Розмір шрифту: +
4 minutes reading time (708 words)

Я за Полодюка

Позбирав відгуки шепетівчан про вибори.
  • Читайте вдумливо і робіть висновки, бо нашу славну за Макаренком Шепетівку разом з нами вкинуть скоро відродженці міста в жомову собі прибуткову яму!

  • Б Леді Валєнтіна була хріновим секретарем парткому в Серединцях, як голова – «пустила з торбами колгоспників». Як пише Макаренко, затим Рилівку роздере банила, через податкову інспекцію продала «на Хмельницьких торгах» половину об’єктів сахкомбінатом буцім переданих на баланс города, але проданих Агарковим «з вигодою для себе» справедливо написав Макаренко. І Валентині щось в кишеню цикнули. Її навіть з роботи – тю-тю-тю, але чи з Хмельницького чи Буряк в податковій відродив.

  • Ординський, то помєшище Шепетівки. Комедіант, який хто помре, а він на його должность проситься. Такі «красиві і розумні» у власть ідуть.

  • «Ліга підприємців» - і Петро Макаренко неправильно написав. Це ліга тупоголових брехунів, задавак і як той, що Героїв майдану облив, недоуків, що думають – вони великі. Чому ви Петро Макаренко не написали правду про Шепетівського нарциса Сасюка, який ліс вирубав, в тепер у власть іде?

    Те це ж хвалько і примітивний селюк!

    Чому ви Петро Макаренко не написали про дірєктора ринка Вєселкову звідкіля вона з’явилася.

    Чому ви Петро Макаренко не написали про мордобой і фамілії людей, яких хотіли засунути у сміттєвий «Мерседес».

    А решта не варті уваги старий підтоптаний вояк Синюта, зав городськими смітниками ШРЕП. Про вискочок і дрібноту – Леонтійовича, Дзяворука, красіву пристарілу Василик і «чесного сім’янина» з Сварога Гордійчука Андрія. Ми вже знаємо.

    Петро Макаренко ми за Полодюка обома руками, але ви пишіть відкрито, бо чимало таких, що в школі вчились, навіть читати вміють, а ось догадатися…

    А дзуськи, мізки ненавчені. Тому голосують за гречку, олію, якої їм не вистачає, муку, сахар з важкими металами, безплатне капучіно, за Гереги-Агаркова-Гордійчука-Сасюка – за «мою жінку Валентину» у якої язик, як «праник, яка погрожувала, що надає чортів прокурору, судді Мазур», начальнику міліції, а вам покаже те, що нижче спини – і за гроші! Герега, як пройде і збудує супер-маркет, то пустить з торбами всі магазини. Як сімя Ординських колгоспи і фабрики та заводи.
    Василь К.,
    не економіст,
    не юрист,
    не прихильник Макаренка, але за Полодюка.
    Більше нікого немає.
    Я тисну Макаренку руку, що підказав нам усім.



    Хай Макаренко напише, що Полодюк у сільгосптехнікумі викладав англійську і краще знав економіку і бухгалтерію, ніж двій очниця Валя Ординська. По її навчанню видно діла – розвалені Серединці і Рилівка, продані підпільно об’єкти Шепетівки на торгах у Хмельницькому.
    Викладач технікуму, пенсіонерка


    Шановний Михайле Іванович Полодюк, наш запит такий: коли вже порозганяють підпільних вчителів-пенсіонерів з міськради, шкіл і регіональне кодло з міського відділу освіти? То дуже недалекі і красиві люди.
    Сім’я Ш.

    Пташечки зацвілиє, іспорчені цвірінькали з куцими думками і обсмоктаним волоссям, раньше ви в гречку скакали, а тепер в подпольє в блок Порошенка на сахкомбінат. І ви ще мєчтаєте руко водіть городом. Ах ви красавіци. Од кухні і базара і ето для вас очень много. Уборщицами в сауни Турінского і Агаркова ідітє. Сумніваюся, хто на вас посмотріт. Там монашки із Корецького гарему зайняли Божії мєста.

    Прибліжонний, но ізгнаний. Вот моє слово, хай люди і таке знають.

    На який хрін мені знати якому Богу молиться Полодюк. Ми вже молилися Юльці, Кучмі, Ющенку, Кравчуку. Януковичу навіть гопака танцювали, молилися Буряку, Малькіну, Васьковському, Антонюку з командою, а тепер регіонали втікли у Сварог. Молімося їм і будем мати дулю чи пиріжечок посипаний цукром, який роздавали на площі біля кінотеатру. Їхній Бог – гроші. Полодюк ні земельної діляночки собі не брав, ні котеджів не вибудував, а коли вони в саунах вчилися митися, то він вчився в інститутах.
    Роман К.


    Базіки, як пише Макаренко про якусь економіку кудкудакають. Економіст Ординська, даруйте, як баран у Біблії. На Полодюк бруд ллють, що нібито він свободівець. Він такий свободівець, як Агарков і його монахині з Корецького монастиря і Валя Ординська танцюристи. Він сам по собі і має молоду команду освічених людей.
    Ольга з Городищ.

    Макаренко з бухти-барахти не написав би так про Полодюка. Знає, що Полодюк має Бога в голові. Про обмежених не пише, можете перевірити в газетах. Для деяких кандидатів в депутати, в тому числі Агаркова, Сасюка, Ординську з її чоловіком, він не напише. Для них би була велика честь, щоб про них написав цей журналіст. А вони із злості ллють помиї, якими в саунах мили грішне тіло, як общегородські лярви на голову Полодюку. Невже шепетівчани піддадуться отій брехні.
    Швець Валєнтін, Палермо, Італія.
    Хто ще за Полодюка?
    Наглість - друге щастя
     

    Коментарі

    Немає створених коментарів. Будь першим хто залишить коментар.
    Вже зарегистрированны? Увійти на сайт
    П'ятниця, 10 травня 2024

    0
    репостів
    0
    репостів