УДАРівці ніяк не заспокояться
- maroshka
- Учасник-експерт
- ая-яй
- Дописи: 146
- Подяка отримана: 20
- Алої3
- Платиновий учасник
- Дописи: 521
- Подяка отримана: 154
То я не зрозумів - ти заперечуєш проти викладених фактів, чи проти авторства Алоїза? Так, автор не Алоїз. Я тільки медіум між істиною і сайтом...)))))praporschik пише: Алоїзе невже ти сам спромігся на таке?Вітаю!Але сідячи по всіх твоїх дописах на форумі,де не звучало нічого осмисленого,сумніваюсь в цьому."Лицом не вышел" як-то кажуть.Данна стаття лише доводить що писав професійний "гавнометатель" і не більше.Давно відома теза:діти за дії батьків не несуть відповідальності.Та на жаль усе лайно після цього лягає на дітей.В мене теж є рідня в Росії,може і мене звинуватиш.Мій дід покійний був комуністом і родом із Росії,то може і я комуніст?Цілком підходяще.
Забрав син із роддому дружину з немовлям.Прийшли додому.Батьки дивляться ,а немовля чорне.Батько і питае:Що сину жінка тобі зрадила з негром?Син відповідає:Та ні,то чорний кіт дорогу перебіг,коли до роддому йшла.Батько й каже:Так оце згадую,коли вів твою матір до роддому-то дорогу баран перебігав.
- muko
- Елітний учасник
- Дописи: 231
- Подяка отримана: 37
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
- Sposterigach
- Платиновий учасник
- Дописи: 607
- Подяка отримана: 287
Ось це уміляє найбільше: "...посад для дружин в управлінні освіти, земельних ділянок і доступу до де-рибану комунального майна, переданого приватним управлінським компаніям і зайдам-концесіонерам"))).
- UDAR
- Старший учасник
- Дописи: 56
- Подяка отримана: 7
Ще один маразм написаний паталогоанатомом , хвора якась у нього фантазія та уявлення , мабудь через колишніх пацієнтів...Алої3 пише:
То я не зрозумів - ти заперечуєш проти викладених фактів, чи проти авторства Алоїза? Так, автор не Алоїз. Я тільки медіум між істиною і сайтом...)))))praporschik пише: Алоїзе невже ти сам спромігся на таке?Вітаю!Але сідячи по всіх твоїх дописах на форумі,де не звучало нічого осмисленого,сумніваюсь в цьому."Лицом не вышел" як-то кажуть.Данна стаття лише доводить що писав професійний "гавнометатель" і не більше.Давно відома теза:діти за дії батьків не несуть відповідальності.Та на жаль усе лайно після цього лягає на дітей.В мене теж є рідня в Росії,може і мене звинуватиш.Мій дід покійний був комуністом і родом із Росії,то може і я комуніст?Цілком підходяще.
Забрав син із роддому дружину з немовлям.Прийшли додому.Батьки дивляться ,а немовля чорне.Батько і питае:Що сину жінка тобі зрадила з негром?Син відповідає:Та ні,то чорний кіт дорогу перебіг,коли до роддому йшла.Батько й каже:Так оце згадую,коли вів твою матір до роддому-то дорогу баран перебігав.
- UDAR
- Старший учасник
Скільки разів Полодюк, під час свого коротенького виступу, приводив неправдиву інформацію глядачам ? Порахувати ?Dj Os пише: До честі ШАНСу їх сюжет виявився набагато виваженішим ніж 33 каналу
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
- UDAR
- Старший учасник
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор