Микола Миколайович завжди такий войовничий?? Якісь варварськи методи по вирішеню проблем.
Да і експеременти з приводу того чи проїде пожежна/ швидка медична машина , можуть коштувати дуже велику ціну! Я думаю так ризикувати не правильно.
Як би там не було потрібно діяти законими способами, які б тіки закони не були( мається на увазі подобається це комусь чи ні).
І жіночка яка казали що немає що їсти для неї ,походу бреше) знаю я її і думаю що нормально вона харчується))
" хлеба не было, так масло прям на колбасу мазали"
Я готовий відповісти, що захищаю новий ринок, тому що задрав цей срач, що розводять підприємці.
І будь-ласка не ображайте дядька, якого не знаєте. Я власне з ним не знайомий, але те що він зробив у парку за рік не зробив ніхто за десятиліття. Проживіть з ойго, потім коментуйте...
За Віктор Михайловича Кияна тут не було сказано а ні слова! Але я вас повністю підтримую! Знаю його не тільки як толкового "директора" парка ,але як хорошо дядька і зокрема мого сусіда![]()
Ми тут обговорювали Дячука Миколу Миколайовича , ну щоб було вам зрозуміло це той дядько який хамим для В.М. Кияна.
А чому ви не пишете, що тут інтереси сірожі і сумного?
Ну чий він пес і його відносини з мером мені не цікавлять!
Я бачу парк і таким він мене влаштовує! відповідно і начальник своб роботу виконує.
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua