Нове кафе "Рандеву"
- Ірина 32
-
- Новачок
-
- Дописи: 4
- Подяка отримана: 1
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- 259051213422@odnoklassniki.com
-
- Платиновий учасник
-
- Дописи: 839
- Подяка отримана: 133
- Ірина 32
-
- Новачок
-
- Дописи: 4
- Подяка отримана: 1

- olhavs
-
- Елітний учасник
-
- Дописи: 276
- Подяка отримана: 81

- Symbioz
-
- Платиновий учасник
-
З побаченого:
- крильця готувались тільки при мені не менше 30 хвилин, хоча були замовлені раніше учасниками чатовки (тим паче наскільки я зрозумів, замовили 2 порції - принесли одну);
- замовили бутерброди (дарма не зробив фото).Бутерброд - зріз/скибка багету (не батону), зверху два шматочки сирокопеченої ковбаски, потім шматочок сиру і зверху ще два шматочки тієї ж сирокопченої ковбаски - ковбаски не мало, проте вигляд це все мало надто домашній - такий собі сам собі нарубав бутерброд (хоча дійсно, це було швидше, хвилин 15);
- замовили ром, та до нього попросили нарізати лимон, тільки не напівкружечками/кружечками, а такими собі часточками-секторами, як частинки мандарину - принесли напівкільця;
- замовили стейки (до речі додам, стейк з охолодженого - не замороженого, м'яса готується 10-15 хвилин) - нам назвали спочатку 25 хвилин, потім уточнили і сказали, що це буде біля 40-50 хвилин - ми відмовились, замовили картоплю з м'ясом - та сама картина - більше 40 хвилин очікування;
- замовили баночку коли до рому - баночки/маленькі пляшки коли закінчились, є тільки літрова пляшка;
ось якось так. І в мене, особисто, більше немає бажання відвідувати цей заклад. Можливо пізніше, коли в них щось покращиться...
ПС: Офіціант Марина дійсно намагалась утримувати "хорошую мину при плохой игре"

Спор на форуме - это всё равно, что олимпиада среди умственно отсталых. Даже если ты победил - ты всё равно......умственно отсталый.
-
- Відвідувач
-
Ми не будемо коментувати дописи на форумі.Хто бажає зробити краще, будь ласка це дозволено кожному.
Ми зробили так як вважали за потрібне.Про смаки ніколи не сперечаються.Всім доброї ночі та гарних днів.
З повагою до Вас, власники "Рандеву" - сім'я Завістовських.
- Dred
-
- Платиновий учасник
-
- Дописи: 357
- Подяка отримана: 44
Я гуру, я учітєль! Несіть мені усі по три рубля і мудрості я дам вам до**я........
- 259051213422@odnoklassniki.com
-
- Платиновий учасник
-
- Дописи: 839
- Подяка отримана: 133

- Dentist
-
- Адміністратор
-
- GoBLin
-
- Платиновий учасник
-
- Все возможно :)
- Дописи: 1290
- Подяка отримана: 231
Ірина пише: ...дивлячись на тих " вояків" на диванах, які самі нічого не можуть зробити окрім як облаяти ближніх. Ми таких вояків вже бачимо в "однокласниках" і інших соцмережах.
Эти интернет вояки деньгами голосуют. Ну а так да, время покажет, кто прав, а кто нет.