Навіть собі не уявляєте в якому стані "омани" ви знаходитесь. Але у вас такий обов'язок... То не вводьте в оману інших! Тим паче, що ви тут ще й Модератор. Приходьте, слухайте, транслюйте правду, бо таке враження, що це неофіційний сайт МР.Островський О.В. пише: Схоже мене ввели в оману, був не 33 канал, а ПЦ
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
Ти серйозно не розумієш чи з принципу прикалуєшся?KrOt пише: а ця людина не працювала там,чи ви не дивились відео,там чітко сказано,що людина допрацювала до зауча і пішла на підвищення.
Мене цим ви не здивуєте. Вже видно, як ви працюєтеОстровський О.В. пише: А ну да, можна подумати те що був не 33 канал, а ПЦ, дуже сильно змінило реальний стан речей
Ще раз попереджаю як модератор, якщо ви не будете писати під одним ніком, більше я вашу пости не публікуватиму.
Давно видно як ви працюєте. Як я і попереджав: одна людина - один акаунт, все інше публікуватись не буде. Видимість більшості ліпше доводьте присутністю на мітингах, а не публікацією тут постім під різними іменами. А то щось на відео не більше 30 чоловік, а тут ви розповідаєте мало не про сотні людей.Мене цим ви не здивуєте. Вже видно, як ви працюєте
Та хоч китайською. Чи молдовською...З учнями вони якою мовою спілкуються?Спостерігач пише: Не раз чув, як у школі № 1 багато вчительок між собою спілкуються виключно російською мовою. А тут - чомусь всі українською пишуть... Дивно...
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua