1.ти був на новому ринку?перед тим як робити певні висновки раджу зайти глянути,сама була здивована территорією.вона там велика.
2.а на рахунок Антонюк за наші гроші побудував собі базар давай факти!неверю :whistle:
і мені казали одні люди теж не верю :whistle:
тобою намагаються маніпулювати
Кароч шкіп...іди троль когось іншого. на всі твої питання в цій темі вже відповідалось по декілька разів, нема чого тему перетворювати в бардак.
Як ти кажеш у нас свобода слова, для мене очевидним є факт шо купони з нового базару буде стригти мер, я бачу шо з цієї заруби перш за все програє місто. Я висловив свої думки, ти свої...на цьому наш діалог можна завершити. Будемо чекати нових новин та фактів.
Те шо податки йдуть в інші міста зрозуміло, але і зрозумій шо окрім продавців з інших міст до нас приїжають і покупці з інших міст. Якщо убрати одних не буде і інших, вся перевага саме нашого базару зійде нанівець.
В чому прєлєсть суботнього ринку? в тому шо всі палатки і одному місці і не треба бігати по всьому місту шоб шоб собі вибрати. А так прийдеться бігати по всім базарам шоб знайти шось путнє.
https://www.youtube.com/watch?v=xeyNvTVGeRU&feature=youtube_gdata_player
Ну а Коля Дячук впрягся, щоб попіаритися, бо хоче в майбутньому на місце Антонюка. Буде тут смотрящим від Буряка.
Нема кого більше тролити))
Один ти ще оборону держиш
Аз того що мер будет стригти гроші в карман, то може бути)) але як би там не було,від сплати податків він не ухилиться!
Тому не переживай якщо буде підозра , то можеш звернутися до подататковой служби/ міліціі) це твоє право.
Тетрісу + )
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua