Розмір шрифту: +
2 minutes reading time (472 words)

Допомога для Айдару доставлена

Допомога для Айдару доставлена
Як анонсувалося раніше Молодіжна Рада Шепетівки оголосила збір допомоги відповідно до звернення нашого земляка - бійця 24 окремого штурмового батальйону ЗСУ «Айдар», який нещодавно повернувся із зони АТО.
Волонтерів та організаторів по збору благодійної допомоги було повідомлено, що для бійців необхідно саме головне - продукти харчування.

Поїздка-ривок до міста Щастя, де стоять наші захисники була запланована на 17 червня. Молодіжна Рада Шепетівки офіційно звернулася до усіх настоятелів церков і храмів, керівників підприємств та громади міста допомогти у зборі продуктів першої необхідності.

З благословіння Архиєпископа Шепетівського та Славутського Пантелеімона, в Шепетівському районі(благочинні), провели збір благодійної допомоги на Армію. До акції підтримки наших військовослужбовців, яка проходила з 10.06 по 17.06.2015 року, долучились слідуючі приходи Шепетівського благочиння: Ієрей Володимир Богінський настоятель храму святого прорка Ілії с.Велика Медведівка та храму Покрова Божої Матері с.Травлин; Протоієрей Сергій Сенгеєв настоятель храму Святого Духа м.Шепетівка та храму апостола Іоанна Богослова с.Чотирбоки; Протоієрей Анатолій Вересюк настоятель храму святих мучениць Віри, Надії, Любові та матері їх Софії м.Шепетівка; Ієрей Антоній Деяк храм м.Шепетівка; Протоієрей Володимир Скакун настоятель храму Казанської ікони Божої Матері с.Михайлючка; Ієрей Роман Михайлів настоятель храму святого Дімітрія Солунського с.Рилівка; Протоієрей Андрій Ковальчук настоятель храму Архістратига Міхаіла с.Ленківці; Ієрей Богдан Богайчук настоятель храму Казанської ікони Божої Матері с.Білопіль; Протоієрей Володимир Смот настоятель храму святого Дімітрія Солунського с.Судилково; Протоієрей Мирослав Васьків настоятель храму святої великомучениці Параскеви с.Лозичне; Ієрей Роман Лаврук настоятель храму Покрова Божої Матері с.Серединці.

Продукти харчування звозилися на територію храму Різдва Божої Матері. Саме благочинний архимандрит Пітерим (Пилипчук) був координатором по збору продукції та медикаментів. При відправці частини допомоги були присутні священнослужителі: протоієрей Анатолій Вересюк голова відділу по взаємодії зі Збройними Силами України при Шепетівській єпархії, та протоієрей Сергій Сенгеєв, який благословив подорожуючих на передову молитвою, та святою водою. 
Також на заклик Молодіжної ради відкликнулися: прихожани релігійної громади Шепетівської міської Свято-Михайлівської церкви, протоієрей Михайло Мацола настоятель Свято-Михайлівського кафедрального собору Шепетівської єпархії УПЦ; прихожани Української греко-католицької церкви, парафії святих мучеників Бориса і Гліба, отець Василь Боднар та прихожани релігійної громади римо-католицької церкви імені Воздвиження Хреста Господнього, отець Бенедикт.

Стосовно ж приватних підприємців, то на прохання хлопців, які захищають кордони нашої держави всього лиш за 3 км від Ростовської області РФ, тобто 1-ша лінія оборони, Інна Сікора придбала декілька мішків прального порошку(для прання уніформи) та допомогла коштами на закупівлю м’яса, про яке бійці марили вже не один місяць. 

Військові на знак вдячності подарували для молоді Державний прапор із підписами та справжніми позивними і справжніми шевронами з передової. 
Що ж до того чи цінується наша робота по той бік фронту, то можете не сумніватись, оскільки тільки за 1-ну волонтерку, яка постійно допомагає для наших бійців, сепаратисти пропонують винагороду понад 100 тисяч доларів.

Щиро віримо, що матимемо змогу організовувати доставку усього необхідного і у майбутньому. Усі продукти та овочі, які не увійшли до машини цього разу, будуть відправлені до бійців по «Новій пошті» згідно із промокодом. Щиро віримо, що перемога буде за нами, як написано на шевронах захисників: «З нами Бог».

Шепетівська школа-інтернат отримала підтримку від ...
Жахливо, але це факт
 

Коментарі

Немає створених коментарів. Будь першим хто залишить коментар.
Вже зарегистрированны? Увійти на сайт
Субота, 27 квітня 2024

0
репостів
0
репостів