Акція протесту
- Sposterigach
- Платиновий учасник
- Дописи: 607
- Подяка отримана: 287
Про політиків і співаків ви мене не здивуєте, а от школа № 1 культом російської мови частенько дивувала. Передайте педагогам, нехай опановують солов'їну, бо корисно знати не тільки мову Путіна.
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- Sposterigach
- Платиновий учасник
- Дописи: 607
- Подяка отримана: 287
- KrOt
- Платиновий учасник
- Дописи: 485
- Подяка отримана: 149
- Sasha-Ukraina-vkontakte
- Учасник-експерт
- Дописи: 90
- Подяка отримана: 23
Слухай, ну реально задовбав вже. Вже питав сьогодні. Мо', хоч якісь паростки вільних думок будем вітати? Колись мовчали? А ти сам зразу в вишиванці з шаблюкою народився?Спостерігач пише: Боже мій, яка демократія. А де ви всі були за часів правління Золотого батона? Щось робили чи сиділи тишком-нишком і пописували статті в газету "Шепетівка"?
- Sasha-Ukraina-vkontakte
- Учасник-експерт
- Дописи: 90
- Подяка отримана: 23
А з якого села з'явився новий директор ліцею? А, стоп, згадав! Це був працівник того самого ліцею, і це дозволило залишити ліуей на рівні.... І що ж на цей раз завадило шановним назначаючим повторити вже перевірену методу?KrOt пише: це мені напоминає коли знімали можейко з ліцею,але пройшов час,новий директор працює,ніяких нарікань немає
- KrOt
- Платиновий учасник
- Дописи: 485
- Подяка отримана: 149
- Відвідувач
Я не знаю,кто ти Азоиз,но высмеивать отчество женщины это подло и низко. Как известно Есть три рода подлецов на свете: подлецы наивные, то есть убежденные, что их подлость есть высочайшее благородство, подлецы, стыдящиеся собственной подлости при непременном намерении все-таки ее докончить, и, наконец, просто подлецы, чистокровные подлецыАлоїз пише: Я думаю, що Галина Рафіківна справді віддана школі, якщо навіть позивний собі обрала на честь шкільного автобуса - RAF-іка www.google.com.ua/search?q=%D1%80%D0%B0%...UCkywKHTVSBB0QsAQIKg
Найди себя сам(
- Відвідувач
Навіть собі не уявляєте в якому стані "омани" ви знаходитесь. Але у вас такий обов'язок... То не вводьте в оману інших! Тим паче, що ви тут ще й Модератор. Приходьте, слухайте, транслюйте правду, бо таке враження, що це неофіційний сайт МР.Островський О.В. пише: Схоже мене ввели в оману, був не 33 канал, а ПЦ
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор