Четвер, 29 листопада 2012
  308 Replies
  69 Visits
0
Votes
Undo
  Subscribe
Сьогодні була сесія міської ради на якій не розглядали питання про базар, але після сесії розглянули це питання на виконкомі і виконком вирішив забрати базар з проспекту і перенести в ЖЕК. Почали збирати підписи шоб базар на проспекті закрити.
Впринципі таке переміщення багато хто підтримує і я в тому числі, вже давно пора ліквідувати традицію базарів прямо на вулиці Але!..
Таке рішення по закону мала робити міська рада а не виконком, шо в свою чергу робить дуже простим його скасування через суд.
По друге досі ніхто не знаю чи взагалі будуть йти доходи від базару місту, бо попри те шо він великою частиною фінансуєтсья з місцевого бюджету до цих пір його статус невідомий.
Як думаєте чим це все закінчиться?
Неділя, 10 лютого 2013, 02:48
·
0
Votes
Undo
Неділя, 10 лютого 2013, 08:51
·
0
Votes
Undo
О сюжете коротко:
- Проблемы с рынком, "подтянутые" проблемы от госслужащих;
- Два слова для тех, кто защищает рынок;
- Истерика Веселковой, которая на то, что в бюджет не поступает ни копейки, ничего не сказала и лишь оспорила факт ДТП;
- Чувак, который хотел сказать, что он дольше всех живет и лучше всех все знает)));
- Обзор альтернатив, которые есть на сегодняшний день и какие они замечательные.

Очевидно, что многое вырезано и оставлены лишь "угодные" факты.

p.s. Если не читать титры с представление выступающих или вообще слушать с закрытыми глазами, то на большее чем на заседание в сельском совете это не тянет. Это касается и культуры речи и мандража в голосе.
Неділя, 10 лютого 2013, 18:43
·
0
Votes
Undo
Микола Миколайович завжди такий войовничий?? Якісь варварськи методи по вирішеню проблем.
Да і експеременти з приводу того чи проїде пожежна/ швидка медична машина , можуть коштувати дуже велику ціну! Я думаю так ризикувати не правильно.

Як би там не було потрібно діяти законими способами, які б тіки закони не були( мається на увазі подобається це комусь чи ні).

І жіночка яка казали що немає що їсти для неї ,походу бреше) знаю я її і думаю що нормально вона харчується))
" хлеба не было, так масло прям на колбасу мазали"

Немає повного відео??
Неділя, 10 лютого 2013, 20:25
·
0
Votes
Undo
Я не знаю почему Николай ссылается на то, что нет отчета санэпидемстанции, если всем понятно, что его, во-первых, сделать не долго, во-вторых, заключения, которые там сделают, будут не в пользу рынка на проспекте.
Да и на Карла Маркса я сомневаюсь, что выдерживаются нормы.
Неділя, 10 лютого 2013, 20:48
·
0
Votes
Undo
Микола Миколайович завжди такий войовничий?? Якісь варварськи методи по вирішеню проблем.
Да і експеременти з приводу того чи проїде пожежна/ швидка медична машина , можуть коштувати дуже велику ціну! Я думаю так ризикувати не правильно.

Як би там не було потрібно діяти законими способами, які б тіки закони не були( мається на увазі подобається це комусь чи ні).

І жіночка яка казали що немає що їсти для неї ,походу бреше) знаю я її і думаю що нормально вона харчується))
" хлеба не было, так масло прям на колбасу мазали"

Микола Миколайович - від опозиції, а опозиція повинна буди войовничою і не важливо якими методами він бореться з "владою" аби ефективно і хоча б когось та влада боялась.
Неділя, 10 лютого 2013, 20:58
·
0
Votes
Undo
Добра у вас опозиція) Не важливо якими методами? Так і до фізичної розправи не далеко і не думаю що приналежність до опозиції буде виправдовувати такі дії! Чи потім політичними вязнями і героями зроблять...

А такий форумчанин як alois/правда матка , казав що Микола Миколайович козел! Бо був в ПР, потім ще десь, вже в свободі ( я так розумію)! Не знаю чи правда! Але виглядає це як " більше платять" ! І тепер я розумію чому він такий агресивний, все ж таки не за якусь там не матеріальну ідею боротись... А за реальні американські $ !
Неділя, 10 лютого 2013, 21:35
·
0
Votes
Undo
Я готовий відповісти, що захищаю новий ринок, тому що задрав цей срач, що розводять підприємці.
І будь-ласка не ображайте дядька, якого не знаєте. Я власне з ним не знайомий, але те що він зробив у парку за рік не зробив ніхто за десятиліття. Проживіть з ойго, потім коментуйте...
Неділя, 10 лютого 2013, 21:39
·
0
Votes
Undo
Не смішіть, який з Миколи опозиціонер? Очевидно політика в голову стукнула, ось і випендрюється, ніби люди не знають за чиї гроші він став депутатом облради.
А ролик який виклали вище варто було розмістити в Приколах нашого міста. Костючка певне вважає, що на Інтері працює, ніби люди не знають "who is who", Шепетівка ж - це велике село, такі очевидні маніпуляції лише гроблять і так не вельми гарну репутацію Аліма Петровича. Гандонюк зі своїми непомірними апетитами на міську власність потягне з собою на дно і Аліма і всю ту свиту, що підігравала сірожі у відео.
Неділя, 10 лютого 2013, 21:41
·
0
Votes
Undo
За Віктор Михайловича Кияна тут не було сказано а ні слова! Але я вас повністю підтримую! Знаю його не тільки як толкового "директора" парка ,але як хорошо дядька і зокрема мого сусіда ;)

Ми тут обговорювали Дячука Миколу Миколайовича , ну щоб було вам зрозуміло це той дядько який хамим для В.М. Кияна.
Неділя, 10 лютого 2013, 21:47
·
0
Votes
Undo
Я готовий відповісти, що захищаю новий ринок, тому що задрав цей срач, що розводять підприємці.
І будь-ласка не ображайте дядька, якого не знаєте. Я власне з ним не знайомий, але те що він зробив у парку за рік не зробив ніхто за десятиліття. Проживіть з ойго, потім коментуйте...

Якби це був срач між підприємцями і містом, то все завершилось би швидко і безболісно. Але всі прекрасно розуміють, що тут зійшлись інтереси Гандонюка і підприємців. Не може Сірожа спокійно дивитись як грошовий потік йде повз його кишеню. Звичайні Шепетівчани розуміють, що коли ця жирна свиня буде дерти 3 шкури з підприємців, то відповідно і для них ціни зростуть. Тому і не дивно що окрім підопічних чиновників Сірожа на підтримку свого базару не може нікого зібрати.
А за Парк погоджуюсь, стільки землі роздерибанили, що дійсно за десятиліття стільки не вмудрився більш ніхто. :S
Неділя, 10 лютого 2013, 21:52
·
0
Votes
Undo
А чому ви не пишете, що тут інтереси сірожі і сумного?
Неділя, 10 лютого 2013, 21:54
·
0
Votes
Undo
Не знаю.... Я як 10 років назад гуляв там, так і зараз гуляю. І ніхто не виганяє, але от раніше гуляв по парку який немав освітлення і був більше схожий на джунгі! Зараз же там чисто, світло, безпечно.
Мені такий керівник подобається.
Неділя, 10 лютого 2013, 21:57
·
0
Votes
Undo
За Віктор Михайловича Кияна тут не було сказано а ні слова! Але я вас повністю підтримую! Знаю його не тільки як толкового "директора" парка ,але як хорошо дядька і зокрема мого сусіда ;)

Ми тут обговорювали Дячука Миколу Миколайовича , ну щоб було вам зрозуміло це той дядько який хамим для В.М. Кияна.

Киян з першої ж сесії почав гавкати на всіх депутатів, як вірний пес мера, і вигавкав собі посаду завідувача парку. Більшого совка і блюдолиза, ніж той Киян, у міській раді нема. А хамити можна комусь, а не для когось.. :lol: :lol:
Неділя, 10 лютого 2013, 22:01
·
0
Votes
Undo
А чому ви не пишете, що тут інтереси сірожі і сумного?

Бо мені занесли гроші, щоб я за нього не згадував :P
Якщо серйозно то не бачив лишній раз писати те, що і так всі знають. Але насправді інтереси в даному випадку якраз підприємців а не Веселого зараз на чаші вагів. Підприємці чудово розуміють де їм доведеться платити більше, чи Веселкову чи Гандонюку на його новому базарі.
Неділя, 10 лютого 2013, 22:02
·
0
Votes
Undo
Який Коля Дячук опозиціонер? Він продався реґіонишам разом з усіма сварожичами в обласній раді. А тепер піариться, бо вибори міського голови наближаються - чмо... І взагалі дячук - це навіть не дяк, а щось таке дрібненьке.. :lol: :lol: :lol:
Неділя, 10 лютого 2013, 22:02
·
0
Votes
Undo
Ну чий він пес і його відносини з мером мені не цікавлять!;)
Я бачу парк і таким він мене влаштовує! відповідно і начальник своб роботу виконує.
Неділя, 10 лютого 2013, 22:04
·
0
Votes
Undo
То що вони вирішили на цих зборах? Чи так збирались просто покричати?
Неділя, 10 лютого 2013, 22:05
·
0
Votes
Undo
Ну чий він пес і його відносини з мером мені не цікавлять!;)
Я бачу парк і таким він мене влаштовує! відповідно і начальник своб роботу виконує.

От скажи мені таку річ, якщо я в тебе гроші візьму, найму бригаду яка тобі під'їзд пофарбує, то чия буде заслуга в тому що пофарбовано під'їзд?
Неділя, 10 лютого 2013, 22:06
·
0
Votes
Undo
Не думаю, що на новому ринку плата за місце буде більша ніж 600 гривень. Завтра зможу дати уточнюючі данні, але ціна має бути десь у 2,5 рази менша...
Мені ніхто нічого не заніс, от і луплю правду-матку.
Неділя, 10 лютого 2013, 22:11
·
0
Votes
Undo
Заслуга буде твоя! Бо ти організував і зробив це. Гроші всі у нас беруть, але от чомусь не завжди роблять роботу!
Він зробив ,То після цього він поганий щей дядько)

А з приводу плати за місце на ринку, то плата буде сталою для всіх ларьків і магазинів! Тобто підприємці які мають ці приміщення не зможуть підвищувати чи знижувати ціну!
І сумма оренди буде вирішуватись колегіально.

Та і кінці кінців це голова причина чому такий галас? Тому що МОЖЛИВО оренда буде більшою чи на субботньому? Так і торгуеш не один день, і не на морозі, і в туалет не в кущі ходиш, і пообідати не біляши з собак, і освітлення, і парковка машина і т.д.!
There are no replies made for this post yet.
Submit Your Response
Upload files or images for this discussion by clicking on the upload button below.
Supported: gif,jpg,png,jpeg,zip,rar,pdf
· Insert · Remove
  Upload Files (Maximum 128MB)

Сайт міста Шепетівка ©2005-2026

Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua

0
репостів