УДАРівці ніяк не заспокояться
- praporschik
- Платиновий учасник
- Дописи: 565
- Подяка отримана: 88
Dj Os пише:
Включи гучність гучніше та почуєш, а взагалі народ починайте ходити на сесії, тоді і може прозріння якесь прийде.Ос чергова твоя брехня в статті : shepetivka.com.ua/novyny/podii/item/1665...davsia.html#comments .Окуневич не кричав "рот закрий",ця фраза пролунала з зали від "казачів".
Та навіть тут на форумі, що заважає написати? Вже декілька людей просило написати, що конкретно не влаштовує в Полодюку, але досі внятних відповідей не було.А тепер для цікавості, якщо в депутатів є питання до Полодюка, всі депутати знають його номер телефону і кабінет де він працює, це так важко зателефонувати чи прийти?
Передивився це відео 4 рази на максимальній гучності.Полодюк сам признав кворум,але свобода підготувалась добре щоб сесія не відбулась.Браво.Кричали таки з зали.Ос ти таки брехун.Ти свідомо працюєш проти УДАРу.Я думаю на замовлення свободи та місцевої самооборони.
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
Роздрукуй цей пост і повішай собі біля компа, бо колись тобі доведеться вибачатись за нього переді мною.Ос ти таки брехун.Ти свідомо працюєш проти УДАРу.Я думаю на замовлення свободи та місцевої самооборони.
- praporschik
- Платиновий учасник
Dj Os пише:
Роздрукуй цей пост і повішай собі біля компа, бо колись тобі доведеться вибачатись за нього переді мною.Ос ти таки брехун.Ти свідомо працюєш проти УДАРу.Я думаю на замовлення свободи та місцевої самооборони.
Перед такими як ти я не вибачаюсь.
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
- praporschik
- Платиновий учасник
Dj Os пише: Якщо маєш честь та гідність, а також силу волі визнавати свої помилки, то вибачишся. Далі не бачу сенсу продовжувати срач, час покаже хто з нас помилявся, а хто ні.
Чи тобі брехуну говорити про честь та гідність?Відверто брехати на людей-це твоя честь!А про мою честь,гідність та силу волі не тобі судити.Подумай про себе спочатку.Три пости на форумі та заказна статейка з відвертим срачем на людей які не дають свободівській погані захопити владу в місті-ось твоя честь та гідність.На додачу ще й совість.Амінь.
- Алої3
- Платиновий учасник
- Дописи: 521
- Подяка отримана: 154
Аллілуя, брат!...praporschik пише:
Dj Os пише: Якщо маєш честь та гідність, а також силу волі визнавати свої помилки, то вибачишся. Далі не бачу сенсу продовжувати срач, час покаже хто з нас помилявся, а хто ні.
Чи тобі брехуну говорити про честь та гідність?Відверто брехати на людей-це твоя честь!А про мою честь,гідність та силу волі не тобі судити.Подумай про себе спочатку.Три пости на форумі та заказна статейка з відвертим срачем на людей які не дають свободівській погані захопити владу в місті-ось твоя честь та гідність.На додачу ще й совість.Амінь.
- Dentist
- Адміністратор
Запитай в своїх повелителів (окунєвіч/підопригора) в них 100% має бути.maroshka пише:
Dentist пише: Сесія не зірвалась, її навіть не змогли розпочати. Для початку сесії по закону (регламенту) треба набрати певну кількість голосів (половину хоча б) а то сесія не буде розпочата. А її не набрали, тому сесію не розпочали. А тепер для цікавості, якщо в депутатів є питання до Полодюка, всі депутати знають його номер телефону і кабінет де він працює, це так важко зателефонувати чи прийти?
І де його номер мобільного телефону оприлюднено
- maroshka
- Учасник-експерт
- ая-яй
- Дописи: 146
- Подяка отримана: 20
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
Виклади свій особистий номер телефону тут Покажи свою відкритість.maroshka пише: ну от і пресловута відкритість ради
Особистий номер секретаря є у всіх депутатів.
Люди без проблем зустрічаються особисто, або ось тел. 5-61-86, факс (03840) 4-01-71
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор