- Дописи: 56
- Подяка отримана: 7
Може вже досить брехати ? Ти ж лицемір перекручуєш кожне слово, не втомився ? Називай вже речі своїми іменами : на каку говори - кака, а на бубу - буба, так же набагато простіше та й люди можливо тебе слухати почнуть. УДАР поки виставив фото лише 4 осіб, яких ніяк не віднесеш до самооборони: можна вже рахувати колишнього нардепа Сабія, його помічника Смаля ( колишнього очільника самооборони Хмельницького якого звід ти виперли давненько ), та двох зальотних зі Славути Форсюка та Костирко, що очолюють у місті Славута та Славутському районі місцеві організації Свободи.. Брехло воно й у Африці - брехло, так - правильно і справедливо.Dj Os пише: Тут ударівці вже інфу поширюють про самооборону з інших міст, про яких я також писав.
Зачекайте, згодом Поліщук розповість звідки мала силова підтримка для ударівців прихжати, ви просто будете в шоці
Пустодзвін та й годіDj Os пише: Ач як занервували
Вже дуже скоро люди остаточно переконаються хто тут брехло
А вас лицемірів виставляти у істинному світлі не втомлюсь ніколи ні я, ні інші журналісти. Не хочете працювати на благо громади, то не думайте, що ніхто нічого не дізнається про ваші підкилимні ігри.
Можете себе й надалі обманювати проплаченими статтями та нагнаними ботами, але далеко не всі люди піддаються на ваші цинічні провокації
Претензій не мало, набагато більше ніж до його попередника Липканя А ( так же вийшло що Полодюк всівся на 2 крісла і відповідно претензій як до двох ) До речі, можливо пам'ятаєш, як знімали Липканя і що йому пред'явили ? І хто пред'являв?Dentist пише: Удар, дасиш мені відповідь на моє питання, вже десь тиждень клянчу у вас з марошею на пару
Не можна просто викласти претензію по-пунктах , набагато більше часу займе обгрунтування ( для прикладу претензія щодо позбавлення права вибору мера шепетівчанами, яка тут вже мусолиться тривалий час ). Можливо представники дадуть інтерв'ю із коментарями на ТВ або буде надруковано в листівці чи газеті.Dentist пише: Не пам'ятаю, бо тоді місті не був і не такий вже я і "прі дєлах". Ці претензії десь викладати будете?
Ви хоча б по пунктах напишіть, а тоді вже ми вже при потребі будемо просити обгрунтування. А то ви як ті папуги про позбавлення вибору шепетівчан толкмачите...ваша партія представлена у ВР, треба їм було толкмачити, а не тут популізмом займатись.UDAR пише:
Не можна просто викласти претензію по-пунктах , набагато більше часу займе обгрунтування ( для прикладу претензія щодо позбавлення права вибору мера шепетівчанами, яка тут вже мусолиться тривалий час ). Можливо представники дадуть інтерв'ю із коментарями на ТВ або буде надруковано в листівці чи газеті.Dentist пише: Не пам'ятаю, бо тоді місті не був і не такий вже я і "прі дєлах". Ці претензії десь викладати будете?
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua