Вчора дав закладу другий шанс, прийшов з друзями ще раз щоб побачити чи щось змінилось. Тим більше, що кілька тижнів тому нам в редакцію телефонував представник цього закладу і дуже запрошував щоб переконати, що ми не праві на рахунок наших зауважень. Що ж змінилось за цей час?
По-перше, кухня дійсно стала швидшою, але все одно проблеми є. Я розумію, що субота, що багато народу, але коли клієнт запитує скільки буде готуватись страва, то офіціантка має чесно відповідати скільки буде готуватись страва. А то обіцяють 15 хв, в підсумку чекати треба довше.І тут не провина офіціантки, кухня має контролювати цей процес. І якщо повар бачить, що не встигає, він має попереджувати офіціанта про тимчасові труднощі.
Взагалі офіціантка Марина молодець, посміхалась і обслуговувала на високому рівні, але я маю питання до власників - вам не здається, що одна офіціантка на весь заклад це малувато? Так в звичайні дні цього може бути цілком достатньо, але у вечір суботи на таку кількість столів має бути як мінімум 2 офіціантки.
По-друге, знову повернемося до кухні. Повар досі шкодує солі та спецій. Якщо до страви "Ракушка" у мене претензій немає, дійсно було смачно, то ось салат був ніякий. Олії можна було додати більше, про сіль забули як явище, мовчу вже про хоча б крихту свіжозмеленого перцю і краплинку лимонного соку чи навіть яблучного оцету. Якщо хтось навіть не полюбляє солі чи спецій в салаті, то на стіл потрібно їх подавати окремо, щоб кожен міг завершити салат на свій смак. Хоча я маю сумніви на цей рахунок, тому що Капрезе дружини був нормальним, хоч і дещо переборщили з кислинкою.
Там само моїм друзям не сподобалась печена картопля із куркою, справа в тому що замість печеної картоплі подали ніби варену. Ми спочатку думали, що страву перепутали, але офіціант повідомила що цей дійсно печена картопля.
Ну і на останок звичайно ж я ще раз спробував каву, точніше я замовив капучіно, адже як я казав по ньому ліпше можна зрозуміти на що здатен бариста. Так ось, подача чудова, бонус у вигляді випічки, навіть сердечко намалювали на пінці

Молоко взбите як слід, пінка була стійкою та однорідною. Але безпосередньо до еспресо знову маю зауваження, як і в попередній раз є проблема із закладкою кави - вона надвичайно мала, через що кава більше схожа на американо. Ось і виходить, що зверху маємо стійку пінку коричневого кольору, а під ним ніби легке какао. Збільшуйте закладку кави!
Якщо підсумувати, то прогрес в роботі є, але працювати є ще над чим. Тому бажаю власникам все таки дослухатися аргументованою критики на форумі, а не просити анонімні хвалебні коментарі друзів чи родичів.