Розмір шрифту: +
2 minutes reading time (493 words)

Вантажні перевезення товарів та вантажів з-за кордону

utimodal_transfer-1

Постійно зростаючий товарообіг вимагає впорядкованої системи вантажоперевезень, що чітко працює. Щороку Європа нарощує свої позиції як найбільший експортер продукції. Кількість товарів з Європи, що поставляються в Україну, постійно збільшується, у зв'язку з чим потік вантажоперевезень з Європи в Україну постійно зростає. У цих умовах особливо актуальними стають послуги логістичних компаній, що добре орієнтуються на постійно мінливому ринку вантажоперевезень з Європи.

Оптимальний спосіб доставки вантажів – на автомобілях спеціально обладнаних для далеких маршрутів. Це швидкий та недорогий варіант, який дозволяє перевозити практично будь-які товари, у тому числі збірні вантажі із Європи. Вартість поставок залежатиме від протяжності маршруту, обраного транспортного засобу, обсягів вантажу, потреби у додаткових послугах та прискорення доставки.

Мультимодальне перевезення вантажів

Мультимодальне перевезення вантажів – один із способів міжнародного транспортування, що дозволяє доставляти товари на далекі відстані до будь-яких країн світу за допомогою двох або більше видів транспорту в рамках одного контракту. Цей тип доставки також затребуваний у ситуаціях, коли між пунктом відправлення та точкою призначення немає прямого дорожнього сполучення (наприклад, країни розділені водним простором).

Компанія «Карго Супорт» надає професійні послуги з оформлення та супроводу міжнародних мультимодальних перевезень різних вантажів у контейнерах та іншій тарі до Європи, Азії та інших точок світу.

Перевезення збірних вантажів

Доставка збірних вантажів  - це сервіс, орієнтований на оптимізацію витрат, пов'язаних із транспортуванням. Він також дозволяє отримати гарантовану та зрозумілу собівартість перевезення, що захищає підприємство чи фізичну особу від непередбачених витрат у зв'язку з доставкою партії товарів.
Перевезення збірних вантажів – процес трудомісткий та багатозадачний. Його результат безпосередньо залежить від кваліфікації та уважності виконавця та зв'язків між партнерами-перевізниками. Процес доставки збірних замовлень складається з наступних етапів:

  • збирання товарів від/для замовників на території партнерських складів;
  • проведення митного очищення та завантаження контейнерів;
  • відправка чи доставка збірних вантажів за умовами договору.

Авіаперевезення вантажів

Якщо потрібно недорого та оперативно провести транспортування товару на велику відстань, підходящим варіантом буде послуга авіаперевезення. Ваш товар надійно запакують і професійно завантажать на борт літака, після перельоту так само приймуть, розвантажать і доставлять до кінцевого пункту призначення за вигідною вартістю. Транспортування вантажів літаком організується як і, як і наземна доставка.

Але є різниця у вартості. За послуги швидкої логістики доведеться заплатити більше.
Доставка повітрям займе мінімум часу – це найшвидший спосіб перевести вантаж у віддалені країни, і він залишається найбільш вигідним для бізнесу.

Організація експедирування вантажів

Вантажоперевезення – складний багатоетапний процес. Він включає:

  • вибір транспортного засобу –  стандартні контейнери (у тому числі і морські) та спеціальний транспорт для перевезення негабаритів: тягачі, трали, платформи;
  • складання маршруту - для перевезення автомобілями, морем, вантажними поїздами, мультимодальним способом;
  • оформлення документів – для митниці України та Євросоюзу;
    послуги морського брокера - розрахунок тарифу контейнерного перевезення морем, фрахт судна;
  • супровід вантажу - в режимі онлайн або експедитором.

Компанія «Карго Супорт» пропонує послуги експедирування вантажів - сервіс, що включає безпосередньо доставку та оформлення необхідних для перевезення документів.

Ми організуємо міжнародні вантажоперевезення з Європи, Азії, Америки та Австралії — морські, авіа, автомобільні, мультимодальні та пропонуємо ефективні умови доставки за рахунок підбору оптимального маршруту та транспорту, забезпечуючи мінімальні терміни доставки та максимальну вигоду для клієнтів.

Ціни на автомобільні перевезення в Європі б'ють но...
Гроші в борг
 

Коментарі

Немає створених коментарів. Будь першим хто залишить коментар.
Вже зарегистрированны? Увійти на сайт
Неділя, 28 квітня 2024

0
репостів
0
репостів