Розмір шрифту: +
2 minutes reading time (473 words)

В пошуках істиного Бога

1. Чому за Біблію потрібно платити? Хіба це правильно продавати слово Боже?

Якщо це тому, що на її друкування потрібні гроші, так як кожна праця оплачується, то чи не виділяти ці самі гроші із будівництва Храмів. І витрачати їх на розвиток духовності у пастви, допомагати бідним, слабим, бхворим..скільки дітей потребують операцій, не вже краще побудувати Храм, а ніж врятувати людське життя?

В Біблії ж написано, що слово до Бога чути скрізь...не залежно від місця знаходження людини яка до нього звертається.

2. Чому люди моляться іконам, мощам, образам? Хіба це не суперечить рядкам із священого писання, а саме: «Не делай себе кумира и никакого изображения того, чту на небе вверху, и чту на земле внизу, и чту в воде ниже земли» ?

Ось ще одні рядки із Біблії. в яких чітко вказано, що лише Богу потрібно поклонятися: «19:10 Я пал к ногам его, чтобы поклониться ему; но он сказал мне: смотри, не делай сего; я сослужитель тебе и братьям твоим, имеющим свидетельство Иисусово; Богу поклонись; ибо свидетельство Иисусово есть дух пророчества.» Це із «Откровения Иоанна Богослова-Апокалипсис».

3. Як розуміти, що символ Апостола Петра (який рахується засновником римсько-катольцької церкви), це перевернутий Хрест, такий же як зустрічається у сатанізмі? Де езотеричне, а де екзотеричне значення цього символа?

4. Як так вийшло, що Бог створив собі у допомогу ангела (Люцифера) з вже закладеною програмою бунта, який повстав проти свого творця? Як Бог таке допустив? Якщо Люцифер «возгордился» і став порочним, то чи не існувала ця гординя до Нього, бо ж як Він міг її пізнати як би її не було? Тоді виходить, що Євангельський Бог творець доброго ізлого?

Де хто стверджує, що ангели мають таке ж право вибіру як і люди...якими їм бути..добрими чи поганим. Але знову ж таки..якщо є вибір...то хтось же його дає(у нашому випадку створює). Інші кажуть, що шлях до Бога це – добро, а шлях від Нього це – зло...і знову ж таки...існує вибір двох доріг..а отже, і цей шлях вибіру хтось надає.

5. Що чекає після смерті людей інших віросповідань? Серед не християн, також багато праведних, що ж стається з ними? Адже вони вірують у інших Богів? Ну Бог же не може належати одному народові.

6. Чому Бог в Біблійні часи спілкувався із людьми (пророками, царями), а заразцього не спостерігається?

7. Чи можна вірити у безсмертя душі та муки Аду? Коли священе писання говорить про те, що після другого пришестя Ісуса Христа буде воскресіння усіх мертвих людей на Суд Праведний. Тоді як це виходить...усі душі вернуться із Аду та Раю на Землю щоб буди судимими?! І як почувають себе люди які потрапили у Рай бачачи страждання таких же створінь, із такої ж плоті що і Вони у вічних муках Аду? Де їхня гуманість? І до речі, в Біблії сказано, що після того як Бог знищить Сатану із його слугами...буде вічне добро. То якщо Стана буде знищений, то хто ж буде вічно мучити грішників?

Музика, яку варто послухати (Part II)
Музика, яку варто послухати
 

Коментарі

Немає створених коментарів. Будь першим хто залишить коментар.
Вже зарегистрированны? Увійти на сайт
П'ятниця, 19 квітня 2024

0
репостів
0
репостів