Розмір шрифту: +
2 minutes reading time (330 words)

Випадок одного дня...

Ви повірили б, що у "найпродвинутіший" за рівнем безробіття регіон, приїхали великі бізнесмени з Києва, аби знайти тут собі партнерів по своєму супер-бізнесу? Ну, напевне це викликало лише посмішку. Але зовсім недавно, ціла ватага компютерних розбишак Cool зїхалась під музей Островського, аби взяти, як їм сказали, участь у компютерному семінарі, який проводять киівські специ.

Звичайно, "чуйка" щось підказувала... Чому цей захід проводится в неділю? Чому у музеї? Чому про нього повідомили люди, які геть ніякого відношення, ні до програмування, ні до веб-технологій не мають? Але блиск "золотого тельця" і надія на її Величність Халяву - перемогла.

І поперли наші кодери, адміни і інші нероби під музей (серед них і ваш покірний слуга). На означену годину - нікого на місці не було. Лише біля входу самотньо стримів червоний автомобільчик "Avon"... Знову заворушилась "чуйка", проте бажання долучитись до мультимільйонного бізнесу перемогло. Тітонька, яка вихором промчалась повз мене, заявила, що на нас чекає, щось "інноваційне" і зникла. Підозри росли, і не відомо чим би це все закінчилось, якби не миловидна пострадянська "вахтерша", яка всю цю кантору мені, а згодом і кожному хто заходив "здавала з потрохами".

"Чуйка" - не помилялась. Черговий "семінар" (читай - агітзабіг) від косметичної компанії Avon. Тільки цього разу, очевидно, аби залучити чоловіків - казка про "київських бізнесменів".

Можна було б тут детально пояснити, що достатньо зрозуміти різницю між прибутком ти виручкою, або ніколи, ніколи, НІКОЛИ не влазити у подібні "заробітки". Але насторожують нові методи - відверта брехня та обман. І коли на старі, велися лише щасливі власниці білявого волосся, то на нові - цілком адекватні, і далеко не дурні дядки з чималим життєвим досвідом.

Тому, панове IT-шники (та інші панове) - коли почуєте слова "київ", "бізнес", "музей Островського" - не повторюйте моєї помилки. Хоча тут зіграло роль також те, що людині яка мені про це розповіла, я не мав підстав не довіряти. Надіюсь - її саму просто ввели в оману.Нерішучість Все ж - це не виправдовує такої помилки. І як завершення сумного досвіду - трішки веселого відео на цю тему.Посмішка

Смерть Христа - не така, як ми звикли думати
Лікую гіморой картопляною свічкою
 

Коментарі

Немає створених коментарів. Будь першим хто залишить коментар.
Вже зарегистрированны? Увійти на сайт
Неділя, 05 травня 2024

0
репостів
0
репостів