Розмір шрифту: +
2 minutes reading time (341 words)

Особливості автомобільних вантажних перевезень з Німеччини

Перевезення вантажів з Німеччини в Україну переважно здійснюється автомобільним транспортом. При транспортуванні вантажів важливо дивитися багато логістичних факторів таких як: під'їзні шляхи до вашого постачальника і адресу доставки, характер вантажу та інші. Наприклад, якщо для під'їзду великої вантажівки до місця збору недостатньо місця, далекобійнику доведеться використовувати вантажівку меншого розміру та пройти через розподільчий центр для перевезення товарів. Це може збільшити час транспортування та збільшити транспортні витрати.

Якщо ваші товари вимагають використання, наприклад, підйомника для піддонів, і якщо у вас немає рампи для завантаження вантажівки, вам доведеться замовити вантажівку, обладнану підйомником, щоб підняти товари у вантажівку.

Які обов'язки експортера при доставці вантажів до Німеччини

Експортер, а отже, і ви як українська компанія, зобов'язані стежити за тим, щоб товари відповідали стандартам країни, в якій ви знаходитесь і легально ввозяться на територію. Товари, які вважаються законними в одній країні, не обов'язково законні в Німеччині. Чи має бути визначено особу, відповідальну за вантаж, під час перевезення? І коли відповідальність за товар переходить від продавця до покупця?
Коли компанії укладають міжнародні договори, важливо, щоб узгодили умови перевезення товару. Міжнародна торгова палата є автором міжнародно визнаних комерційних умов Інкотермс, які представляють різні стандартизовані моделі для регулювання комерційного обміну через кордони.

Відповідно до обраних комерційних умов докладно визначається відповідальність і фіксуються рамки угоди, щоб визначити, хто несе відповідальність за транспортування і повинен забезпечити різні етапи, а також у який момент відповідальність переходить від продавця до покупця. . На випадок сумнівів чи суперечностей існують чіткі лінії, що визначають обов'язки кожного.

Вантажоперевезення Німеччина - Україна здійснюються в найкоротші терміни, незалежно від тоннажу і об'єму вантажу.  Певні види товарів чи продуктів потребують особливої уваги з погляду імпорту та транспортування. Загалом, завжди рекомендується перевіряти, чи товар не підпадає під дію конкретного законодавства, і в цій галузі вашої уваги вимагають дві категорії: продукти харчування та небезпечні вантажі. Ввезення та транспортування цих видів товарів можуть бути пов'язані з підводним камінням, якщо не звертати уваги на правила.

 Імпорт небезпечних вантажів потребує особливої обережності під час транспортування. Це складна сфера, і найкращим рішенням буде звернутися за консультацією безпосередньо до експедитора, уповноваженого ввозити цей вид товарів з Німеччини до України.

Мар’їнка сьогодні
Ціни на автомобільні перевезення в Європі б'ють но...
 

Коментарі

Немає створених коментарів. Будь першим хто залишить коментар.
Вже зарегистрированны? Увійти на сайт
Субота, 27 квітня 2024

0
репостів
0
репостів