Що робити з пам"ятником Леніну?
- dialex-m
- Новачок
- Дописи: 16
- Подяка отримана: 0
Оце питання цікаве! Леніну, хоча б за те треба пам'ятник зберегти, що він не був хапугою, а ще державу на ноги ставили. І якщо уявити, що він зараз балотувався б в президети, то я був би за комуністів... Чи може я чогось не знаю???Dj Os;45661 пише: Винні)) Ви шо хочете сказати що зараз при владі демократи?
цьоми в оцьми, мицьо
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- ARTIST
- Платиновий учасник
Пропоную написати листа Єгипетському уряду про демонтаж пірамід, так їх фараони знущались з бідних рабів заставляючи їх тягати кілька тонні брили.
:bi::bi::bi::bi::bi:що ви як малі діти, для чогось щось зносити? Бо це комусь не подобається? Так може і пам,ятник варенику знесемо чи галушці? бо я шото їх не дуже "люблю"...
по-перше: невже українці гідні такої поведінки? Чи стали б вони шкодити один одному, через якісь укази, які їм не подобаються(назбирати грошей на машину українцю набагато тяжкіше ніж французу)по-друге: це ти так казав би, поки хтось не спалив би твою машину, або хату.по-третє: як я зрозумів, щоб здобути демократію, українці повинні чинити хаос на вулицях??А у європейській Франції вже би напевно спалили зо 20 машин по кожному факту, і уряд би зранку хаотично шукав вирішення проблеми
- dialex-m
- Новачок
- Дописи: 16
Приємно бачити позитивні емоції! А ще приємніше бачити тему, завдяки якій форум дійсно ожив.. Але у відповідь на своє питання я побачив тільки фантазії. І все ж хочу запитати, обдирав для кого??? Бо теперішні вожді (будь-хто) свій сімейний клан на багато поколінь вперед забезпечили.. Пошепки: (А може і Сталін робив чистки хапуг, в більшості випадків? Га?)Dj Os;45665 пише: Гагага...оце ти мене розмішив)) Першим ділом як тіки він добрався до влади обдирав починаючи від царя закінчуюючи звичайним селянином. Для них ми не люди, ми стадо на йкому можна дєлать дєнгі
цьоми в оцьми, мицьо
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- Zelya
- Елітний учасник
- Дописи: 232
- Подяка отримана: 2
Вертолеты - души погибших танков!
- Forester
- Старший учасник
- Дописи: 66
Якби не "САВЄТИ" майно і здобутки яких наша влада продає вже 18-й рік то Незалежна Україна з такими "патріотами" як ти не проіснувала б і один рік.Скільки заводів збудувало УПА? Чи може вони створили якусь інфраструктуру? Чекаю на конекретні факти. Підкреслюю конкретні факти позитивного впливу УПА.:af:trolik;45627 пише: в свій час кожен зробив свій вибір: хтось подався в УПА, хтось виїхав за кордон, а хтось добровільно-примусово пішов служити савєтам. І ще раз наголошую (для водіїв танків, зациклених на савєцькій пропаганді): УПА боролось як проти НАЦИСТІВ, так і проти САВЄТІВ.І ми підтримуємо цю ідеологію. А тобі друже, я би радив навчитись друкувати без суржику )) Чи принцип меншовартості не дозволяє розмовляти українською мовою?
Додано о 15:00
Попереднє повідомлення було написане в 14:57
Адмін з чим звязане різке падіння репутації?Чи може Ви Шановний Адмін поділяєте думку окремої групи форуму?Ви заангажований?Чи можливо хтось впливає на Вашу думку?:ag:Тут попахує новим детективом!!!:ag:
Всё пройдёт и это тоже пройдёт. (с)Царь Соломон[SIGPIC][/SIGPIC]
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
Можна подумати це їх заслуга.За радянської влади в місті працювали всі підприємства, в лікарнях лікували хворих, освіта була безкоштовною, строїлись нові будинки (весь проспект і не тільки). А чим похвалиться теперішня влада? Хіба що кількістю відкритих "генделиків", в яких споюють молодь.
- Immortal
- Платиновий учасник
))))))))))))))))))))Forester;45672 пише: [/COLOR]Адмін з чим звязане різке падіння репутації?Чи може Ви Шановний Адмін поділяєте думку окремої групи форуму?Ви заангажований?Чи можливо хтось впливає на Вашу думку?:ag:Тут попахує новим детективом!!!:ag:
- LuK
- Адміністратор