- Дописи: 146
- Подяка отримана: 20
praporschik пише:
praporschik пише: З данного матеріалу роблю висновок:самооборона положила з прибором на домовленності.Якщо так і надалі буде то в чому різниця між теперішньою владою та минулою?Тільки назви.Ос я тобі задавав питання звідки в тебе інфа про тітушок?Статтю писав ти.Отже або це твої домисли,тоді це відверта брехня з твого боку,або тобі хтось надав завідомо неправдиву інформацію щоб скомпроментувати УДАРівців.Тоді ім"я в студію.Героїв треба знати.І ще одне питання:чи не родичі ви з Островською Галиною Андріївною?
То що Олександре Островський,відповідати будеш на ці питання?Чи будеш як Павлик Морозов:мовчати як юнний партизан,або тупо морозитись.Звідки в тебе інформація про тітушок?Депутат Микола Дячук надав чітку достовірну інформацію:відбувся круглий стіл,була домовленість двох сторін провести сесію без ексцесів.УДАРівці свою частину угоди виконали в повній мірі,що підтверджено двома відеозаписами наданими тобоюж тут,на форумі.Самооборона ж навпаки порушила цю угоду.Або це їхня самодіяльність,або це вказівка зверху.Підозрюю,фріменів.Тоді відразу видно хто кому заважає насправді.Давай Ос,дерзай.Якщо вже впрягся то не задкуй.
Да шо ти гаваріштут на незручні питання не відповідають
Таке враження, що ти читати не вмієш. Поглянь на фото і там ти побачиш людей, які мені про це сказали. Я нажаль не знайомий із всіма самооборонівцями і не знаю їх імен.звідки в тебе інфа про тітушок?
Прийшло прозріння.І ще одне питання:чи не родичі ви з Островською Галиною Андріївною?
Поліщук є членом редакції, а не якийсь там лєвий чувак. Ми ай пі адреси за межі редакції нікому не передаєм, хоч повір звернень було чимало, і від міліції, і від СБУ.Не хочу аналізувати статтю, зверну лиш увагу на інший нюанс. Цитата: "Проаналізувавши ай пі адреси ми зробили висновок, що за анонімами ховаються самі ударівці, а також піар-відділ ТОВ "Шепетівка Енергоінвест". Ви лише уявіть: адміністрація сайту (лише вона бачить ай пі дописувачів) здає ці самі айпішніки якомусь "Поліщук М.А і компані" , і вони роблять якісь "висновки". Про який "незалежний" сайт може йти мова? Та це навіть не 33 рік, в мене нема слів...
Якби було хоч одне письмове офіційне звернення з правоохоронних органів, дав би аж бігом.Dj Os пише: Ми ай пі адреси за межі редакції нікому не передаєм, хоч повір звернень було чимало, і від міліції, і від СБУ.
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua