Розмір шрифту: +
8 minutes reading time (1609 words)

We Make World

 

Трішки історії про великий обман.

 

Передмова: «Нинішня економіка веде людство до війни за ресурси. Це призводить до знищення нашої планети  і війна в Іраку прозорий тому приклад».

Найголовнішою проблемою США в часи президенства Дж. Бурша «молодшого» були Блекаути – часті перепади електроенергії, а не тероризм (перепади є і досі але вже не із таким інтервалом). Рівень імпорту нафти виріс до неймовірних обсягів, а так як штати є лідером її споживання, тому влада США вирішила цю проблему терорестичним актом 11 вересня 2001 року. Де за офіційною версією, група екстримістів з «Аль-Каїди» за наказом Усама Бен Ладена скерували два літаки на всесвітньо торгівельний центр «Башні Близнюки» та один літак на Міністерство оборони США «Пентагон». Але все це були провокації з боку Америки, щоб вести воєні дії з Іраком та мати вільний доступ до їхніх ресурсів. Цим самим штати створили штучний образ ворога, і цей образ змушує людей боятися та триматися в купі, що дає владі повний контроль над «натовпом». На боротьбу проти тероризму США виділяє величезний об’єм коштів. І державний орган америки, який із ним «бориться», має таку прерогативу як затримувати будь-яку людину і робити із нею все що заманеться, навіть убити, мотивуючи це тим, що у них були підстави підозрювати її у тероризмі. Такий випадок провокації вже відомий світовій істороії, коли Фашистська Німечина розпочала Другу Світову Війну провокаційною дією, а саме тим, що німецькі солдати переодягнулися у польську форму та напали на свою ж радіо будку.


США створило найглобальнішу фінансову піраміду, у яку втягнутий весь світ. Це створення світової резервної валюти «долара» та місця де ця валюта друкується – ФРС (Федеральна Резервна Система). Штати єдина країна у світі, де емісія грошей знаходиться не під юрисдикцією країни. Першим хто зрозумів шкоду банківської системи був А. Лінкольн, який всіляко боровся із цим. Тому і був вбитий за те, що являвся перепоною для банкірів, а не тому що боровся за рівні права негрів, як прийнято рахувати в офіційній історії.


Маленький ліричний відступ.

«Взагалі то нас вчять тієї історії, яка потрібна людям із «верху», щоб Ми брали за правду те, що хочуть Вони. Вона постійно переписується і в одному століті діють одні герої, а в іншому вже інші».


Згодом такі люди, як Ротшельд, Рокфелер та Морган профінансували передвиборчу компанію кандидата в президенти Т.В.Вудро, яку він звізно ж виграв, і з його допомогою  пронесли відповідний документ у Конгрес США, в якому йшлося про відкриття ФРС. І ось у 1913 році ця установа була створена. Через певний час Томас Вудро зізнався, що зробив велику помилку у своєму житті.
До речі, Дж. Кеннеді теж був убитий не просто так. Його не стало через 10 днів після промови, яка називалася «Звернення до людства» в якій йшлося про небезпеку таємних огранізацій (масони, ілюмінати, ієзуїти), які мають на меті взяти під свій контроль все людство і встановити Новий Світовий Порядок із єдиною релігією.

«Гроші роблять гроші» багато кому відомий цей вислів. На практиці його можна прирівняти до транзакцій, де кожен переказ грошей із рахунку на рахунку тягне за собою певну комісію. Тому американська влада має великі прибутки лише від цього, адже більша частина світових переказів проходить саме у доларах США.
Коли долар вливається в економіку іншої країни, йде тісне його переплетіння із національною валютою, що призводить до інфляцій та інших негативних економічних явищ. Але чому немає інфляції у США? Все тому, що вона починається в країні яка вже знаходиться в економічній кризі, тобто національна валюта країни яка знаходиться у цій фінансовій ямі проінфльоровує замість доллара, а він так і залишається надійною валютою!
Поряд із цією глобальною пірамідою, США створило суспільство споживачів та дало фальшиву ідеологію, фальшиві потреби не лише для американського народу, а й для усього світу. Міняючи їхню історію, культуру, традиції на свою колу та джинси!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Задумайся та зміни своє життя!

 

Політики та інші вельможі люди вважають себе «господарями» і думають, що лише вони мають право на багатство та щасливе життя, закувавши усе інше населення в економічні кайдани.
Але чому так? На кому тримається наша з Вами країна, хто є її фундаментом? Ви скажете тіж політики? А що вони роблять для країни? Затверджують закони, які підлаштовують під себе?

Що робити закону там, де правлять гроші? Ні, не на них. Всі вони підкупні.

Основою нашої країни є інженери, механіки, геологи, екологи, науковці, лікарі, вчителі, робітничий клас та безліч інших.

Ото ж, не політики будуть ліквідувати аварії та гасити пожежі.
То навіщо нашій країні стільки політичних партій, які не в змозі домовитись між собою та знайти певний компроміс! Взяти до прикладу тих же комуністів. Чому існує ця політична партія в не соціалістичній країні?

Ви скажете тому, що у нас демократія і кожні погляди беруться до уваги. Але для нас з Вами демократія – це вибір між мобільним телефоном та пральнім порошком. І наші думки ніхто не бере до уваги.

Ми змушені своєю працею забезпечувати гарне життя цим, 450 «слугам народу», які не відмовляють собі у пустущах життя! Вони ж мають значні пільги, виділяють на себе великі суми грошей для лікування у найкращих санаторіях. А для тих, хто дійсно потребує лікування у них дифіцит бюджету.
Скажіть будь-ласка, де та грань справедливості, коли люди змушені виживати у нашій країні за копійки?!
Чому вони опустили голови? Терплять затримки заробітньої плати, в той час коли мери, директори пі-в купують собі нові автомобілі та земельні ділянки. 
А яке відношення до пенсіонерів, ветеранів (які захистили наше з вами життя та дали нам майбутнє)? А це, до речі, наші з Вами бабусі та дідусі.
Досить все це терпіти. Настав час ЗМІН!

 

 

 

 

Що таке «МММ-2011» ?

 

Шановне панство, глобальна каса взаємодопомоги «МММ-2011» має на меті змінити Ваше життя на краще. Принцип дії дуже простий. Ти робиш грошовий вклад та через певний період забираєш його із відсотком, як у банку. Сьогодні допомагаєш Ти, а завтра допомагаютьТобі. Такий приклад вже мав місце в людській історії, але був він не глобальний і зосереджувався лише на одній людині.

Один американець дав оголошення у газету: «Я знаю дієвий спосіб, як стати міліонером. Щоб його дізнатися, Вам потрібно переслати мені по пошті всього лише один долар, і через певний час Я дам відповідь як це зробити». І що ж сталося? Він як і обіцяв дав відповідь у газету.

«Мені прислали 1 000 000 мільйон листів із одним доларом і загальна сума грошей сягнула 1 000 000 мільйону доларів. Легшого способу заробити я не знаю».
Ось так то.Тут же діє принцип, який розповсюджується на усіх. Усі один одному допомагають та стають добрішими. Не через гроші, а через можливість мати те що бажаєш, те що прагнеш реалізувати.

Ви ж можете сказати, що це є фінансовою пірамідою. І тут Ви будете праві. Це така ж фінансова піраміда як банк, страхова компанія і той же вище сказаний долар США.

Не вірите? Давайте детальніше розберемо ці фінансові структури.

 

Банк тримається за рахунок депозитних коштів вкладених клієнтами, а не за рахунок відсотку по сплаті кредиту, бо кредит в свою чергу і надається коштами депозиту.
Отже, банк не може існувати без клієнтів. Так і каса взаємодопомоги «МММ-2011». Ото ж не слід говорити, що настане її крах коли не буде вкладників, бо без них рухне будь-яка фінансова установа.

Банк постійно старається залучити як омога більше нових людей своїми акціями, більшими річними відсотками і т.д. бо без цього ніяк, без цього крах.

Звідки береться їхній відсоток на твій депозит? Вони беруть твої гроші, дають в кредит твому сусіду на певний термін (який зазначений у договорі), після цього терміну сусід платить цей відсоток назад банку, певну суму банкіри лишають собі, а певну суму банк сплачує Тобі. В касі взаємодопомоги «МММ-2011» все те ж саме. Лише із однією суттєвою відміністью. Немає цієї сполучної ланки "сусід-банкір-ти" лише «сусід та ти».

Тепер щодо страхової компанії. Тут такий же принцип дії що і в Банку. Звідки беруться виплати клієнтам? За рахунок нового притоку клієнтів. Не всіж одразу ломають руки, ноги, не в усіх одразу горить бізнес. Ми з Вами страхуємо своє життя, машини та іншу атрибутику. Сплачуючи певні суми в певний період. І в загальному це дуже великі гроші. Та не всі одразу їх отримують, а куди вони ідуть? Задумайтеся.
Отже, не всі ж одразу йдуть у страхову компанію за виплатами та своїм коштами у банк. Головний фактор – це час. Кожному у свій момент виплачується його сума. Тут грає людська поведінка. Відноситись до цього нормально і вона нас годуватиме. 
Система проста, як Тетріс на першомі рівні. Не намагаєтесь навішати на неї ярлики "важкості". Потрібно лише враховуйте такі фактории, як час та гроші.

 

 

Два випадки коли «МММ-2011» не гарантує виплатити кошти.

 

І - Дія пресу із боку влади. Адже вона прекрасно розуміє, що коли всі люди почнуть вкладати гроші в «МММ-2011» та забирати свої кошти із банків і нести їх у касу взаємодопомоги, то вони збанкрутують, а відповідно втратять свої прибутки. Усім відомо, що в нашій країні цими структурами заправляють депутати, а якщо не вони то добре знайомі їм люди. Будуть пхати палки в колеса, робити провокаційні дії.
Можуть прийняти ниску законів, які будуть забороняти вільний обмін грошей між людьми. Але це абсурд. Це всеодно, що заборонити б тому чоловікові отримати мільйон листів від інших людей. Коли ж ця система обіну коштів Глобальна і вона шкодить інтересам банків, то ось тут то починаються «чорні» PR реклами.

 

ІІ- Коли сума виплати учаснику системи буде перевищувати загальний бюджет 10-ки, або ж просто брак грошей, і ця 10-ка зверенться за допомогою до вищого керівництва, а воно йому відмовить. (Хоча на сьогоднішній день такого не було, адже усі розуміють, що так робити безглуздо, бо вона усіх годує). І ті хто не захоче допомогти, виганятимуться із системи і виплати робитимуться у повному обсязі із іншої структури. Адже все що можна вкрасти, це лише ті гроші які знаходяться у одній структурі. І ці люди які вдадуться до таких намірів, ризикують своєю головою.

 

Музика, яку варто послухати
Матеріали від "Свободи"
 

Коментарі

Немає створених коментарів. Будь першим хто залишить коментар.
Вже зарегистрированны? Увійти на сайт
Середа, 24 квітня 2024

0
репостів
0
репостів