Акція протесту

• Dj Os
  • Dj Os аватар
  • Адміністратор
  • Адміністратор
  • Редактор
Більше
28 лип. 2016 17:17 #107805 від Dj Os
Відповідь від Dj Os у темі Акція протесту

Ви вчилися в ліцеї, і напевно успішно вчилися у вузі , тому напевно знаєте, що означає слово «модератор»? Посередник, арбітр…. Детальніше можете подивитись у словнику. А ви –молода, розумна людина агрессивно відстоюєте одну сторону.

А ще я мешканець цього міста та людина, яка вивчає питання дещо глибше за простих обивателів.
Записали мене по ту сторону барикад саме Ви, я тут зараз не відстоюю нічию сторону, я просто не люблю коли маніпулюють інформацією і намагаються біле видати за чорне та навпаки.

Ви певно здивуєтесь, але я особисто знайомий з Галиною Рафіковною та не знайомий з Маслій. Нічого поганого не можу сказати про жодну з цих жінок. Але разом з тим для мене очевидно, що цей конфлікт нагнітається штучно, аргументованих причин для цього бунту немає. Тим більше, що виступає проти Маслій менша частина колективу школи. І не потрібно тут розповідати казок про залякування. А прикриватись батьками та тим більше дітьми ницо і не гідно, так само як і ображати анонімно тут людей на форумі.

Для мене є очевидним, що розгортається боротьба за посади, а не за справедливість. Ви ж досі так і не змогли назвати об'єктивних причин чому Маслій не може обіймати посаду директора.

Контракт підписано всього на 2 роки, відпрацює людина, а тоді вже будете аргументовано доводити чому вона не може очолювати школу. Для чого зараз цей театр?

Добре було лише доцям і синочкам бізнесменів та високопосадовців. Давно слідкую за психологічними особливостями поведінки Островського на сайті,тепер зрозуміло,що його агресія- результат психологічної травми отриманої під час навчання у ліцеї( Шановні педагоги ліцея- ви травмуєте дітей! Розвиваючи в них комплекси меншовартості й як результат відсутність поваги до їнших,злоба,зневіра(

Сказав анонім, який давно за мною слідкує, пише негативні пости, а мене звинувачує у агресії. :) Вам дійсно нічим зайнятись?
Ці користувачі подякували: olhavs

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Більше
28 лип. 2016 17:52 #107806 від Sasha-Ukraina-vkontakte
Відповідь від Sasha-Ukraina-vkontakte у темі Акція протесту

Островський О.В. пише: Тим більше, що виступає проти Маслій менша частина колективу школи.

Неправда, і сьогоднішні події це довели. А якщо дуже поспішити, то якраз зараз ця "менша частина" засідає в міськраді, можна застати, побачити на свої очі та порахувати.

•  аватар
  • Відвідувач
  • Відвідувач
28 лип. 2016 18:41 #107808 від
Відповідь від у темі Акція протесту
О це так дебати! Скажіть будь ласка, а мер хоч на одному мітингу був чи досі не знайшов в собі мужності подивитись людям в очі і привести аргументи на користь Маслій?Він взагалі чоловік?Як можна було обрати такого мера?
Коли він балатувався на посаду мера, то говорив наступне:" головне - благополуччя кожного мешканця міста, ЛЮДСЬКЕ СТАВЛЕННЯ ДО ЗВЕРНЕНЬ МЕШКАНЦІВ та беззастережне дотримання усіма принципів правопорядку та законності."(shepetivka.com.ua/forum/showthread.php?t=3760)
Пан мер знехтував всім, що обіцяв!
А Вашим словам, Маслій М.П., мало віриться, коли Ви говорите про те, що колектив зрадів, коли Ви прийшли.Бо я так розумію, що більша частина колективу у відпустках і не перебувають на роботі. Чомусь на відео, яке нам залив модератор, крім прибиральниць (які зраділи, що їх знімають на камеру) нікого і не видно!

• Dj Os
  • Dj Os аватар
  • Адміністратор
  • Адміністратор
  • Редактор
Більше
28 лип. 2016 22:41 #107814 від Dj Os

Неправда, і сьогоднішні події це довели. А якщо дуже поспішити, то якраз зараз ця "менша частина" засідає в міськраді, можна застати, побачити на свої очі та порахувати.

Які події? В чому неправда то? Скільки чоловік входить до колективу першої школи і скільки підтримало Галину Рафіковну?

О це так дебати! Скажіть будь ласка, а мер хоч на одному мітингу був чи досі не знайшов в собі мужності подивитись людям в очі і привести аргументи на користь Маслій?Він взагалі чоловік?Як можна було обрати такого мера?

Нічого що в людини матір померла та тяжко хворіє батько? Він зараз школою має займатись?
Розмова між Полодюком, Піонтковською та Маслій має відбутись обов'язково, інакше це вже буде дійсно боягузтво. Але зараз проявіть хоч крихту людяності та терпіння, перестаньте нагнітати ситуацію на рівному місці.

• Dj Os
  • Dj Os аватар
  • Адміністратор
  • Адміністратор
  • Редактор
Більше
28 лип. 2016 22:59 #107815 від Dj Os
До речі, я щось не можу зрозуміти позицію міських депутатів, які були присутні на мітингу за зустрічі.. Навіщо цей піар? Хочете щоб директорів призначали по конкурсу? - прийміть відповідне положення.

Більше
28 лип. 2016 23:47 - 28 лип. 2016 23:53 #107816 від Sasha-Ukraina-vkontakte
Відповідь від Sasha-Ukraina-vkontakte у темі Акція протесту

Островський О.В. пише: Які події? В чому неправда то? Скільки чоловік входить до колективу першої школи і скільки підтримало Галину Рафіковну?

Та ти шо, а ти не в курсі? Ну, раз ти вже спитав....
Сьогодні зранку було проведено чергову "акцію протесту" від працівників школи № 1. Було присутньо 73 чоловіка, хоча тут були не тільки вчителі, а й батьки. До речі, нова директорка школи Маслій заборонила педагогам проводити будь-які акції біля школи (не досить демократично, нє?). Люди пішли під МР та по місту. До речі, були представники як преси (і навіть форуму, але вони стопудово промовчать), так і нашого "Шансу", так що робити здивовані очі і клеїти дурника не дуже вийде.
О пів на шосту вечора педагоги школи знову пішли під МР, бо їм сьогодні встигли заборонити (вгадай, хто?) проводити подібні акціі в теоретично робочий час (нагадую, зараз канікули). Їх було допущено в будівлю і відкрито залу. Були присутні 52 чоловіки (на цей раз це виключно працівники школи, без "лівих"). Були офіційно проведені збори, на яких відбулося таємне голосування по цьому питанню, Піонтковську підтримало 46 чоловік. Є протокол з цифрами. А от тепер ти мені скажи, це більша чи менша частина колективу.

До речі, я щось не можу зрозуміти позицію міських депутатів, які були присутні на мітингу за зустрічі..

Дійсно, є ж тільки дві точки зору: Полодюка твоя і неправильна...

ЗІ: Сашко, коли я кажу про перші руки в здобутті інформації, то я маю на увазі дійсно перші руки. Ну змирись ти з тим що, незважаючи на укази нашого мера, Піонтковську підтримує коллектив школи...
Останнє редагування: 28 лип. 2016 23:53 ким Sasha-Ukraina-vkontakte.

•  аватар
  • Відвідувач
  • Відвідувач
29 лип. 2016 10:51 #107832 від
В першій школі результати є, читайте накази МОН , про Травлин дійсно не чути

•  аватар
  • Відвідувач
  • Відвідувач
29 лип. 2016 12:40 #107838 від
Островський О.В., я так розумію, що Ви в курсі всіх подій, які відбуваються в житті мера міста. Скажіть будь ласка,тільки відверто, а мер знайшов час на спілкування з Маслій на цьому тижні?

• Dj Os
  • Dj Os аватар
  • Адміністратор
  • Адміністратор
  • Редактор
Більше
29 лип. 2016 14:50 #107847 від Dj Os
Саша Украина, от передивись цю тему від початку до кінця і почитай конкретно свої пости. Не помітив як кожен пост у тебе все більше і більше наповнений агресією та навішуванням ярликів?

Та ти шо, а ти не в курсі? Ну, раз ти вже спитав....

Попри твій сарказм, так я не був в курсі. Звідки я мав бути в курсі? Мені хтось писав? Чи тут хто викладав анонс? Можу включити вашу параною і припустити що це спеціально було зроблено. :) Але я ж бачу, що ви настільки вже зварились у власному соку, що вже не бачите нічого навколо. У вашій уяві всі тільки і думають про ваш мітинг.

Якби сайт дійсно підігрував Полодюку, то чи публікували би ми анонс першого мітингу на сайті? Чи поширювали би його нашими групами у соц мережах? Чи могли б ви на сторінках цього сайту обговорювати цю ситуацію?
У вас вже всі хто не з вами, значить проти вас.

Саша, випий водички, сядь, заспокойся та уважно без емоцій почитай мої дописи на цю тему. Я тут не агітую за чиюсь персону, я пояснюю вам, що такими методами посад не домагаються. Директора не змінюють, коли якійсь частині колективу він не подобається, ми ще поки живемо в правовій державі. За рік коли обов'язки директора виконувала Піонтковська ви не могли прочитати положення за яким конкурсу не передбачено? Ви цього не знали?

Та і міські депутати молодці, які зараз світяться на цих мітингах. Коли призначали по цьому положенню директорів інших шкіл, то чомусь воно всіх влаштовувало, а зараз раптом ні. Для чого оця вся показуха та піар?

Як ви взагалі юридично будете знімати Маслій, якщо з нею вже підписано контракт? Ви про це думали? Чи ви як маленькі діти лише тупати нозями можете, а не думати головою. Оці вчорашні збори окрім гарної картинки щось дають? Чому їх не можна було провести до призначення? Чому не можна було попросити міських депутатів змінити положення до кінця навчального процесу? Чому взагалі директор має бути обов'язково з колективу? Директор який останні роки не працював в першій школі не зможе якісно виконувати свою роботу?

Ще я абсолютно не розумію, як в цьому конфлікті можна використовувати батьків та дітей. Навіщо ці маніпуляції? Навіщо забивати баки, що нібито призначення Маслій було незаконне? Так, так, такі розмови були і не потрібно заперечувати. Навіщо оці вкиди, що вам хтось десь забороняє мітингувати? Навіщо взагалі оце нагнітання ситуації, в Майдан погратись закортіло? То мали би знати, що Майдан стався тоді, коли вже було вичерпані всі законні методи, а не спочатку мітингуєм, а далі хай самі думають як то все юридично оформити.

В кінці кінців, вчителі ж не базарні баби, ви вчите наших дітей. Як можна так себе поводити? Ким треба бути щоб прикриватись дітьми, які не усвідомлюють і десятої частини ситуації? Я вже мовчу про те, що ви дозволяєте собі писати в цій темі про інших людей, хороший ви ж приклад подаєте. Цей негатив вже дістав багатьох. А вчорашню витівку навіть коментувати не буду.

Окремо хочу відповісти на подібні цитати

Дійсно, є ж тільки дві точки зору: Полодюка твоя і неправильна...

Островський О.В., я так розумію, що Ви в курсі всіх подій, які відбуваються в житті мера міста. Скажіть будь ласка,тільки відверто, а мер знайшов час на спілкування з Маслій на цьому тижні?

Якщо ви гадаєте, що таким чином ви якось дискредитуєте мене чи мене якось турбують ваші хворі уявлення про роботу сайту, то ви глибоко помиляєтесь. Такими цитатами ви лише показуєте вашу вихованість, рівень логіки та коло спілкування. Я то прекрасно знаю, хто вже не перший рік намагається сайт приліпити до Свободи чи Полодюка. Не задумувались чому?
Ці користувачі подякували: Morkovka, olhavs

•  аватар
  • Відвідувач
  • Відвідувач
29 лип. 2016 15:10 #107848 від
Островський О.В., Ви не відповіли на моє питання, а отже я можу зробити висновок, що мер з Маслій на цьому тижні зустрівся!

Час відкриття сторінки: 0.123 секунд

Сайт міста Шепетівка ©2005-2026

Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua

0
репостів