Четвер, 29 листопада 2012
  308 Replies
  69 Visits
0
Votes
Undo
  Subscribe
Сьогодні була сесія міської ради на якій не розглядали питання про базар, але після сесії розглянули це питання на виконкомі і виконком вирішив забрати базар з проспекту і перенести в ЖЕК. Почали збирати підписи шоб базар на проспекті закрити.
Впринципі таке переміщення багато хто підтримує і я в тому числі, вже давно пора ліквідувати традицію базарів прямо на вулиці Але!..
Таке рішення по закону мала робити міська рада а не виконком, шо в свою чергу робить дуже простим його скасування через суд.
По друге досі ніхто не знаю чи взагалі будуть йти доходи від базару місту, бо попри те шо він великою частиною фінансуєтсья з місцевого бюджету до цих пір його статус невідомий.
Як думаєте чим це все закінчиться?
Неділя, 17 лютого 2013, 19:07
·
0
Votes
Undo
це зовсім не таємна інформація.вам її залюбки нададуть.як і мені B)
тільки зверніться в прокуратуру,податкову,до державного реєстратора,а також до керівництва вищегаданного ринку :)
я б вам її залюбки надала,але мене тут какашками знову закидають за "отсебячіну". :lol:
і знову не повірять :lol:
там окрім вас-флудірів новим ринком займаються прокуратоу,СБУ, КРУ, та ін. компетентні органи....Вони й зроблять свої висновки.Якщо там і будуть зловживання.то повірте мені,будуть прийняті відповідні міри.
Ви б краще поцікавились куди йдуть гроші з суботнього ринку....

Якщо ця інформація не таємно і ви нею володієте, то чому не поділитесь? Ви ж не на допиті, просто таким чином ви зекономите мені багато часу. ;) Буду дуже вам вдячний.
Неділя, 17 лютого 2013, 19:42
·
0
Votes
Undo
я бачила ті списки один раз,боюсь когось упустити.І бути необ"єктивною.
Алоїс точно в курсі. B)
Неділя, 17 лютого 2013, 19:43
·
0
Votes
Undo
Я ще раз кажу назвіть кого пам'ятаєте, якщо так боязко написати тут то напишіть мені в особисті повідомлення.
Неділя, 17 лютого 2013, 19:55
·
0
Votes
Undo
То все будуть пусті слова, нічим не підкріплені та не підтверджені.
А казати можна будь що....
Наступного разу при нагоді(сподіваюсь вона буде) скористують фотокамерою.
Щоб не бути голослівною B)

http://www.mybirds.ru/forums/style_emoticons/default/ps.gif а на рахунок фамілій інвесторів... повірте багато з них вам ні про що не скажуть.Ті що я бачила,мені зовсім невідомі :dry:
Понеділок, 18 лютого 2013, 06:30
·
0
Votes
Undo
ти ще віриш в СБУ,КРУ та інші компетентні органи,не сміши,гроші будуть іди як і суботнього базару,тільки в другі руки
Понеділок, 18 лютого 2013, 08:20
·
0
Votes
Undo
:lol: лінь клацати,я вже в темі писала з цього приводу.
перечитай і отримаєш відповідь на своє питання.
Субота, 23 лютого 2013, 09:05
·
0
Votes
Undo
не контейнер,а віділ,з ролетним закриттям,а фамілії інвесторів вам нічого не скажуть,бо оформлені на підставних людей.Просто дивлюсь,що хтось відстоює тут якісь інтереси
Субота, 23 лютого 2013, 09:14
·
0
Votes
Undo
то там ще буде шось типу торгового центру?
Четвер, 28 лютого 2013, 21:06
·
0
Votes
Undo
Які торгові центри? Ті самі контейнери, лише ззовні більш пристойно виглядають.
Сьогодні Гандонюк зробив наступний крок бо знищенню суботнього базару, на сесії міської ради виділили нечувану суму коштів на ремонт і оздоблення Проспекту Миру. Так що скоро базарників будуть виганяти під приводом ремонту вулиці. Хто пам'ятає чим завершився ремонт площі Шевченка, який почали саме того дня, коли до нас приїздив виступати Томенко з Сидором? Так буде і з проспектом: людей виженуть, ремонту не зроблять, гроші розкрадуть. І зауважу, шановні лохи, все за ваш рахунок.
Четвер, 28 лютого 2013, 21:19
·
0
Votes
Undo
чого все так пессимістично? :dry: :silly:
я ще більше року назад чула про плани глобальної реконструкції проспекту.
ідея хороша! хоть одна вулиця в місті буде пристойною.
і ти думаєш що проспект весь відразу закриють?
сам подумай що це не реально. :lol: :silly:
його мабуть будуть частинами ремонтувати.
п.с. поживем-побачим що з того вийде.

а на рахунок торг.центру,він там буде,цікавилась!
Четвер, 28 лютого 2013, 21:28
·
0
Votes
Undo
LuK, остогидла ваша наївність, тому навіть не бачу сенсу щось вам пояснювати. Вже найближчі місяці покажуть як воно буде насправді.
Четвер, 28 лютого 2013, 21:36
·
0
Votes
Undo
аналогічно :P
п.с.якщо є конкретні факти конкретних зловживань,то чого сюди пишеш?
пиши вище ;)
по новому законодавству повинні прийняти заяву.порушити справу.і все досконало перевірити...
навіть анонімки канають :woohoo:
Четвер, 28 лютого 2013, 23:51
·
0
Votes
Undo
Які торгові центри? Ті самі контейнери, лише ззовні більш пристойно виглядають.
Сьогодні Гандонюк зробив наступний крок бо знищенню суботнього базару, на сесії міської ради виділили нечувану суму коштів на ремонт і оздоблення Проспекту Миру. Так що скоро базарників будуть виганяти під приводом ремонту вулиці. Хто пам'ятає чим завершився ремонт площі Шевченка, який почали саме того дня, коли до нас приїздив виступати Томенко з Сидором? Так буде і з проспектом: людей виженуть, ремонту не зроблять, гроші розкрадуть. І зауважу, шановні лохи, все за ваш рахунок.

А я чув, що депутат від проспекту має серйозний компромат на Сірожу і поставив ультиматум - або той робить євроремонт Проспекту, або всі відеоматеріали будуть у прокуратурі. Сірожа очканув і гайда проспект ремонтувати...
П'ятниця, 01 березня 2013, 07:15
·
0
Votes
Undo
жжош :lol: :silly: а відео якого характеру? :oops: :lol:
серйозний відать депутат?
:evil:
П'ятниця, 01 березня 2013, 13:10
·
0
Votes
Undo
Ага! А ми тоді телепати бо за ремонт проспекту чув ще влітку!
П'ятниця, 01 березня 2013, 16:10
·
0
Votes
Undo
Ага! А ми тоді телепати бо за ремонт проспекту чув ще влітку!

А мо’ він зашугав Сірожу ще навесні? :(
П'ятниця, 01 березня 2013, 17:47
·
0
Votes
Undo
А я чув, що депутат від проспекту має серйозний компромат на Сірожу і поставив ультиматум - або той робить євроремонт Проспекту, або всі відеоматеріали будуть у прокуратурі. Сірожа очканув і гайда проспект ремонтувати...

От хороший депутат - патріот , не за себе думає а за проспект. Нагадує персонажів з Наша Раша.
Відеоматеріали , прокуратура ;)
Неділя, 03 березня 2013, 21:00
·
0
Votes
Undo

От хороший депутат - патріот , не за себе думає а за проспект. Нагадує персонажів з Наша Раша.
Відеоматеріали , прокуратура ;)

Нє бєрєжьошь ты сєбя, Геннадій Вікторовіч... ))))
Неділя, 03 березня 2013, 21:18
·
0
Votes
Undo
Треба мабуть референдум зробити, хто за суботній срач, а хто проти.
Неділя, 03 березня 2013, 21:28
·
0
Votes
Undo
Треба мабуть референдум зробити, хто за суботній срач, а хто проти.

Результати референдуму будуть позитивними, бо по-перше, більшість шепетівчан живуть не на проспекті і срач їм до лампади; по-друге, частині тих, хто мешкає на проспекті, подобається суботній базар, бо в лом ходити далеко за шмотками; по-третє, за базар проголосують усі ті, хто там торгує та члени їхніх родин; по-четверте, противники базару будуть менш активні під час референдуму, а ті, кому по фіґу, взагалі в ньому участі не візьмуть. Я так думаю...
There are no replies made for this post yet.
Submit Your Response
Upload files or images for this discussion by clicking on the upload button below.
Supported: gif,jpg,png,jpeg,zip,rar,pdf
· Insert · Remove
  Upload Files (Maximum 128MB)

Сайт міста Шепетівка ©2005-2026

Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua

0
репостів