Четвер, 29 листопада 2012
  308 Replies
  69 Visits
0
Votes
Undo
  Subscribe
Сьогодні була сесія міської ради на якій не розглядали питання про базар, але після сесії розглянули це питання на виконкомі і виконком вирішив забрати базар з проспекту і перенести в ЖЕК. Почали збирати підписи шоб базар на проспекті закрити.
Впринципі таке переміщення багато хто підтримує і я в тому числі, вже давно пора ліквідувати традицію базарів прямо на вулиці Але!..
Таке рішення по закону мала робити міська рада а не виконком, шо в свою чергу робить дуже простим його скасування через суд.
По друге досі ніхто не знаю чи взагалі будуть йти доходи від базару місту, бо попри те шо він великою частиною фінансуєтсья з місцевого бюджету до цих пір його статус невідомий.
Як думаєте чим це все закінчиться?
Четвер, 27 грудня 2012, 22:50
·
0
Votes
Undo
ми з люк як мушкетери.
один за всіх і всі за одного :woohoo:
Четвер, 27 грудня 2012, 22:58
·
0
Votes
Undo
ми з люк як мушкетери.
один за всіх і всі за одного :woohoo:

Я в курсі, що саме один, а не одна. :)
П'ятниця, 28 грудня 2012, 00:08
·
0
Votes
Undo
цитата ) із пєсні слов не викінеш ) так що я не розуію про що ти :whistle:
П'ятниця, 28 грудня 2012, 08:07
·
0
Votes
Undo
не флудіть,бо ще прийдеться в останні дні модераторства таки когось забанити :lol:
вперше і в останне :lol:
кому цікаво,знайшла статут ,та тому ж сайті міської ради
Про створення комунального підприємства «Шепетівський ринок»
.Про затвердження розрахунку орендної плати за необлаштоване торгове місце
на ринку КП «Шепетівський ринок» по проспекту Миру, 28

Рішення виконавчого комітету міської ради № 164 від 19 липня 2012 року
Рішення оприлюднене в
місцевій газеті «Шепетівка» №__30(44)_ від 26 липня 2012 р. , на сайті міської ради та на дошці
об’яв управління економічного розвитку

Ос,кому цікаво-той читає. ;)
"Незнание законов не освобождает от ответственности"
П'ятниця, 28 грудня 2012, 09:52
·
0
Votes
Undo
Мож то сайт тоже "только для своих,чужие не поймут " :?)) :lol:
П'ятниця, 28 грудня 2012, 14:06
·
0
Votes
Undo
Ну прочитав все шо ти написала...а толку? Ти думаєш базарникам не легше перейти на новий базар і платити менше грошей за оренду плату ніж зараз? Просто чомусь всі окрім тебе со шкіпом вірять в цей развод. Де в цих документах написано шо через місць оренда ставка не зросте втричі? Чому не вказана оренда павільйону? Сірожа вже не раз кидав людей заради власної наживи..чому цей раз має стати виключенням? Як можна вірити людині яка бюїться вийти навіть до людей, а всі свої темні рішення проводить тишком нишком через виконкоми? Вони навіть рішення ради публікують з місячним запізненням.
П'ятниця, 28 грудня 2012, 18:53
·
0
Votes
Undo
Він раніше тишком-нишком усе робив, навіть мабілу вимикав і очкуючи по кутках заглядав, а тепер усе відкрито робить. Навіть з відпустки вийшов, щоб протиснути виділення земельки під хатинку. Чувак утратив почуття реальності, а це погана прогностична ознака. Як кажуть у мєстах нє столь отдальонних - жадность фраєра поґубіт...
Субота, 29 грудня 2012, 21:28
·
0
Votes
Undo
не люблять мера внас,коли прийде реально дійсно господар,бо ці злодії надоїли,кожен раз новий клоун,не місто а цирк
Понеділок, 21 січня 2013, 20:52
·
0
Votes
Undo
ПРОСПЕКТ ДОЛЖЕН БЫТЬ ПРОСПЕКТОМ - А БАЗАР - БАЗАРОМ. И ПРАВИЛЬНО МЭР ДЕЛАЕТ . ИДИТЕ ТОРГУЙТЕ В ДРУГОМ МЕСТЕ. ОСТАВТЕ ЦЕНТРАЛЬНУЮ УЛИЦУ В ПОКОЕ. Я ЖИВУ НА ПРОСПЕКТЕ . И СКАЖУ ВАМ БАЗАРНИКИ - ВЫ УЖЕ ДОСТАЛИ!!!
Понеділок, 21 січня 2013, 20:54
·
0
Votes
Undo
Базар з проспекту нікуди не піде - заспокойтесь.
Понеділок, 21 січня 2013, 20:55
·
0
Votes
Undo
А мене не дістали. Навіть прикольно - вийшов із хати і вже на базарі. А мер придурок і чмо...
Понеділок, 21 січня 2013, 20:59
·
0
Votes
Undo
Враховуючи діаметрально протилежні думки, питання базару варто було б винести на міський референдум. А заодне і питання довіри до мера проголосувати, щоб віддати кєсарю кєсарєво, а слєсарю слєсарєво...
Понеділок, 21 січня 2013, 21:15
·
0
Votes
Undo
можливо і варто.
Але хіба це вже таке важливе питання що потрібен референдум?
а за які кошти його проводити?
s все одно сфальсифікують :lol: :lol: :lol:
щоб б ми тут не писали, не нам ці питання вирішувати

питання довіри до мера проголосувати, щоб віддати кєсарю кєсарєво, а слєсарю слєсарєво...

якому це ше слєсарю ти пропонуєш мерське крісло? :lol: ГА? :lol:

п.с. чула що по весні планується відкриття нового ринку :woohoo:
орієнтовно березень-квітень
ждемс...
Понеділок, 21 січня 2013, 21:42
·
0
Votes
Undo
Часом не на 25 березня? ;)
Понеділок, 21 січня 2013, 21:57
·
0
Votes
Undo
не в курсі дати
але здається на це число заплановано інше "державне свЄто" :lol:
Вівторок, 22 січня 2013, 06:59
·
0
Votes
Undo
Як на мене, все одно, кому платити за місце, веселому чи пикатому. Аби було все чисто і цивілізовано. Думаєте на привокзальному арендна плата мала? А що стосується дати запуску, яка мала бути то 24.08.12, то 15.12.1'2 краще спитати в того дядька:
http://www.odnoklassniki.ru/profile/519096349168
Вівторок, 22 січня 2013, 11:39
·
0
Votes
Undo
:) дирехтор B)
Вівторок, 22 січня 2013, 18:40
·
0
Votes
Undo
Дурень цей Василишин що підписався на цю аферу. Антонюк буде всі прибутки собі забирати, а всі проблеми будуть лише у директора цього. Хоча мені здається, що ніхто на цьому базарі торгувати не буде.
Вівторок, 22 січня 2013, 19:44
·
0
Votes
Undo
Є проблеми, нема прибутку) ваш алгоритм того чиї будуть проблеми не правильний..
Четвер, 24 січня 2013, 09:03
·
0
Votes
Undo
чого сваритесь,я на цей базар дуже давно не хожу,бо на ньому нічого нормального купити не можна,хочеш нормальну річ купити треба їхати у Рівне,а ще краще,їдеш у Київ на футбік,на Хрещатику є магазин КОЛІНС,куди нашому братись,там купуєш фірмові речі,які дешевші і якісніші ніж на нашому гадюшнику ,а ще попадеш на акції,взагалі бомба,саме головне у цьому спорі,це розподіл грошей.Я не прихильник ні одної сторони,но чув ,що мер Славути,хоче наш базар забрати до себе у місто,вже виділив даже територію,тоді хто від цього виграє.Головне на мою думку,що гроші з цього базару мають працювати на місто,а не на деяких людей
There are no replies made for this post yet.
Submit Your Response
Upload files or images for this discussion by clicking on the upload button below.
Supported: gif,jpg,png,jpeg,zip,rar,pdf
· Insert · Remove
  Upload Files (Maximum 128MB)

Сайт міста Шепетівка ©2005-2026

Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua

0
репостів