Четвер, 29 листопада 2012
  308 Replies
  71 Visits
0
Votes
Undo
  Subscribe
Сьогодні була сесія міської ради на якій не розглядали питання про базар, але після сесії розглянули це питання на виконкомі і виконком вирішив забрати базар з проспекту і перенести в ЖЕК. Почали збирати підписи шоб базар на проспекті закрити.
Впринципі таке переміщення багато хто підтримує і я в тому числі, вже давно пора ліквідувати традицію базарів прямо на вулиці Але!..
Таке рішення по закону мала робити міська рада а не виконком, шо в свою чергу робить дуже простим його скасування через суд.
По друге досі ніхто не знаю чи взагалі будуть йти доходи від базару місту, бо попри те шо він великою частиною фінансуєтсья з місцевого бюджету до цих пір його статус невідомий.
Як думаєте чим це все закінчиться?
Середа, 19 грудня 2012, 20:06
·
0
Votes
Undo
можливо ви і праві.бо з цифрами та фактами дійсно нестиковка. :dry:
моя знайма була у суботу на проспекті.
розповідала що до неї підходила якась дівчина ,щоб почути її думку з приводу суботнього ринку.
думка моєї знайомої,(яка живе на проспекті і проти ринку) їй видно не сподобалась.
тому і не попала у репортаж......
п.с.особисто моя думка - я розігнала б тих бариг з ширпотребом по завишеним цінам:sick:
в Хмельницьку річ коштує 85,а в нас вже 200 як мінімум та більше.......
при комунізмі таких садили за спекуляцію! :lol: а тут вони вже бізьнесьменами стали :blink:
І на весь базар тільки пару палаток з норманими речами.
їх лишіть :) а решту в топку)))
Середа, 19 грудня 2012, 20:34
·
0
Votes
Undo
Та дєвочкє-журналісту ця об'єктивність в Шепетівці до одного місця. Вона собі триста баксів в кишеню поклала, приїде - сапожки собі нові купить в Либідь-плазі. Та й Ядусі теж Антонюк вже не так важливий. До майбутніх виборів мера далеко. Вони як відчують, що він непрохідний - самі його зіллють, як Шпілю. Ось Дячука будуть розкручувати, "борця за права трудящих".

А проспект повинен бути, на мою думку. Він як ярмарок заточений. Хай собі відкривають новий базар, ніхто не проти. Конкуренція - є таке слово.
У шепетівських в основному товар - гівно. Але ще приїжджають з Новограда, Нетішина, Бердичева, Хмельницького. Якщо його закриють - вони постійні місця не потянуть, бо самі щодня торгують у себе, а сюди тільки раз на тиждень їдуть. Я наприклад, завжди купляю джинси у палатці приїжджих. І знаю, що там вони найкращі.
Середа, 19 грудня 2012, 21:02
·
0
Votes
Undo
Щодо бариг- 100% згоден, все місто стало барижним, роботи ніде нема, а ціни на базарах огого, куди братись обласним центрам з тамтешніми зарплатами.
Середа, 19 грудня 2012, 21:17
·
0
Votes
Undo

У шепетівських в основному товар - гівно. Але ще приїжджають з Новограда, Нетішина, Бердичева, Хмельницького. Якщо його закриють - вони постійні місця не потянуть, бо самі щодня торгують у себе, а сюди тільки раз на тиждень їдуть. Я наприклад, завжди купляю джинси у палатці приїжджих. І знаю, що там вони найкращі.

+10000
одна палатка з непоганим взуттям з Житомира,з джинсами теж одну палатку знаю, і тільки в них беру.
ще непогані шмотки в палатці з Новограда.
решта :sick:
а взагалі стараюсь у шоп-тур їздити у Рівне-Житомир.
вибір :woohoo: :woohoo: :woohoo: і ціни пристойні.
Середа, 19 грудня 2012, 21:37
·
0
Votes
Undo
Не знаю о какой конкуренции речь, но я в последние годы заметил тенденцию: проходишь метров 300-400 вдоль палаток и дальше можно не идти... все то же самое. Согласен, есть единицы с "уникальним" товаром, но их единицы.
А если учесть, что при такой "конкуренции" лишь 1/4 местные, да ещи и доходы от рынка не понятно куда идут, то невольно начинаешь сомневаться в целособразности этого рынка.
По сути: куча народу приехала продавать, а вторая куча приехала покупать. На проспекте наср...ли, деньги ушли в Шепетивка компани, а местные торгаши не понятно заработали или нет. Ведь заработать можно лишь если товар уникальный или цены уникальные. И тут выжить не просто.
Раз воюют, значит что-то зарабатывают. А может это только директор "компани" поднимает бучу? Районные депутаты ее поддерживают в своих целях.
Как бы не было, альтернатива нужна. Хорошая, а не та, которую предлагают пока что чтобы заманить.
П'ятниця, 21 грудня 2012, 18:58
·
0
Votes
Undo
Воюють за робочі місця. Ти в курсі, що це таке?...
П'ятниця, 21 грудня 2012, 20:23
·
0
Votes
Undo
То ж місця ніхто не забирае)) на новий базар хай йдуть, тим паче там в пріорітеті місцеві підприемці....
А не ті які платят податки до житомирського, новоградського місцевого бюджету))

Або якщо ринок стихійний то хай на іншу вулицю кочують....чи на стадіони( іх однаково літом не стрежуть , бігати не реально( корчагінець ))
Бо стидно когось в місто привезти) думають що у нас циганський табор.
П'ятниця, 21 грудня 2012, 20:29
·
0
Votes
Undo
То ж місця ніхто не забирае)) на новий базар хай йдуть, тим паче там в пріорітеті місцеві підприемці....
А не ті які платят податки до житомирського, новоградського місцевого бюджету))

Або якщо ринок стихійний то хай на іншу вулицю кочують....чи на стадіони( іх однаково літом не стрежуть , бігати не реально( корчагінець ))
Бо стидно когось в місто привезти) думають що у нас циганський табор.

"стидуха тьолку в хату привести"?...
П'ятниця, 21 грудня 2012, 20:50
·
0
Votes
Undo
Мене якось відвело від того щоб у мене в підізді нужду справляли і палатками шоргали з 5 ранку)
П'ятниця, 21 грудня 2012, 21:13
·
0
Votes
Undo

"стидуха тьолку в хату привести"?...

[strike]Жив, короче, шо галімий монгол,
Карпати знов програли футбол[/strike]
Торгую тепер на новому ринку,
Регіонали знов виграли вибори :lol:
П'ятниця, 21 грудня 2012, 21:54
·
0
Votes
Undo
Шо за "бєлий" стіх??
П'ятниця, 21 грудня 2012, 23:22
·
0
Votes
Undo
Переиначил Гадюкиных на наш современный лад, г-г-г-г-г-г-г :cheer:
П'ятниця, 21 грудня 2012, 23:50
·
0
Votes
Undo
Шо за "бєлий" стіх??

как бєлый дым от ґанджубаса...
Субота, 22 грудня 2012, 00:10
·
0
Votes
Undo
не флудіть)) бо вже не знаю в яку тему цей флуд переносити))
побувала на новому ринку на днях.
:woohoo: :woohoo: :woohoo:
дуже сподобалось,окрім будівель там купа вільного місця.
думаю там можна розмістити дуже багато палаток.
Субота, 22 грудня 2012, 08:53
·
0
Votes
Undo
Можна, тільки їх ніхто там розміщати не буде.
Думаю, після того, як Хмельницький втрутився, ніхто проспект не закриє. Ядусі ці мітинги з телебаченням ні до чого. Тим більше, що ще син Антонюка засвітився у власниках.
Та й смисл гробити проспект? Приїжджі торговці перестануть їздити, ассортимент стане такий самий, як десь у Славуті. Ті ж самі славутчани чи ізяславці в суботу до нас вже точно не поїдуть за штанами. Краще вже в Хмельницький тоді.
Просто Антонюк думає, що той потік грошей, який зараз отримують щомісяця весела парочка, а це щонайменше 5-7 тисяч доларів, автоматично перейде на новий базар.
Причому, абсолюно безпідставно думає.
Субота, 22 грудня 2012, 12:48
·
0
Votes
Undo
Че за новый рынок? на выезде из Шепетовки в сторону Славуты?
PS. Покажите фотки)
Субота, 22 грудня 2012, 13:00
·
0
Votes
Undo
Дім :lol: перечитай тему ,новий ринок у центрі міста буде
Субота, 22 грудня 2012, 13:11
·
0
Votes
Undo
Ну і як торг на новому ринку?
Субота, 22 грудня 2012, 13:13
·
0
Votes
Undo
ти до мене? а нікак,я там не торгую :P
та й він ще не працює.
п.с. підкажіть де семки оптом мона купити
Субота, 22 грудня 2012, 13:31
·
0
Votes
Undo
А где находиться ЖЕК? там что такая огромная территория что весь проспект вместит?
There are no replies made for this post yet.
Submit Your Response
Upload files or images for this discussion by clicking on the upload button below.
Supported: gif,jpg,png,jpeg,zip,rar,pdf
· Insert · Remove
  Upload Files (Maximum 128MB)

Сайт міста Шепетівка ©2005-2026

Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua

0
репостів