Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
Коли знімали Можейко, щось не сильно школа №1 проявляла не байдужість. Але зараз працює ліцей добре і нічого страшного не сталось.Антоніна пише: Модератор зауважує, що мало людей на мітинзі. Звичайно, вибрано чудовий момент для призначення нового директора. Літо-відпустки. А ще , на жаль , дуже багато байдужих людей. Я спілкувалася з окремими вчителями , які не взяли участі в акції. Чого варта іх громадянська і суспільна позиція , якщо заявляють :" Мені все одно." Пригадалися слова Бруно Ясенського:"Не бійся ворогів-у гіршому випадку вони можуть вбити, не бійся друзів - у гіршому випадку вони можуть тебе зрадити.Бійся байдужих,вони і не вб'ють,і не зрадять,але з їхньої мовчазної згоди існують зрада і вбивство." Радує те, що небайдужих більше. Хочеться вірити у те, що ті, від кого все ж залежить вирішення проблеми, знайдуть правильний вихід із ситуації. Адже важливо, щоб у людей не було гіркого осадку в душі від думки, що нічого від нас не залежить. Це породить ще більше байдужих людей.
Антоніна пише: Я спілкувалася з окремими вчителями , які не взяли участі в акції. Чого варта іх громадянська і суспільна позиція , якщо заявляють :" Мені все одно."
А коли працювала Можейко, в ліцеї було дуже погано і дуже страшно ? І саме за її зняли ?Коли знімали Можейко, щось не сильно школа №1 проявляла не байдужість. Але зараз працює ліцей добре і нічого страшного не сталось.
А ну звичайно ігри престолів значно важливіші за навчальний процес. Цією відповіддю ви показали ваші справжні інтереси, далі продовжувати немає сенсу.Призначати директора, варто було під час навчального року, або в черні чи вже після 15 серпня
Слухайте, людина 10 років пропрацювала в першій школі, її добре знає весь колектив. Цього замало? Чи треба було призначати когось пов'язаного із скандалом навколо Молявчика?А щодо зауваження дописувача про ліцей і небайдужість , то директора ліцею вибрали з ліцею. Гарбарець не Маслій.
Які бесіди? З ким конкретно? На яку тематику? Розповідайте детально, бо поки що це більше схоже на ваш типовий плач "всі бояться" "узурпація влади!" і тд.Маслій проводить індивідуальні бесіди з працівниками школи не перший крок до недемократичного керування?
Я вчився в ліцею з першого по останній клас і так я можу сказати, що було погано! Добре було лише доцям і синочкам бізнесменів та високопосадовців. Не бачу сенсу тут детально розписувати, почитай відповідну тему.А коли працювала Можейко, в ліцеї було дуже погано і дуже страшно ? І саме за її зняли ?
Кому погано ? Тобі?Я вчився в ліцею з першого по останній клас і так я можу сказати, що було погано!
А цим і зараз добре, чи не так ?Добре було лише доцям і синочкам бізнесменів та високопосадовців.
Добре було лише доцям і синочкам бізнесменів та високопосадовців. Давно слідкую за психологічними особливостями поведінки Островського на сайті,тепер зрозуміло,що його агресія- результат психологічної травми отриманої під час навчання у ліцеї( Шановні педагоги ліцея- ви травмуєте дітей! Розвиваючи в них комплекси меншовартості й як результат відсутність поваги до їнших,злоба,зневіра(
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua