У міської ради вкрали офіційні групи у соціальних мережах

Автор 30 листопада 2016, 20:53
Ліворуч скріншот однієї із груп. Праворуч Андрощук Ігор Ліворуч скріншот однієї із груп. Праворуч Андрощук Ігор
Шепетівська міська рада звернулась до правоохоронних органів із заявою про злочин щодо привласнення офіційних груп у соціальних мережах колишнім працівником відділу інформації, преси та зв’язків з громадськістю Андрощуком Ігорем. Після звільнення із органу самоврядування через систематичні прогули він забрав контроль та перейменував всі групи на нову назву "Шепетівка (Шепетовка) Онлайн" та наразі використовує їх у якості заробітку шляхом розміщення реклами та замовних матеріалів.
Про це нам повідомили безпосередньо у відділі інформації, преси та зв’язків з громадськістю Шепетівської міської ради. Вони неодноразово намагались звязатись із колишнім працівником, але він свідомо не йде на контакт, саме тому чиновники були змушені звернутись до правоохоронців щоб повернути групи законному власнику.

Через такі злочинні дії, міській раді обмежили можливість оперативного донесення до шепетіван офіційної інформації із перших вуст. Ще з травня групи наповнювались силами прес служби міської ради, на її матеріальній базі з метою взаємодії з мешканцями міста зручним для них способом. 

Шепетівська міська рада просить бути обачними шепетівчан і черпати інформацію лише з офіційного сайту http://shepetivka-rada.gov.ua. Коли групи повернуть законному власнику, про це буде повідомлено на тому ж сайті.

Останнє редагування 30 листопада 2016, 21:58
0
репостів
0
репостів