Розмір шрифту: +
1 minute reading time (213 words)

Війна війною, а обід за розкладом?

0420170630

Вчорашня негода наробила чимало лиха у Шепетівці, але ще більше лиха вона начворила у навколишніх селах, зокрема і з Славутського району. З будинків позривало шифер, повалило дерева, порвало електричні мережі. Багато сіл досі стоять без світла та мобільного зв'язку, а частина Шепетівки без води через відсутність світла у селі Кам'янка. І ось попадає мені на на очі прес реліз рятувальників, який мене просто шокував.

30 червня в Славутському районі електричних мереж  відбулося комплексне об'єктове навчання з цивільного захисту.

Рятувальники і енергетики відпрацьовували спільні дії  під час надзвичайних ситуацій техногенного, природного характеру та терористичних проявів, наслідком якого стали масові відключення та пошкодження в електромережах міста. 

За тактичним задумом внаслідок негоди на трансформаторній підстанції сталася пожежа трансформатора. До тренування залучалися рятувальники 18-ї державної пожежно-рятувальної частини, місцеве самоврядування м. Славута, Національна поліція, медицина катастроф. Під час навчань було успішно відпрацьовано сумісні дії працівників електромереж та ДСНС під час  ліквідації умовної пожежі.

В той час як ці люди потрібні безпосередньо місці надзвичайної ситуації, вони навчаються десь там в районному центрі. Натомість електричні мережі приїхали допомагати лагодити із самого Хмельницького. Ось фото неподалік села Цвітоха.

Невже не можна було відмінити навчання? Чи все має бути за строго за розкладом а весь світ нехай зачекає?

Енергетикам з Хмельницького було легше приїхати на поміч, ніж славутським енергетикам у свій же район.

Якась недуга скосила журналістів та місцеву владу
Ще один суботній вечір

Читайте також:

 

Коментарі

Немає створених коментарів. Будь першим хто залишить коментар.
Вже зарегистрированны? Увійти на сайт
П'ятниця, 29 березня 2024

0
репостів
0
репостів