Розмір шрифту: +
2 minutes reading time (498 words)

Хто ж адміністратор пабліку "Підслухано в Шепетівці"?

Хто ж адміністратор пабліку "Підслухано в Шепетівці"?
Іноді дурість декого потрібно лікувати, щоб він цю дурість не поширював на інших. Гадаю багатьом відомий паблік у соціальній мережі Вконтакті, в якій діти діляться різною фігньою та любовними переживаннями типу "хлопчик, який колупався лівою рукою у правій ноздрі носа біля школи, знай ти милий, відгукнись!". Тільки приправлено це ще більшою кількістю граматичних помилок та матюків, одним словом -  нічого цікавого для адекватної дорослої людини. Зізнаюсь, іноді і сам захожу в цей паблік, для того щоб подивитись, чим же живе зараз молоде покоління. В останній час адміна пабліка вже занадто заносить на поворотах, тому на сторінках цього блогу спробую навчити його, як правильно себе поводити, бо всі коментарі у себе він видаляє.Ще у вересні, коли на сторінках нашого пабліку юні шепетівчани почали жалітись на безпідставні видалення неугодних коментарів, до нас звернувся через підставний акаунт адміністратор пабліку "Підслухано в Шепетівці". Він зажадав щоб всі ці записи було видалено, бо, цитую: "В іншому випадку, повірте, я зроблю так, що "популярність" вашого проекту впаде в рази і будуть лише негативні відгуки про нього. ".

Коли йому було відмовлено, то посипались фрази типу, знову цитую "Уйо*ок, я вам б*ять зроблю анти рекламу. *бало своє закрий і не йорнічай, в нас у пабліку активність в рази більша, ніж у тебе на сайті і пабліку разом узяті, ось ти і бісишся)".

Вчора він виклав оголошення про розцінки на рекламу в його пабліці разом із доступом до статистики. Ліпше б він цього не робив, бо загал отримав доказ того, що і так було відомо всім до цього.b2ap3_thumbnail_20141217-150709.png
53.1% аудиторії цього пабліку немає і 18. Сюди ж можна віднести ще 5% тих, що сказали що їм більше 45 років, тому що зазвичай це діти яким немає і 14 років, а так як у Вконтакті не можна поставити вік меншим 14 років, то вони ставлять будь-який вік. Те саме стосується і інших вікових груп, реальних повнолітніх учасників там не більше 15%.

Цікаво, хто в притомному розумі буде рекламуватись в пабліці з таким відсотком неповнолітньої аудиторії? 

Але це все дрібниці, багато хто читаєте цей пост думаю не через це. Все таки, хто ж адміністратор пабліку "Підслухано в Шепетівці"? Знайомтесь, Володимир Олещук, випускник НВК №1 та студент першого курсу Кам'янець-Подільського національного університету імені Івaнa Oгієнкa.
b2ap3_thumbnail_Untitled-1_20141217-120600_1.jpgСаме цій особі діти довіряють свої самі потаємні секрети та фантазії. Він же адміністратор пабліків "Підслухано в КП (Кам'янець-Подільський)", ""RadioLess" - Шепетівка" та "Шепетівка розпусти | Вульгарні секс історії" та інших.

За останній, до речі, він ще матиме чимало проблем,  тому що там неповнолітні особи викладають свої фото в стилі ню. Те що клепки в дітей немає це одне, інше, що відповідати за це прийдеться ви самі зрозуміли кому. Адміністрації Вконтакті також треба всипати прочуханки за такі пабліки.

Дізнатись особу адміна не склало жодних труднощів, тому що окрім того що він приходив особисто забирати білети на концерти, які розігрувались в його пабліку, йому варто було б навчити своїх друзів менше вихвалятись, що вони його знають.

Коротше кажучи, Вовчику, перш ніж крити когось матом, будь ласкавий не ховайся за анонімами. А ще навіть не пробуй заробити грошей на дітях, тому що заробити ти можеш так лише проблеми.
Відповідь на відеозвернення адміністратора пабліку...
Что такое калиево-натриевый насос?

Читайте також:

 

Коментарі

Немає створених коментарів. Будь першим хто залишить коментар.
Вже зарегистрированны? Увійти на сайт
Середа, 24 квітня 2024

0
репостів
0
репостів