Розмір шрифту: +
2 minutes reading time (387 words)

Натуральні хохли

Натуральні хохли
Лише лінивий не написав пост про українців, які виїхавши з рідних країв до Росії цілком попадали в парадигму стереотипів своїх нових сусідів росіян. Але вчорашня розмова з одним із бувших мешканців Шепетівки змусила написати ще і собі такого поста.Чорт мене стукнув зайти в забутий профіль Однокласників і відповісти на коментар одного з таких бувших земляків. Дядько з піною у рота клеймив шепетівчан за те, що вони не пішли воювати в підпілля проти хунти, фашистів, бандерівців і інших міфічних ворогів, якими щодня їх пічкає місцеве телебачення. Він строчив кепс локом цілі теради прокльонів, вставляв різну пропагандиську лабуду і ігнорував на всілякі контр-аргументи, які я наводив. На будь який мій факт він апелював все більшим потоком скопійованої інфи з різним маргінальних сайтів. Я було спочатку подумав, шо може то якийсь кремлівський бот та зазирнувши в його профіль мені стало все зрозуміло. Він дійсно був родом з Шепетівки, але одна фотка все розставила по своїх місцях, її я і вставив як ілюстрацію. На ній цей дядько розсікає хвилі в червоних труселях з надписом "СССР" на всю сраку. Як то кажуть "коментарі зайві".

Та я хотів би акцентувати увагу не на совку в голові цих людей, а на тому що вони вірять лише своїй владі та пропаганді. Жодні доводи земляків чи родичів на них не впливають. Це я зрозумів ще до подій в Криму та на сході України.

Одного року мені довелось пожити місяць в одному з російських міст в гостях у бувших шепетівчан. Це був як раз рік, коли Україна вчергово не домовилась за ціну на газ з Росією і та перекрила нам вентиль. В гості до господарів завітали якісь місцеві друзі і ми разом дивились новини, де всіляко клеймили українців: що ми недонація, що все життя крали газ у росіян, що живемо лише завдяки росіянам... Першими звичайно почали піддакувати місцеві і яке ж було моє здивування коли вслід за ними це почали робити і мої земляки. Виїхавши зі своєї Батьківщини вони раптом забули своє коріння і як ті ниці шакали проклинали країну, яка дала їм життя.

Гості неодноразово зневажливо говорили "Эти хахлы...", а господарі лише кивали головою, таке враження, що вони себе вже раптово і українцями перестали вважати. Зате я тоді чітко зрозумів ким їх вважаю я - натуральними хохлами, бо лише таких людей можна називати цим зневажливим словом, людей, які не мають поваги ні до себе, ні до своєї Батьківщини.
Допомога при народженні першої дитини збільшиться ...
Слова, сущность которых меняется после 30лет

Читайте також:

 

Коментарі

Немає створених коментарів. Будь першим хто залишить коментар.
Вже зарегистрированны? Увійти на сайт
П'ятниця, 26 квітня 2024

0
репостів
0
репостів