Акція протесту

Більше
26 лип. 2016 18:21 #107716 від Sposterigach
Відповідь від Sposterigach у темі Акція протесту
Не раз чув, як у школі № 1 багато вчительок між собою спілкуються виключно російською мовою. А тут - чомусь всі українською пишуть... Дивно...

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

•  аватар
  • Відвідувач
  • Відвідувач
26 лип. 2016 19:23 #107719 від
Відповідь від у темі Акція протесту
Щось давно мене не було в Шепетівці. Захотілось зайти на сайт міста і переглянути, що нового в нашому місті, які здобутки,а тут такеееее....
Шановний мере! Займіться дійсно справами, які призведуть до покращення життя нашого міста. Займіться спочатку ремонтом доріг та освітленням міста.
Освіту залиште освітянам!
На пост Спостерігача хочеться відповісти наступне: Я мабуть Вас здивую, але більшість політиків та українських співаків та видатних діячив культури також спілкуються російською мовою.
Вам Галино Рафіківна бажаю успіхів і хочу завершити свій пост так : "Борітеся — поборете! Вам Бог помагає! За вас правда, за вас слава. І воля святая! "

Більше
26 лип. 2016 20:39 #107722 від Sposterigach
Спостерігач за спостерігачами, нащо ці понти, тут з такими заявами, як ви, вже з десяток "псевдосторонніх" приїжджих вигулькувало))

Про політиків і співаків ви мене не здивуєте, а от школа № 1 культом російської мови частенько дивувала. Передайте педагогам, нехай опановують солов'їну, бо корисно знати не тільки мову Путіна.

• Dj Os
  • Dj Os аватар
  • Адміністратор
  • Адміністратор
  • Редактор
Більше
26 лип. 2016 20:47 #107724 від Dj Os
Відповідь від Dj Os у темі Акція протесту
Схоже мене ввели в оману, був не 33 канал, а ПЦ

Більше
26 лип. 2016 20:50 #107725 від Sposterigach
Боже мій, яка демократія. А де ви всі були за часів правління Золотого батона? Щось робили чи сиділи тишком-нишком і пописували статті в газету "Шепетівка"?

• KrOt
  • KrOt аватар
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
Більше
26 лип. 2016 21:13 - 26 лип. 2016 21:14 #107727 від KrOt
Відповідь від KrOt у темі Акція протесту
це мені напоминає коли знімали можейко з ліцею,але пройшов час,новий директор працює,ніяких нарікань немає.Ато взяли за моду,що не так,зразу страйк,діти,медсестра дає коментарі.На мою думку,воду каламутять,ті,хто боїться втратити якусь у школі керуючу посаду.Бо всі знають,що нова метла ,,,дальше не буду писати
Останнє редагування: 26 лип. 2016 21:14 ким KrOt.

Більше
26 лип. 2016 21:14 #107728 від Sasha-Ukraina-vkontakte
Відповідь від Sasha-Ukraina-vkontakte у темі Акція протесту

Спостерігач пише: Боже мій, яка демократія. А де ви всі були за часів правління Золотого батона? Щось робили чи сиділи тишком-нишком і пописували статті в газету "Шепетівка"?

Слухай, ну реально задовбав вже. Вже питав сьогодні. Мо', хоч якісь паростки вільних думок будем вітати? Колись мовчали? А ти сам зразу в вишиванці з шаблюкою народився?

Більше
26 лип. 2016 21:19 #107729 від Sasha-Ukraina-vkontakte
Відповідь від Sasha-Ukraina-vkontakte у темі Акція протесту

KrOt пише: це мені напоминає коли знімали можейко з ліцею,але пройшов час,новий директор працює,ніяких нарікань немає

А з якого села з'явився новий директор ліцею? А, стоп, згадав! Це був працівник того самого ліцею, і це дозволило залишити ліуей на рівні.... І що ж на цей раз завадило шановним назначаючим повторити вже перевірену методу?

• KrOt
  • KrOt аватар
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
Більше
26 лип. 2016 21:22 #107730 від KrOt
Відповідь від KrOt у темі Акція протесту
а ця людина не працювала там,чи ви не дивились відео,там чітко сказано,що людина допрацювала до зауча і пішла на підвищення.

•  аватар
  • Відвідувач
  • Відвідувач
26 лип. 2016 21:29 #107731 від
Відповідь від у темі Акція протесту

Алоїз пише: Я думаю, що Галина Рафіківна справді віддана школі, якщо навіть позивний собі обрала на честь шкільного автобуса - RAF-іка www.google.com.ua/search?q=%D1%80%D0%B0%...UCkywKHTVSBB0QsAQIKg

Я не знаю,кто ти Азоиз,но высмеивать отчество женщины это подло и низко. Как известно Есть три рода подлецов на свете: подлецы наивные, то есть убежденные, что их подлость есть высочайшее благородство, подлецы, стыдящиеся собственной подлости при непременном намерении все-таки ее докончить, и, наконец, просто подлецы, чистокровные подлецы
Найди себя сам(

Час відкриття сторінки: 0.110 секунд

Сайт міста Шепетівка ©2005-2026

Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua

0
репостів