Акція протесту

Більше
29 лип. 2016 15:37 #107850 від Sasha-Ukraina-vkontakte
Відповідь від Sasha-Ukraina-vkontakte у темі Акція протесту

Островський О.В. пише: Саша Украина, от передивись цю тему від початку до кінця і почитай конкретно свої пости. Не помітив як кожен пост у тебе все більше і більше наповнений агресією та навішуванням ярликів?

Навіщо мені їх читати, я і так добре пам*ята. що писав. І уж в чому-чому, а в агресії та розвішуванні ярликів мені до інших тут братися і братися))) Якраз я (майже єдиний, до речі) намагаюсь викладати виключно факти та сухий огляд ситуації (хоча я зразу дав зрозуміти що призначення Маслій вважаю неправильним (це не те саме що незаконним), відокремлюючись від політики та "ця хороша, а ця погана". Я не поширював чутки, хоча міг би, бо доходили до мене і про бігання Дзяворука по кабінетам, і про те як Маслій в свій час руки до учнів розпускала, і про "індивідуальні співбесіди" після призначення. Але вподоблятися базарним бабам не хтів.
Прошу вказати, де я і на кого ці ярлики вішав.

Попри твій сарказм, так я не був в курсі. Звідки я мав бути в курсі? Мені хтось писав? Чи тут хто викладав анонс?

А от читаючи твої дописи (особливо впевненість про "меншу частину колективу" та "спілкування з педагогами") чогось складається враження що ти володієш інформацією.
А журналісти тепер володіють інформацією тівльки коли їм хтось напише? Чи все-таки самі щось повинні виясняти? Ну, якщо їх цікавить викладення даних по ситуації, а не просто "А я не в курсі... Подумаєш, сама жвава тема на форумі за останній час, воно мені треба...."
А якщо серйозно - один з твоїх близьких знайомих був помічений на місці акції, ще й фотографував.. Так що я чогось подумав що ти про це знаеш. Якщо неправий - вибачаюсь.

Та і міські депутати молодці, які зараз світяться на цих мітингах. Коли призначали по цьому положенню директорів інших шкіл, то чомусь воно всіх влаштовувало, а зараз раптом ні.

Масової нашесті депутатів не було, це телевізійники так підкреслили. А у тих пари чоловік що засвітились діти або навчаються в першій школі, або рік-два як закінчили. Так що їх теж зрозуміти можна, до чого тут показуха?

Оці вчорашні збори окрім гарної картинки щось дають? Чому їх не можна було провести до призначення?

Так приблизно про це люди тут і пишуть. Треба було зробити конкурс ДО ПРИЗНАЧЕННЯ.. Або хоча б попередити людей про це призначення, тоді і можна було б запитати "а де ви раніше були?" А тепер кожен з них має повне право відповісти "не проводили бо були не в курсі що так буде. Звідки ми мали бути в курсі? Нам хтось писав? Чи хто виклав анонс попередження?"

Ще я абсолютно не розумію, як в цьому конфлікті можна використовувати батьків та дітей. Навіщо ці маніпуляції? Навіщо забивати баки, що нібито призначення Маслій було незаконне? Так, так, такі розмови були і не потрібно заперечувати.

Те що призначення було законне, прямим текстом говорили самі учасники акції в сюжеті, претензії трошки не до цього. Про використання батьків та дітей - я см проти, прочитай мій самий перший допис в цій темі.

А вчорашню витівку навіть коментувати не буду.

Крута журналістська позиція)))))) Про "витівку" - це ти про легітимні збори колективу вечором чи про вранішній марш під вікнами Полодюка? А, стоп, ти ж не в курсі, що ж я питаю, звичайно ж ти не можеш коментувати....

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

• Dj Os
  • Dj Os аватар
  • Адміністратор
  • Адміністратор
  • Редактор
Більше
29 лип. 2016 15:37 #107851 від Dj Os
Відповідь від Dj Os у темі Акція протесту

Спостерігач за спостерігачами пише: Островський О.В., Ви не відповіли на моє питання, а отже я можу зробити висновок, що мер з Маслій на цьому тижні зустрівся!

Я відповів на ваше питання. Просто вам дещо читати заважає. Я не прес секретар Полодюка, я не працівник міськвиконкому, я не знаю з ким і де зустрічається Полодюк.
Доки ви собі це не викарбуєте перед очима, розмова у нас не складатиметься.

• Dj Os
  • Dj Os аватар
  • Адміністратор
  • Адміністратор
  • Редактор
Більше
29 лип. 2016 16:00 #107852 від Dj Os

Прошу вказати, де я і на кого ці ярлики вішав.

Та ти тут з мене мало особистого прес секретаря Полодюка не ліпиш :cheer:
Як ти казав

робити здивовані очі і клеїти дурника не дуже вийде.

А от читаючи твої дописи (особливо впевненість про "меншу частину колективу" та "спілкування з педагогами") чогось складається враження що ти володієш інформацією.

З одним педагогом, не кількома :) І на момент нашого спілкування про вчорашній мітинг і мови не було

А журналісти тепер володіють інформацією тівльки коли їм хтось напише? Чи все-таки самі щось повинні виясняти? Ну, якщо їх цікавить викладення даних по ситуації, а не просто "А я не в курсі... Подумаєш, сама жвава тема на форумі за останній час, воно мені треба...."

По перше, у нас колектив маленький і зараз всі на відпочинках. Я сам лише нещодавно приїхав
По друге, після "яскравого" запрошення від учасників на перший мітинг, де нас з порогу звинуватили у продажності, не зрозуміти чи нас дійсно чекають чи просто образити хотіли. łÒגụค ))) ਐੱਲ привіт ;)
По третє, оперативні новини писати пізно про факт мітингів, а підсумкову статтю напишем коли будем повністю володіти картиною.

А якщо серйозно - один з твоїх близьких знайомих був помічений на місці акції, ще й фотографував.. Так що я чогось подумав що ти про це знаеш. Якщо неправий - вибачаюсь.

Це хто?

Масової нашесті депутатів не було, це телевізійники так підкреслили. А у тих пари чоловік що засвітились діти або навчаються в першій школі, або рік-два як закінчили. Так що їх теж зрозуміти можна, до чого тут показуха?

Зрозуміти не можна, бо вони як депутати знали, що конкурс не передбачений, але до цих подій і пільця об палець не вдарили. До речі я нарахував четверо депутатів.

Так приблизно про це люди тут і пишуть. Треба було зробити конкурс ДО ПРИЗНАЧЕННЯ.. Або хоча б попередити людей про це призначення, тоді і можна було б запитати "а де ви раніше були?" А тепер кожен з них має повне право відповісти "не проводили бо були не в курсі що так буде. Звідки ми мали бути в курсі? Нам хтось писав? Чи хто виклав анонс попередження?"

Є таке золоте правило - незнання Законів не звільняє від відповідальності. До цього по цій процедурі призначили вже не одного директора. Тоді не цікавило так?

Те що призначення було законне, прямим текстом говорили самі учасники акції в сюжеті, претензії трошки не до цього.

В сюжеті так, але коли збирали батьків казали дещо інше. Та і глянь перший пост цієї теми :)

Про "витівку" - це ти про легітимні збори колективу вечором чи про вранішній марш під вікнами Полодюка? А, стоп, ти ж не в курсі, що ж я питаю, звичайно ж ти не можеш коментувати....

Я не буду коментувати не тому що мені хтось забороняє. Просто тут нічого коментувати, якщо вам самим не зрозуміло ким ви вчора виглядали.

•  аватар
  • Відвідувач
  • Відвідувач
29 лип. 2016 16:05 #107853 від
Відповідь від у темі Акція протесту
О.В.Островський, на конкретні питання - дають конкретні відповіді. Навчіться спокійно сприймати те, що відбувається на форумі.Вас зачіпає за живе , що є люди, які не погоджуються з Вашою думкою.
А я просто аналізую і роблю висновки про перебіг подій з форуму та відеоматеріалів

• Dj Os
  • Dj Os аватар
  • Адміністратор
  • Адміністратор
  • Редактор
Більше
29 лип. 2016 16:24 #107854 від Dj Os
Ви навіть не уявляєте наскільки я спокійний :) За стільки років я давно звик, що не всі погоджуються з моєю думкою. Але я тішусь з того, що зазвичай все одно в підсумку залишаюсь правим. :P
Більшість наших людей взагалі більше керуються емоціями та особистим ставленням замість розуму. Не робіть тих самих помилок, бо такими дуже легко маніпулювати.

Більше
29 лип. 2016 20:54 #107864 від -lK--odnoklassniki
Відповідь від -lK--odnoklassniki у темі Акція протесту
Пане Островський, довго так читала ці Ваші відповіді і вже не стрималась....Чесно.Я Квятківська О.Д. 1987 року народження, народилася в Шепетівці і тут і проживаю(це, щоб В не казали, що тут особи підставні), моя бабуся все життя пропрацювала медсестрою в першій школі, моя мама і тітка також закінчили першу школу. мої два старших брата і я стали також випускниками саме нашої рідної ПЕРШОЇ школи....і мій син закінчив в 2016 році перший клас саме нашої РІДНОЇ школи!А тепер поговоримо....Ви тут такі нісенітнеці несете, що аж гидко, ми ж не настільки всі тупі, у нас у всіх є розум і (може й не повірите дипломи з ВУЗів.....не настільки ми й тупі, як Ви думаєте).Я не хочу з Вами сперичатся і Вам щось доказувати, просто хочу запросит Вас 4 серпня на 9:00 ранку до МІСЬКВИКОНКОМУ(Ви ж писали, що не про всі події знаєте), і тоді хочу подивитися, чи дійсно сайт "Шепетівки"(нашого РІДНОГО міста), дійсно СПРАВЕДЛИВО і ДОСТОВІРНО висвітлює події нашого міста.
Ці користувачі подякували: Sasha-Ukraina-vkontakte

Більше
30 лип. 2016 11:11 #107871 від aqua_minerale
Відповідь від aqua_minerale у темі Акція протесту
Корочє, я шокє, дорогая редакція.
1. Марія Петрівна – ніяка не «з Травлина», вона років 10 працювала в 1 школі завучем. Більше того: вони з Галиною Рафіківною сиділи кілька років в одному кабінеті. Г.Р. – «головний» завуч, а М.П. – з навчальної роботи чи щось тіпа того.
2. Галина Рафіківна – висококваліфікований спеціаліст, на якій фактично школа і трималась. Без сумніву, вона буде відмінним директором.
3. Марія Петрівна – теж чудовий фахівець і не треба тут щось натякати. Не знаю, як вона керувала травлинською школою, але коли вона працювала завучем у першій школі та паралельно викладала історію, її учень був призером всеукраїнської олімпіади, наскільки я пам’ятаю.
4. Я не знаю, може Михайло Іванович не хоче ставити Г.Р. через її «проросійські» погляди чи щось тіпа того, але наскільки я знаю, коли був В.А. Молявчик, вона ніяких політичних позицій серед вчителів та учнів не висловлювала, принаймні, на людях.
5. Ось цей анонімний блог zapravoobyraty.blogspot.com/ , не знаю, хто його веде, але там такі випади: «Маслій взагалі треба виізжати з Шепетівки…», «З таким нахабним керівником не можна залишати своіх дітей…», «А на рахунок бувшої директорки Травлинської ЗОШ, школа як була в ... так стабільно в ній і залишилась…».
Хм… це не єсть хорошо.
6. Синюта запропонував Маслій звільнитися? – Люди, ви чо? Це є прямий тиск, дорога редакція. І на місці М.П. за це треба на таких депутатів подавати заяву до прокуратури.
7. Акція протесту. Я не знаю, може це волевиявлення і вчителі малювали напередодні ці плакати, ну це таке. Але ось ця хода по вулиці Героїв Небесної сотні та пікетування якогось будинку – це пікетування будинку Полодюка? Я не в курсі, скажіть. Якщо це так – то це дуже не єсть хорошо.
Вчителі з плакатами в руках ідуть по Карла Маркса – це взагалі щось…
zapravoobyraty.blogspot.com/2016/07/blog-post_79.html
8. На відео від представників батьків виступає Тетяна Миколаївна Капелюх. У неї діти справді вчаться в 1 школі, але це колишня вчителька цієї школи, зараз директор школи в Плесні. Тобто це треба враховувати, коли будете казати про народне волевиявлення.
9. Порушень законодавства не бачу. Особисто я би призначив Г.Р. Але якщо буде М.П. – теж особливих проблем зі школою не буде. Тільки як вони після цього будуть разом працювати – не знаю.
10. Ось ця хода по вулиці та пікетування дому Полодюка – дуже не гарно, повірте…
Ці користувачі подякували: Dj Os, olhavs

•  аватар
  • Відвідувач
  • Відвідувач
30 лип. 2016 16:34 #107886 від
Відповідь від у темі Акція протесту
Мені соромно, за людину яку ми вибирали у міську раду. Вона не достойна цієї посади. Моя внучка навчалася у цій школі. я ніколи не подумала, що Галина Рафіківна не патріотка нашої країни, і що по нинішнім законам України судять по-національності і ще потрібно, щоб твій чоловік був ріднею нашого мера. Не за те гинули наші друзі і рідні на майдані!!! ГАНЬБА!!!..

• Dj Os
  • Dj Os аватар
  • Адміністратор
  • Адміністратор
  • Редактор
Більше
30 лип. 2016 17:01 #107892 від Dj Os
Давайте підвищуйте ще градус брєда. :-) Кого це ви в родичіі Полодюка вже записуєте?

• Dentist
  • Dentist аватар
  • Адміністратор
  • Адміністратор
Більше
30 лип. 2016 23:51 #107901 від Dentist
Відповідь від Dentist у темі Акція протесту
А Маслій і не член ВО Свободи, і не родичка когось з партійців і не родичка самого Полодюка))) звідки ж ноги ростуть?

Час відкриття сторінки: 0.092 секунд

Сайт міста Шепетівка ©2005-2026

Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua

0
репостів