- Дописи: 188
- Подяка отримана: 19
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
Може будем більш коректнішими в своїх висловах а? Якщо в партизани то вже фріцам служить?? Якщо комуняк як і вони ненавидиш то вже нацист? Тобі не здається що не варто всіх під одну гребінку чесати? Тут не біле і чорне, тут значно більше елементів які потрібно розуміти.У одного УПА ніби розстріляли, у іншого комуняки замордували... Все це є факт і від цього нікуди не дінешся. Але є ще багато елементів за які ми навіть не задумуємось. Вже доведений факт що комуняки перевдівались в форму УПА і робили розстріли щоб дискретувати їх, також я не спорю о і в самому УПА не без урода. В кожному випадку треба розбиратися конкретно. Але якщо ми дещо глобальніше поглянемо на картину? Скільки людей загинуло від рук УПА а скільки від комунізму? Скільки людей було комуняками репресовано, розстріляно, розкулачено і тд?.. Совок нас мордував майже століття, а УПА скільки існувала?Раджу всім не полінуватися і полазити по архівах і знайти звістки про своїх рідних. Дізнатися їх історії. Я думаю багато здивуються як я свого часу.Твого деда розкулачили равно как и мого! Разница лишь в том, что мой предпочел честно работать дальше и не подвергать опасности свою немалую семью! Я представить не могу если бы все рванули в лес партизанить и прислуживать фрицам!
Це ти вірно підмітив так що давай не будемо фантазувати, ми говоримо про минуле а не про майбутнє. Факт що комуняки винищили декілька мільйонів українців бесперечний! Протилежне ти не доведеш! А щоб пісял цього я ще кожен день дивився на пику цього нелюда??? Ми зараз говоримо не про встановлення памятника бандері, ми говоримо про демонтування памятнику Леніну! Те що він стоїть в центрі міста неповага до самого себе, а ви пропускаєте все це через себе ж. Одвічна проблема українців - байдужість! Поки в сраку не клюне...Гадать "да как бы да кабы" можно бесконечно!
Цікаво, чи винны "комуняки" в тому, що за часи незалежності населення України зменшилось з 52 до 46 мільйонів?Dj Os;45653 пише: Факт що комуняки винищили декілька мільйонів українців бесперечний!
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua