- Дописи: 564
- Подяка отримана: 88
Dj Os пише:
Включи гучність гучніше та почуєш, а взагалі народ починайте ходити на сесії, тоді і може прозріння якесь прийде.Ос чергова твоя брехня в статті : shepetivka.com.ua/novyny/podii/item/1665...davsia.html#comments .Окуневич не кричав "рот закрий",ця фраза пролунала з зали від "казачів".
Та навіть тут на форумі, що заважає написати? Вже декілька людей просило написати, що конкретно не влаштовує в Полодюку, але досі внятних відповідей не було.А тепер для цікавості, якщо в депутатів є питання до Полодюка, всі депутати знають його номер телефону і кабінет де він працює, це так важко зателефонувати чи прийти?
Роздрукуй цей пост і повішай собі біля компа, бо колись тобі доведеться вибачатись за нього переді мною.Ос ти таки брехун.Ти свідомо працюєш проти УДАРу.Я думаю на замовлення свободи та місцевої самооборони.
Dj Os пише:
Роздрукуй цей пост і повішай собі біля компа, бо колись тобі доведеться вибачатись за нього переді мною.Ос ти таки брехун.Ти свідомо працюєш проти УДАРу.Я думаю на замовлення свободи та місцевої самооборони.
Dj Os пише: Якщо маєш честь та гідність, а також силу волі визнавати свої помилки, то вибачишся. Далі не бачу сенсу продовжувати срач, час покаже хто з нас помилявся, а хто ні.
Аллілуя, брат!...praporschik пише:
Dj Os пише: Якщо маєш честь та гідність, а також силу волі визнавати свої помилки, то вибачишся. Далі не бачу сенсу продовжувати срач, час покаже хто з нас помилявся, а хто ні.
Чи тобі брехуну говорити про честь та гідність?Відверто брехати на людей-це твоя честь!А про мою честь,гідність та силу волі не тобі судити.Подумай про себе спочатку.Три пости на форумі та заказна статейка з відвертим срачем на людей які не дають свободівській погані захопити владу в місті-ось твоя честь та гідність.На додачу ще й совість.Амінь.
Запитай в своїх повелителів (окунєвіч/підопригора) в них 100% має бути.maroshka пише:
Dentist пише: Сесія не зірвалась, її навіть не змогли розпочати. Для початку сесії по закону (регламенту) треба набрати певну кількість голосів (половину хоча б) а то сесія не буде розпочата. А її не набрали, тому сесію не розпочали. А тепер для цікавості, якщо в депутатів є питання до Полодюка, всі депутати знають його номер телефону і кабінет де він працює, це так важко зателефонувати чи прийти?
І де його номер мобільного телефону оприлюднено
Виклади свій особистий номер телефону тутmaroshka пише: ну от і пресловута відкритість ради
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua