А ще я мешканець цього міста та людина, яка вивчає питання дещо глибше за простих обивателів.Ви вчилися в ліцеї, і напевно успішно вчилися у вузі , тому напевно знаєте, що означає слово «модератор»? Посередник, арбітр…. Детальніше можете подивитись у словнику. А ви –молода, розумна людина агрессивно відстоюєте одну сторону.
Сказав анонім, який давно за мною слідкує, пише негативні пости, а мене звинувачує у агресії.Добре було лише доцям і синочкам бізнесменів та високопосадовців. Давно слідкую за психологічними особливостями поведінки Островського на сайті,тепер зрозуміло,що його агресія- результат психологічної травми отриманої під час навчання у ліцеї( Шановні педагоги ліцея- ви травмуєте дітей! Розвиваючи в них комплекси меншовартості й як результат відсутність поваги до їнших,злоба,зневіра(
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
Неправда, і сьогоднішні події це довели. А якщо дуже поспішити, то якраз зараз ця "менша частина" засідає в міськраді, можна застати, побачити на свої очі та порахувати.Островський О.В. пише: Тим більше, що виступає проти Маслій менша частина колективу школи.
Які події? В чому неправда то? Скільки чоловік входить до колективу першої школи і скільки підтримало Галину Рафіковну?Неправда, і сьогоднішні події це довели. А якщо дуже поспішити, то якраз зараз ця "менша частина" засідає в міськраді, можна застати, побачити на свої очі та порахувати.
Нічого що в людини матір померла та тяжко хворіє батько? Він зараз школою має займатись?О це так дебати! Скажіть будь ласка, а мер хоч на одному мітингу був чи досі не знайшов в собі мужності подивитись людям в очі і привести аргументи на користь Маслій?Він взагалі чоловік?Як можна було обрати такого мера?
Та ти шо, а ти не в курсі? Ну, раз ти вже спитав....Островський О.В. пише: Які події? В чому неправда то? Скільки чоловік входить до колективу першої школи і скільки підтримало Галину Рафіковну?
Дійсно, є ж тільки дві точки зору:До речі, я щось не можу зрозуміти позицію міських депутатів, які були присутні на мітингу за зустрічі..
Попри твій сарказм, так я не був в курсі. Звідки я мав бути в курсі? Мені хтось писав? Чи тут хто викладав анонс? Можу включити вашу параною і припустити що це спеціально було зроблено.Та ти шо, а ти не в курсі? Ну, раз ти вже спитав....
Дійсно, є ж тільки дві точки зору: Полодюка твоя і неправильна...
Якщо ви гадаєте, що таким чином ви якось дискредитуєте мене чи мене якось турбують ваші хворі уявлення про роботу сайту, то ви глибоко помиляєтесь. Такими цитатами ви лише показуєте вашу вихованість, рівень логіки та коло спілкування. Я то прекрасно знаю, хто вже не перший рік намагається сайт приліпити до Свободи чи Полодюка. Не задумувались чому?Островський О.В., я так розумію, що Ви в курсі всіх подій, які відбуваються в житті мера міста. Скажіть будь ласка,тільки відверто, а мер знайшов час на спілкування з Маслій на цьому тижні?
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua