Слухай, чуваче, в тебе роботи немає, ніхто меблі не замовляє? Особисто в очі геройства вистачить обзиватись?praporschik пише: А скажи мені Нарцис Бонапартович Островський,навіщо стільки камуфльованих хлопчиків в балаклавах нагнали?Кого боїтесь?
Dj Os пише:
Слухай, чуваче, в тебе роботи немає, ніхто меблі не замовляє? Особисто в очі геройства вистачить обзиватись?praporschik пише: А скажи мені Нарцис Бонапартович Островський,навіщо стільки камуфльованих хлопчиків в балаклавах нагнали?Кого боїтесь?
В статті чорним по білому було написано: заколтники мали прикриватись тітушками, самооборона такі речі в свому місті допускати не збиралась.
Dj Os пише:
В статті чорним по білому було написано: заколтники мали прикриватись тітушками, самооборона такі речі в свому місті допускати не збиралась.[/quot
На рахунок моєї зайнятості не тобі судити.Ставити на місце брехуна я час знайду.Хочеш зустрітись пиши в особисте де.
Dj Os пише: Не переживай...якось зайду до тебе в Дружбу.
А ще "заколотники" мали прикриватись атомною бомбою , як же таке самохорона пропустила?Dj Os пише:
В статті чорним по білому було написано: заколтники мали прикриватись тітушками, самооборона такі речі в свому місті допускати не збиралась.
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua