НОУТБКИ
- Vombat
- Новачок
- Дописи: 5
- Подяка отримана: 0
Додано о 00:03
Попереднє повідомлення було написане Вчора в 23:51
ги... поправте правило щоб в слові Г У Б Л Я Т Ь С Я 4середні букви зірочками не замінювало
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- safara
- Новачок
- Дописи: 2
- Подяка отримана: 0
- odin
- Адміністратор
Lenovo G555 або G550.Samsung NP-R5xх (15"), Samsung NP-R7xх (17")Gurza;53335 пише: Як вище було сказано- бюджет в 6 тис. грн. Діагональ від 15 дюймів і далі, використовуватись буде більше в домашніх умовах, може бути і важкий і великий- це не має значення. Дискретна відеокарточка від 512 мб, 2-ух ядерній процессор, бажанно нової серії. Матеріали з яких виготовлений- пофігу. Вінда має бути ліцухою В7. Батерея сам розумієш- теж пофігу скільки буде тримати.
- Lego
- Платиновий учасник
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- odin
- Адміністратор
Та ні, справді в них кльові ноутбуки. Це майже єдиний виробник ноутів, в якого, крім чіпсету, процесора і відеокарточки - все власного виробницва (вінт, різак, матриця).Про матриці - у всіх інших виробників стоїть або самгунгівська або ЛЖ. Ну і з практики - в брата самсунг - і абсолютно ніяких нарікань.Lego;53383 пише: Odin, не знаю чем ты прикипел к самсунгам, но я не вижу что ты нашел хорошего в этой марке кроме цены...
Lego;53383 пише: Odin, не знаю чем ты прикипел к самсунгам, но я не вижу что ты нашел хорошего в этой марке кроме цены...На счет полноразмерной клавы с цифровым блоком - для асеров это уже дано не новинка))Вы сравниеваете Тошибу и Асер? А по цене вы сравнивали? На сколько я помню - Тошиба на порядок дороже асеров... Вы бы еще с соньками сравнили))) Там удельный вес бренда более значительный...И с каких это пор асер стал ширпотребом? Самсунг, Лыжи и Ленового - больше к этой категории относятся.ИМХО
Він не став. Він завжди ним був. Ну і це не імхо, це інформація з прилавків магазинів і з сервісних центрів (це ще з тих часів, коли я працював в Комп. всесвіті і фокстроті). Асер це бюджетний бренд - новіші технології, але нижча якість.Дійсно, за аналогічної ціни, Асер, наприклад взує любого НР чи Тошибу - і добре, якщо нічого не згорить за час гарантійного обслуговування. Але надійність - у фокстроті, наприклад, два асери згоріли прямо на прилавку - і такі ж випадки були в інших магазинах. Та й на дотик - пластік гнеться, дуже царапається.Lego;53383 пише: И с каких это пор асер стал ширпотребом?
Лижи - не знаю. Самсунг - на ваш розсуд. Але Леново - це не ширпотреб - це якісні штуки. Нічого зайвого, кожна категорія цін відповідає своїй якості. До того ж, до недавнього часу (а може і зараз) єдиними ноутами, які запускались на орбіту разом з американськими космонавтами - були саме леново. На мою думку, це самі збалансовані, як по залізу, так і по ціні ноутбуки.Lego;53383 пише: Самсунг, Лыжи и Ленового - больше к этой категории относятся.
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- Lego
- Платиновий учасник
- HaNeS
- Старший учасник
- Дописи: 71
- Подяка отримана: 1
- jaruto
- Платиновий учасник
- Дописи: 939
- Подяка отримана: 24