Давно я писав останній відгук про це заклад, вирішив зайти і подивитись, що там змінилось за цей час. Тим паче, що виникла гарна нагода - вийшли прогулятись з дружиною вдвох вперше за довгий час без донечки, лишили її на бабусю та дідуся.
Інтер'єр за цей час не змінився, тому повторюватись не буду. Просто зауважу, що там досі затишно і дуже зручно спілкуватись тет-а-тет.
Сподобалась робота офіціантки, обслуговувала доброзичливо та швидко. Дуже шкодую, що не мав змоги покласти більше чайових, бо лишились лише крупні купюри.
Також задоволений баром. Віскі з колою приготовано вміло і у правильних пропорціях. Хоча дуже хотілось би більший вибір коктейлів із цим самим віскі.
Глінтвейн із рожевого вина дружини теж був смачним та ароматним, вино підібрано вдало, спеції та цитрусові підкреслювали, а не забивали смак.
І от ми дістались до кухні.
Мене надзвичайно радує те, що заклад есперементує і у його меню є небанальні та цікаві страви, та я не розумію, чого б їх не винести окремим розділом у меню? Таких наїдків небагато, але все таки.
Все що нам вдалось найти в доволі довгому меню це цікаві десерти, чорні вареники та нетривіальні теплі салати, на них то ми і вирішили зупинитись.
Дружина взяла якийсь салат із язиком та яйцем пашот, я взяв рибний салат із гарбузою. Вибачте, точні назви не пригадаю.
Коротше тут розчарування, що в мене, що в дружини. Навіщо стільки листя салату? Його було більше ніж основних інгредієнтів. Окрім того що це виглядає дивно зі сторони подачі, так ще і явно вводить в оману клієнта. Коли ти замовляєш рибний салат, то ти очікуєш, що основа там буде риба, а не купа зелені, ми ж не якісь парнокопитні.
Друге зауваження до язику у салаті дружини, він явно був не першої свіжості та дещо обвітрений. Якщо вже готуєте салати з таким примхливим продуктом, то будь ласка зберігайте його вірно. Щодо смакових якостей, то жінці не сподобався.
Мій же салат хоч мене і не вразив, але треба віддати належне сміливості рецепту. Це було хоча б цікаво)
Це все питання смаків звичайно, але поєднувати мед та оцет з гарбузою, як на мене, не найкраще рішення, тим паче у теплому салаті. Ще до того як ти його спробуєш, тебе зустрічає різкий запах, ніби якогось миючого засобу. Доволі важко передати словами, але досвід не з приємних.
А от обжарку хека у гарбузі вітаю, вийшло дійсно смачно, шкода, що вся інша частина салату, на цьому святі смаку, явно лишня.
Та в цілому кухнею розчарований, саме тому вирішили скасувати замовлення десерту.
Ще хочу згадати про туалет. Частіше заглядайте до смітника. Якщо у вас паперові рушники, а не сушка, то він заповнюєтсья миттєво, хоч у моєму випадку це був будній день з невеличкою кількістю клієнтів.
А ще хотілось би в крані теплої води, руки заніміли.