Розмір шрифту: +
4 minutes reading time (837 words)

"Як здійснити крадіжку та тримати людей за ідіотів" - майстер клас від Андрощука Ігоря

"Як здійснити крадіжку та тримати людей за ідіотів" - майстер клас від Андрощука Ігоря

30 листопада на сайті вийшла новина про крадіжку у міської ради груп у соц мережах. Цілком передбачувано колишній чиновник Ігор Андрощук почав виправдовуватись і звинувачувати сайт у брехні. Тільки от в мене таке враження, що він людей за ідіотів тримає. У групах він звичайно мене забанив, тому дам відповідь тут. Давайте для початку прочитаємо його палкий спітч...

Як позбутися конкурентів??? Вчора пізно увечері на приватному сайті міста Шепетівка, з’явилася брехлива інформація стосовно загальноміської мережі «Шепетівка (Шепетовка) Онлайн». Інформуємо шепетівчан, що наша мережа заснована декілька років тому небайдужими громадськими активістами Шепетівки, окремі її елементи купувалися та створювалися відповідно до договорів «купівлі-продажу». Жодного відношення до виконавчого комітету чи міської ради вона не має, окрім безоплатного розміщення інформації, яка є у відкритому доступі. Уся інформація розміщена на сторінках наших ресурсів була і є безоплатною!!! Претензії до наших сторінок та груп, які створювалися упродовж останніх років, розпочалися після публікації інформації про зрив 14-ї сесії міської ради та реальні причини громадського невдоволення! Нагадуємо, що зі слів мітингувальників, вони хотіли висловити недовіру діючому міському голові Михайлу Полодюку та його команді, через: 1) Кадрову політику (призначення директорів шкіл міста без врахування думок працівників та шепетівчан); 2) Стан, якість ремонтування міських доріг та витрати, які подекуди майже у 10 разів перевищують ціни київських підрядників; 3) масову забудову міста мафами та іншими "вагончиками", що змушує постійно вносити зміни у комплексну схему забудови Шепетівки та псує зовнішній вигляд історичного міста; 4) фактичну бездіяльність у очистці міста від снігу. Оскільки наші спільноти показували фотографії із вулиць міста у реальному часі та у режимі он-лайн демонстрували настрої містян, то нам поставили неофційний ультиматум. Або ми лягаємо під нинішнє керівництво міста, або будуть фальсифікувати справу до суду та правоохоронних органів. Жодних офіційних звернень ні від виконавчого комітету, ні від секретаріату міської ради, а ні від правоохоронних органів до адміністрації спільноти не надходили! Саме тому ми звертаємося до суду, аби показати містянам і чиновникам, які вирішили, що маючи посади, можна заткнути рота будь-кому та «нагнути через коліно»!!! Хто за вільний доступ до інформації – тиснемо лайк та розповідаємо друзям…Правду не спинити…

Ігоре, ти справді вважаєш що кілька тисяч підписників груп, які носили назву міської ради, не помітили як їх раптом перейменували на "Шепетівка (Шепетовка) Онлайн"?

"Жодного відношення до виконавчого комітету чи міської ради вона не має, окрім безоплатного розміщення інформації, яка є у відкритому доступі"? То може тоді поясниш звідки ти брав фото для наприклад цього запису?

На офіційному сайті Шепетівської міської ради було лише одно фото. 

А я тобі нагадаю, що ти власноручно робив ці фото на фотоапарат міської ради, в робочий час, публікував їх з робочого комп'ютера, власноручно ставив водяні знаки прес служби міської ради, де ти на той час працював. То яке ж тут безоплатне розміщення? Ти Ігоре за це зарплатню отримував. Тобі керівник доручив вести акаунти у соц мережах. Те що ти, як виявилось, самовільно банив людей і мав нахабство давати відповіді від імені міської ради тема для окремої розмови.

Якби це були твої приватні групи, то ти мав би їх вести з позаробочий час, без використання фото та компютерної техніки міської ради. Так що любчику або доведеться повертати вкрадене, або повертати зарплатню за ці всі місяці, коли ти в робочий час наповнював свої ніби то приватні групи контентом.

Щодо твоїх "окремих елементів, які купувалися та створювалися відповідно до договорів «купівлі-продажу».", то залиш їх собі. Нікому твоя група "Шукаю тебе Шепетівка" у Вконтакті, яку ти також перейменував в "Шепетівка (Шепетовка) Онлайн" непотрібна, із 8727 підписників там лише пару сотень шепетівчан, всі інші боти та накручені підписники з інших міст та країн. В цьому може переконатись кожен бажаючий зробивши пошук по підписниках.

Особливо посміявся я щодо цього "Претензії до наших сторінок та груп, які створювалися упродовж останніх років, розпочалися після публікації інформації про зрив 14-ї сесії міської ради та реальні причини громадського невдоволення!...фактичну бездіяльність у очистці міста від снігу. Оскільки наші спільноти показували фотографії із вулиць міста у реальному часі та у режимі он-лайн демонстрували настрої містян, то нам поставили неофційний ультиматум. Або ми лягаємо під нинішнє керівництво міста, або будуть фальсифікувати справу до суду та правоохоронних органів.". 

У нас на сайті теж писалось про проблеми очистки доріг від снігу, але щось нам ніхто ніякі ультиматуми не ставив, хоча аудиторія в нас у рази більше. Повідом громадськості хто це і коли тобі такі ультиматуми ставив? Яким чином це взагалі вдалося, якщо ти після свого звільнення не береш трубки від працівників міськвиконкому взагалі. Тихенько поцупив групи і думаєш якщо не брати трубку то минеться?

Так от як ти пишеш дійсно "Правду не спинити…" З нетерпінням чекатиму повістку до суду, як і десятки інших свідків, які працювали поряд з тобою і можуть підтвердити кожне моє слово. Тільки мені щось здається, що після судовго розгляду кримінальної справи щодо крадіжки тобою груп, тобі буде вже не буде кого звинувачувати у наклепі.

І ще Ігоре окремий привіт від мене за крадіжку матеріалів з сайту shepetivka.com.ua без посилання на джерело.

Ти звернувся? Віталій Биков  точно пам'ятає кому конкретно він давав тоді коментар.

Так що не тримай людей за ідіотів, ти показав свої гниле нутро на повну. Як тобі після цього взагалі можна подавати руку?

Як і чому зароджується злочинність? Питання вічно...
Нізащо не здогадаєтесь, що випускала Шепетівська т...

Читайте також:

 

Коментарі

Немає створених коментарів. Будь першим хто залишить коментар.
Вже зарегистрированны? Увійти на сайт
Вівторок, 19 березня 2024

0
репостів
0
репостів