Ітак, итоги подвєдьом.
Був я в тій кафешкі... На ремонті з економили. Дивишся на стелю - ліпнина гарна, але стелю перед тим не вирівняли, тому доповнює це художество мереживо з зашпатльованих тріщин та швів між панелями. Люстри кухонні на трещітках зовсім не гармонують з венеціанським барельєфом. Шпалери ніякі. Більше про них нема що сказати. Скляні столики - ну це кому як. Хтось вкине випадково чарку, стоячи проголошуючи тост і вони можуть луснути. Не практично. Та і не суттєво. Дивани теж не дуже якісні. Сідаєш на нього, і таке відчуття, що сів на пружинний матрац епохи мого діда. Відчуваєш майже кожну пружинку. Музика, в принципі не погана, ненапрягаюча. Грає щось там собі тихеньким фоном, та й добре. Але могли б розвісити хоча б колонки по куткам кімнат, хоч і не по всім, бо один муз. центр на барстійці, якість звучання якого рівняється з радіоточкою "Промінь", аж ніяк не створює атмосфери затишку. Ціни прийнятні. Але алкоголь задуже дорогий. Коньячку посьорбати задоволення не з дешевих. І звичайно апофіоз цієї картини привносить здоровенна каналізаційна труба замість витяжки над кавовим апаратом, увінчана вентилятором, який нормальні люди вмонтовують в стіни. Це все називається: "Хотіли зробити з розмахом, а зробили щось, на що вистачило грошей".
Взагалі, враження двояке. З одної сторони все вище вказане, а з другої привітні офіціанти та гарне обслуговування. І ще смачна кухня, хоч і порції дитячі. Я розумію, туди приходять не наїстися, а приємно провесьт вечір, але все ж таки.
Не скажу що я не піду в цей заклад наступного разу, але і не можу стверджувати зворотнього.
Дякую за увагу тим, хто прочитав. Не судіть суворо, це моя особиста думка, і вона може не співпадати з вашим або з власником закладу.
Занавіс.
Я гуру, я учітєль! Несіть мені усі по три рубля і мудрості я дам вам до**я........