НОУТБКИ
- Gurza
- Новачок
- Дописи: 4
- Подяка отримана: 0
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- avtomaster
- Новачок
- Дописи: 1
Извини дружыще, но в такую сумму не вложится с твоими то требованиями.Леново, Асус, Асер - шмасер это все :bl:Хоч надежный, бери Дел или ХюлитПакард, а в крайнем случае Самсунг или MSI.Увеличевай сумму тыщ до 10 или понизь требования.Удачи.Gurza;53174 пише: Привіт всім. Вирішив придбати ноут але стикнувся з проблемою, на ринку їх купа, який вибирати не знаю. Одні кажуть, що той рулить , інши зовсім на інакшу фірму показують. Потрібен ноут для всього. Має майже виконувати задачі, які виконує домашній ПК, щоб можна було пограти і попрацювати, коротче універсальний ноут) Маю вкластися в бюджет-6 тис. грн.
Ежели один человек че сделал, то другой за всегда сможет сломать.:bk:
- LuK
- Адміністратор
- praporschik
- Платиновий учасник
- Дописи: 565
- Подяка отримана: 88
- Vombat
- Новачок
- Дописи: 5
у мене ноут з i3. тошиба 1wr. гмммм... перед тим був центріно. порівняти можна :af: i3 сподобався.що саме цыкавить? центріно в айсері грівся в іграх до 100 і більше градусів. цей наразі в районі 60 стабільно тримається. принаймні не шкодую що вщяв з ним. Гурза, візьми просто універсальний ноутбук за 6К грн. візьмеш i5 буде слабе выдео і малий вінт. візьмиш краще відео - знову буде мало вінта і проц гірший.Эвген;53065 пише: Стосовно ноутів !!! В кого на ноуті проц i3 ? хотя б .... як нова лінійка???
- НатС
- Елітний учасник
- Gurza
- Новачок
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- odin
- Адміністратор
гейбокси? коробки для педиків? Підарастичні коробки? коробки-педики? підарастичний бокс в рожевих пєрчатках з кружевами? косметичка для "мужчин"?сорі за оффтоп. поперло.Gurza;53256 пише: Я не хочу гейбокси, ... спитав би тебе обо"язково про гейбокси.
- Gurza
- Новачок
Шось не в ту сторону тебе поперло шановний.odin;53274 пише: гейбокси? коробки для педиків? Підарастичні коробки? коробки-педики? підарастичний бокс в рожевих пєрчатках з кружевами? косметичка для "мужчин"?сорі за оффтоп. поперло.
Я слухаю нормальні поради. Повноцінний ПК немає модливості поставити, треба іменно ноутбук, Я розумію , що він не зможе потянути багато чого але потрібен він. Потрібна конкретна модель, відгуки, бо дуже багато їх є...Gurza ти б не нервував а слухав людину. Ніколи жоден ноутбук не замінить повноцінного ПК. Можеш потратити більше десяти тисяч на ноутбук але за ці гроші ти можеш купити повноцінний потужний ПК та не дуже потужний ноутбук та ще і гроші залишаться. Тому це і називається "панти для прієзжих" - "зацени у мене крізіс на ноуті шпарить на макс" і тдЯкщо ти дійсно хочеш.Зазвичай оптимальним є нетбук+ потужний ПК вдома.