Розмір шрифту: +
1 minute reading time (264 words)

iGov в Шепетівці: бути чи не бути?

iGov в Шепетівці: бути чи не бути?
Волонтери-шепетівчани з впровадження послуг порталу iGov в п'ятницю зустрілись з першим заступником міського голови та членами Шепетівського міськвиконкому. На зустрічі був представлений портал iGov, описані основні його можливості та передані матеріали для ознайомлення. Наразі представники міської влади виявили зацікавлення в темі і попросили час на детальніше вивчення системи iGov та ознайомлення з першим досвідом впровадження на Хмельниччині iGov - Нетішин. Відповідального призначили Рачука Василя, керуючого справами виконавчого комітету міської ради.

Подача документів на субсидію, призначення допомоги при народженні дитини, видача різноманітних довідок через інтернет вже для багатьох жителів України стало звичкою, завдяки використання можливостей порталу державних послуг https://igov.org.ua/ та інших систем електронного документообігу.

Як повідомлялося раніше, команда розробників-волонтерів порталу державних послуг запросила активістів з різних регіонів України до співпраці для впровадження державних онлайн послуг в їх містах та селищах.

Шепетівчани також виявили бажання змінити будні в чергах коридорів організацій міста на власний комп'ютер та BankID і долучились до всеукраїнського руху. На сьогодні команда волонтерів "iGov-Шепетівка" налічує всього трьох осіб, але ми впевнені, що з часом до нас приєднається більше шепетівчан для спільної роботи по розвитку державних послуг, що надаються через інтернет.

Шкода, що на зустрічі (в прийомний день і час міського голови) не було самого мера, але нас вислухали присутні члени виконкому та перший заступник Вихівський В.Б.. 

Залишається очікувати, що ініціативу не “зарубають” ще на її початку і Шепетівка хоч на крок зрушиться із совдеповського депресивного застою в сторону сучасних технологій та прогресу.

А команда iGov-Шепетівка запрошує небайдужих шепетівчан та очільників відомств міста та району, які надають державні послуги населенню, приєднатися до спільного руху та впровадження надання державних послуг через інтернет.

Новини iGov-Шепетівка та новинки з впровадження послуг завжди доступні на сторінці https://www.facebook.com/iGov-Шепетівка-1673647662920990
Шановні сусіди! Привіт вам із Полонного
Не насміхайтеся над собою, не показуйте свого рівн...
 

Коментарі

Немає створених коментарів. Будь першим хто залишить коментар.
Вже зарегистрированны? Увійти на сайт
П'ятниця, 29 березня 2024

0
репостів
0
репостів