Нове кафе "Рандеву"
- Ірина 32
- Новачок
- Дописи: 4
- Подяка отримана: 1
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- 259051213422@odnoklassniki.com
- Платиновий учасник
- Дописи: 839
- Подяка отримана: 133
- Ірина 32
- Новачок
- Дописи: 4
- Подяка отримана: 1
- olhavs
- Елітний учасник
- Дописи: 276
- Подяка отримана: 81
- Symbioz
- Платиновий учасник
З побаченого:
- крильця готувались тільки при мені не менше 30 хвилин, хоча були замовлені раніше учасниками чатовки (тим паче наскільки я зрозумів, замовили 2 порції - принесли одну);
- замовили бутерброди (дарма не зробив фото).Бутерброд - зріз/скибка багету (не батону), зверху два шматочки сирокопеченої ковбаски, потім шматочок сиру і зверху ще два шматочки тієї ж сирокопченої ковбаски - ковбаски не мало, проте вигляд це все мало надто домашній - такий собі сам собі нарубав бутерброд (хоча дійсно, це було швидше, хвилин 15);
- замовили ром, та до нього попросили нарізати лимон, тільки не напівкружечками/кружечками, а такими собі часточками-секторами, як частинки мандарину - принесли напівкільця;
- замовили стейки (до речі додам, стейк з охолодженого - не замороженого, м'яса готується 10-15 хвилин) - нам назвали спочатку 25 хвилин, потім уточнили і сказали, що це буде біля 40-50 хвилин - ми відмовились, замовили картоплю з м'ясом - та сама картина - більше 40 хвилин очікування;
- замовили баночку коли до рому - баночки/маленькі пляшки коли закінчились, є тільки літрова пляшка;
ось якось так. І в мене, особисто, більше немає бажання відвідувати цей заклад. Можливо пізніше, коли в них щось покращиться...
ПС: Офіціант Марина дійсно намагалась утримувати "хорошую мину при плохой игре"
Спор на форуме - это всё равно, что олимпиада среди умственно отсталых. Даже если ты победил - ты всё равно......умственно отсталый.
- Відвідувач
Ми не будемо коментувати дописи на форумі.Хто бажає зробити краще, будь ласка це дозволено кожному.
Ми зробили так як вважали за потрібне.Про смаки ніколи не сперечаються.Всім доброї ночі та гарних днів.
З повагою до Вас, власники "Рандеву" - сім'я Завістовських.
- Dred
- Платиновий учасник
- Дописи: 357
- Подяка отримана: 44
Я гуру, я учітєль! Несіть мені усі по три рубля і мудрості я дам вам до**я........
- 259051213422@odnoklassniki.com
- Платиновий учасник
- Дописи: 839
- Подяка отримана: 133
- Dentist
- Адміністратор
- GoBLin
- Платиновий учасник
- Все возможно :)
- Дописи: 1290
- Подяка отримана: 231
Ірина пише: ...дивлячись на тих " вояків" на диванах, які самі нічого не можуть зробити окрім як облаяти ближніх. Ми таких вояків вже бачимо в "однокласниках" і інших соцмережах.
Эти интернет вояки деньгами голосуют. Ну а так да, время покажет, кто прав, а кто нет.