УДАРівці ніяк не заспокояться
- praporschik
- Платиновий учасник
- Дописи: 565
- Подяка отримана: 88
- praporschik
- Платиновий учасник
- Dentist
- Адміністратор
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
За вибори я задовбався повторювати, що їх призначають не тут, а у верховній раді. Чому їх не призначили питайте в народних обранців. Якби ви прийшли на зустріч до Луценка то почули б їх аргументацію, він якраз говорив про це, чи ви його також до "фріменів" приписали? Всі місцеві вибори будуть навесні у всіх містах, чому їх не суміщали з нинішніми позачерговими запитайте у них.
Ну якщо Полодюк такий поганий, то люди свою недовіру висловлять весною на виборах, чого такий кіпіш?
І не треба тут обманювати, сесію ніхто не зривав, путчистам просто не вистачило голосів навіть для її початку shepetivka.com.ua/novyny/podii/item/1665...ivtsi-nevdavsia.html.
- Anykey
- Платиновий учасник
- Дописи: 1171
- Подяка отримана: 318
Я думаю, на сесії в депутатів було багато запитань до мера, а мер міг би аргументовано на них відповісти. І голосування після того поставило б логічну крапку. Але до цього не дійшло, сесію реально було зірвано. Депутати - також люди, в них є сім"ї. І вони просто не могли працювати під шаленим тиском незрозумілих людей в камуфляжі. Думаю, якби сесія була закритою, результати були б зовсім інші.Dj Os пише: Хлопці, я розумію, якщо є питання те претензії до влади, то їх треба висловлювати та питати, по конкретних пунктах. А не спочатку знімати в.о. мера, а потім вирішувати за що.
За вибори я задовбався повторювати, що їх призначають не тут, а у верховній раді. Чому їх не призначили питайте в народних обранців. Якби ви прийшли на зустріч до Луценка то почули б їх аргументацію, він якраз говорив про це, чи ви його також до "фріменів" приписали? Всі місцеві вибори будуть навесні у всіх містах, чому їх не суміщали з нинішніми позачерговими запитайте у них.
Ну якщо Полодюк такий поганий, то люди свою недовіру висловлять весною на виборах, чого такий кіпіш?
І не треба тут обманювати, сесію ніхто не зривав, путчистам просто не вистачило голосів навіть для її початку shepetivka.com.ua/novyny/podii/item/1665...ivtsi-nevdavsia.html.
- praporschik
- Платиновий учасник
Dj Os пише: Хлопці, я розумію, якщо є питання те претензії до влади, то їх треба висловлювати та питати, по конкретних пунктах. А не спочатку знімати в.о. мера, а потім вирішувати за що.
Ос а як розуміти твої слова: "путчистам просто не вистачило голосів навіть для її початку" і " Оскільки хоч і був кворум, але депутатів для відкриття сесії не вистачало, секретар міської ради не мав права відкривати сесію."
Чуваче,ти явно працюєш на замовлення фріменів.І підозрюю-самооборони.
- praporschik
- Платиновий учасник
- praporschik
- Платиновий учасник
- praporschik
- Платиновий учасник