Розмір шрифту: +
1 minute reading time (295 words)

Жахливо, але це факт

Радянський експеримент змінив європейський код російської нації. Нації, яка була невід'ємною частиною Європи, стала ... совковою.Совок - не європеєць. Це закомплексована людська істота з холуйською позицією по відношенню до начальства і злобно-заздрісною у відносинах до себе подібних. Совок - боягузлива істота, яка боїться своєї тіні й мови, своїх думок і вчинків.
Совок - завжди патерналіст, що означає контроль держави над людьми (аналогічно контролю батька над дітьми в патріархальній сім’ї), правда, не знаючи значення цього слова, воліє називати себе пофігістом. Виражається це в слові "поф ...".

Совок любить свята, символи, імпортну техніку, шмотки, авто. Любить міркувати про проблеми Гондурасу, але насилу знаходить Якутію на мапі своєї країни.

Совок дуже хоче бути начальником, який, на його думку, нічого не робить, але має кабінет, службову машину, секретарку ...

Совок боїться держави, але коли з'являються можливості обов'язково обкраде її. На словах голосно критикує корупцію, але вже якщо сам сів "на годівницю", то віддерти його від "корита" можна тільки зі шкірою.

Совок називає себе християнином, але 90% з них ніколи не читали Біблію, а в церкву вони ходять не частіше, ніж в оперний театр.

Совок любить читати, але не серйозні книги, а дешеві жовті газетки.
Совок любить "ящик". Сидячи на дивані він воює з усім світом, показує "кузькіну мать" країнам "загниваючого" Заходу.

Совок жадібний, він вихований в системі т.з.блату, де немає культури, але є дефіцит.
Совок на словах за мир у всьому світі, але жадає своїм чоботом потоптати "грядки сусіда".
Цю оповідь про совка можна продовжувати нескінченно, але до чого? Совок переміг руськість! Він здолав націю з тисячолітньою історією, яка зараз частіше себе називає "радянським народом", ніж російською нацією.

Експеримент вдався на славу. Більшовики провели селекцію і отримали нову людиноподібну істоту, яка схожа зовні на своїх колишніх братів (європейців), але по суті, думками, світовідчуттям - це зовсім інше створіння ...
Допомога для Айдару доставлена
Проблеми української школи
 

Коментарі

Немає створених коментарів. Будь першим хто залишить коментар.
Вже зарегистрированны? Увійти на сайт
Субота, 27 квітня 2024

0
репостів
0
репостів