів до чого Гайдамаки до бунтарства?Що до Леніна, то давно вже пора було б його демонтувати, а так як грошей у влади немає, то люди зробили корисну справу=)ИМХОХай краще Шевченку пам'ятник дороблять, займуться облагородженням центру міста та боротьбою зі сміттям, а не реставрацією Ульянова.
демы, это демотиваторы, картинки какие ты тут выкидываешь... а что это за слово такоеtrolik;46052 пише: ого )) геть аську прошерстили на наявність ніка ))) вже боюсь )))Відповідаю: не те щоби бунтар, але набридла людська байдужість та не сильна освідченість.. тому приклад - пост трохи вище: "На святое замахнулись. Антихристьі!!!".... *сміюся_не_можу_встати* .. ага.. а ленін значить був месією? Церкви напевно будував, правда таваріщі? І тепер він волає на форумі "Антихристьі" ..... Які ще вам доводи писати !? Пи.Си. А що таке "деми" із попереднього посту?
я даже такого не знаю, просвети меняпрошерстили
- Domenic
- Учасник-експерт
Право? А що ти про нього знаєш? Чи може знову порадиш літературу погортати? Якщо в суспільстві з'явились радикально налаштовані люди - це ознака невдоволення та прагнення змінити. Наша проблема, говорю зараз про націю, що не завжди ми готові за своє право поборотись, та його відстояти.Подобається вам пам'ятник Леніну,так прошу шпатель в руки та реставруйте, особисто я за його демонтаж. І не треба голосних фраз про пам'ять до історії, моєму діду наприклад вже все одно, з Соловків так і не повернувся...Dentist;46072 пише: Почитай про них немного)))) а про Ленина, прочитай всю тему, может поймешь, как был выше вопрос задан, на какой так и не дали ответ, *КТО ДАВАЛ ИМ ПРАВО ЛОМАТЬ ПАМЯТНИК*
Ненавиджу осінь, коханку смерті і маргиналів...
- Dentist
- Адміністратор
- Відвідувач
Якщо ти утотожнюєш Троліка і юрона, то це не так. А щодо "хто давав право?", то по-перше, є Указ Президента, який забуханий Шпіля чомусь не виконує, а по-друге, зверни увагу на опитування: більше 50 % шепетівчан голосують за знесення Лєніна. Це практично референдум.IIIkinep;46096 пише: trolik , Юронпацани в нас свобода слова
Додано о 09:57
Попереднє повідомлення було написане в 09:51
Ленін у Шепетівці - то все одне, що Гітлер у Хайфі. Ти хіба не знаєш, що від комунізму найбільше постраждав український народ? Треба захищати права не комуняк недорізаних, а Українців.Dentist;46107 пише: про гайдамак, узнай хоть откуда пошло название. право? ну я не юрист, но почему-то милиция их задержала, значит это было правонарушением. мне тоже много что не нравится, но я не иду и не трощу ничего. из твоих слов выходит что история это фигня, ну тогда сдедуйщая цель *вандалов* *звезда* для авганцев, они воевали непонятно за что, и даже не на Украине, зачем им памятник, да ???? тогда и снести вечный огонь, все снести что отсносится у СССР(и почти все дома в городе снести))))))
- IIIkinep
- Платиновий учасник
- Відвідувач
До речі, ти чому не на парах?Dentist;46107 пише: про гайдамак, узнай хоть откуда пошло название. право? ну я не юрист, но почему-то милиция их задержала, значит это было правонарушением. мне тоже много что не нравится, но я не иду и не трощу ничего. из твоих слов выходит что история это фигня, ну тогда сдедуйщая цель *вандалов* *звезда* для авганцев, они воевали непонятно за что, и даже не на Украине, зачем им памятник, да ???? тогда и снести вечный огонь, все снести что отсносится у СССР(и почти все дома в городе снести))))))
Додано о 10:03
Попереднє повідомлення було написане в 09:58
А ти врахував тих, кого ребе Lego "обрізав". Цей судилківський комуняка лише моїх постів з десяток ліквідував.IIIkinep;46111 пише: проголосувало 62 людини)в нас на форумі стільки нема