Розмір шрифту: +
2 minutes reading time (350 words)

Шепетівська школа-інтернат отримала підтримку від громади

Шепетівська школа-інтернат отримала підтримку від громади
За ініціативи Молодіжної ради Шепетівки у нашому місті відбувся концерт улюбленця дітей та дорослих Дзідзьо. Та аби відбудувати спортивну споруду і зробити справжнє свято для дітлахів, молодь провела переговори із керівництвом Шепетівської спеціалізованої школи-інтернат І-ІІІ ступенів.
Як виявилося, даний заклад є єдиним як в місті так і в районі де з 252 дітей школи – 220 відносяться до дітей, які потребують соціальної допомоги. З них: 22 дитини сироти та дитини позбавлених батьківського піклування, 24 – напівсироти, 76 – матерів одиначок, 28 – з неблагополучних сімей, 8 – дітей-інвалідів, 67 з багатодітних сімей та 1 дитина біженець із зони АТО.

З даного числа 150 діток цілодобово перебувають у навчальному закладі. Відповідно, реально розмірковуючи, говорити про батьківські кошти навіть на поточний ремонт класів, шкільне приладдя чи ще б пак батьківські фонди які є у інших школах говорити не доводиться.

Отже, активісти Молодіжної ради звернулися із відкритим листом до приватних підприємців з проханням допомогти для діток потрапити на концерт, шляхом придбання квитків та аби привернути увагу до даного закладу, який потребує підтримки від містян щоденно, а не тільки на період проведення мегазаходів.

Як виявилося, Шепетівка ще має молодих підприємців, яким не байдужа доля дітей. Буквально за лічені дні до Молодіжної ради та Концертної агенції «Gastronom» паралельно зателефонували Інна Сікора та Інна Фещина.

Дані підприємці особисто відвідали заклад, познайомились із малечею та без жодних вагань придбали квитки на їх улюбленця, які офіційно були передані із рук у руки під супроводом профільних фахівців виконавчого комітету міської ради та керівництва закладу.

Користуючись нагодою, керівництво Шепетівської спеціалізованої школи-інтернат висловлюють слова щирої вдячності для Інни Володимирівни та Інни Василівни і звертаються до шепетівчан із проханням допомогти у підготовці дітей до 1-го вересня (необхідні: зошити-12-24 листка, обкладинки, ручки, альбоми, кольоровий картон та папір, кольорові олівці, краски, клей, пластилін).

Молодіжна рада Шепетівка повідомляє, що за підтримки БФ «Фонд Зміцнення громад» у закладі проводиться капітальний ремонт частини корпусу – результат: хороші стіни, сан вузли та кімнати, проте у них – ПОРОЖНЬО.

Звертаємося до підприємств міста та приватних підприємців – ДОПОМОЖІТЬ, візьміть принаймні 1 кімнату під опіку.
На 1 кімнату необхідно принаймні: 1 стілець, 1 стіл, ліжко та шафа.
Детальна інформація за номером: 096-744-76-74 – Ігор – заступник голови Молодіжної ради Шепетівки.
Шедеври місцевої реклами!
Допомога для Айдару доставлена
 

Коментарі

Немає створених коментарів. Будь першим хто залишить коментар.
Вже зарегистрированны? Увійти на сайт
Неділя, 28 квітня 2024

0
репостів
0
репостів